El Banc Nacional dUcraïna considera Bitcoin il·legal com a opció de pagament | Catalan.Lamareschale.org

El Banc Nacional dUcraïna considera Bitcoin il·legal com a opció de pagament

El Banc Nacional dUcraïna considera Bitcoin il·legal com a opció de pagament

El Banc Nacional de Ukrainehas va anunciar que proihibit l'ús de Bitcoin al país. Segons l'autoritat, l'objectiu del banc és protegir els ciutadans i els seus drets.

La notícia es fa pública poc després del Banc de la Reserva de Nova Zelanda (RBNZ) ha anunciat públicament que no va veure Bitcoin i altres monedes digitals com threatto el sistema bancari actual. El Banc de Nova Zelanda també va revelar que penseu adoptar un enfocament de regulació lleugera respecte moneda digital.

Sembla, però, que l'autoritat d'Ucraïna està seguint el camí invers i la imposició d'una prohibició que segurament va a afectar els Bitcoiners locals.

"Per tal de protegir els drets dels consumidors", Bitcoin 'no es pot utilitzar a Ucraïna com un mitjà de pagament', ha informat el lloc Ukrinform.ua. A més, les monedes digitals són considerats com "substituts dels diners" simples i per tant il·legal com a opció de pagament.

El Banc Nacional d'Ucraïna va anunciar la notícia a Facebook, revela al mateix lloc, però pel que sembla no hi ha cap declaració oficial publicat en la pàgina en línia del banc.

Segons el banc, algunes de les principals característiques de Bitcoin - com el fet que permet pagaments internacionals ràpides amb un mínim de burocràcia - moneda digital han fet extremadament atractiu als autors d'il·legal activitieslike rentat de diners o finançament del terrorisme.

Per tal de protegir els drets i la seguretat del sistema de transferència de diners dels consumidors, el Banc Nacional recomana que només utilitza els serveis dels sistemes de pagament i sistemes de liquidació que estan registrades, així com els participants en aquests sistemes i proveïdors de serveis relacionats de pagament infraestructures.

Ucraïna sembla estar seguint els passos de Rússia quan es tracta de Bitcoin. Aquestes últimes multes aplicades recentment per castigar l'ús il·legal de pagament digital al país.

Mentrestant, la moneda d'Ucraïna - Hryvnia - va tancar en un mínim històric respecte al dòlar divendres (7è), fins i tot després que el banc central va reiterar que dóna suport i confia en la moneda no importa què. Mitjans de nombrosos mitjans de comunicació informen que la creixent tensió en algunes regions controlades pels rebels separatistes ucraïnesos sembla estar afectant el valor de la moneda.

Imatges font: Wikimedia

Notícies relacionades


Post ICO

Draper, la família i Bitcoin: el fill ladora, el pare ho està aprenent i lavi no sent lamor

Post ICO

Antic funcionari dObama: Bitcoin podria canviar de govern

Post ICO

Bitfash presenta les meravelles de Bitcoin a tots els amants de la moda

Post ICO

Max Laumeister i ListenToBitcoin: res no em va portar a creure que ho usarien per malware

Post ICO

Coinpunk guanya una beca concedida per la fundació Bitcoin: el projecte obtindrà la versió principal amb totes les funcions

Post ICO

Coinbase és la segona arrencada més emocionant de lany 2013: encara més emocionant després duna inversió de 25 milions de dòlars

Post ICO

Sospitós britànic acusat de robar 201 BTC de lhome de Wisconsin

Post ICO

Investigacions federals de Cryptsy en marxa

Post ICO

Canvi de canvi de tancament de Satoshi

Post ICO

Apple contra Bitcoin i el que vol la oficina de correus de Bitcoin? Actualització de notícies

Post ICO

Laplicació de Bitcoin està funcionant per tot tipus de serveis

Post ICO

La primera seguretat basada en Bitcoin comença a cotitzar al mercat dEstocolm