El lloc de la Fundació New Bitcoin és en viu | Catalan.Lamareschale.org

El lloc de la Fundació New Bitcoin és en viu

El lloc de la Fundació New Bitcoin és en viu

El Bitcoin Foundationintroduced una nova identitat de marca i lloc web amb un enfocament en el poder de Bitcoin per desbloquejar el potencial per a la inclusió financera mundial, l'oferta monetària estable en els països amb inestabilitat monetària, la modernització dels sistemes financers heretats enutjosos i costosos, i l'augment de la dignitat dels éssers humans en tot el món.

"La majoria de la gent no entén el funcionament intern de la targeta de crèdit o el sistema bancari. I, en general, no els importa. Ells només volen saber com funciona i com els afecta. Per a la majoria de la gent, l'allau d'informació sobre Bitcoin és massa aclaparador i confús ", va comentar Jin Young Lee Englund, Director de Màrqueting i Comunicacions.

I va afegir: "Si vostè és un membre de la família descoratjat pel 3-15% es paga en quotes de remeses cada vegada que envieu un suport financer a la família a l'estranger o una organització no lucrativa que intenta recuperar el 20-30% es perd a causa de les taxes i ineficiències en la tradicional serveis financers, que ara tenen una 'finestreta única' per anar a pel millor i fiable informació i recursos sobre Bitcoin ".

A finals de l'any passat, en l'esperit de la transparència, el fundador de la Junta va votar per fer els fòrums de membres obert i llegit pel públic en general. No obstant això, qualsevol nou intent per actualitzar el lloc web existent per reflectir les operacions i activitats demostrat ser costós, difícil i requereix molt de temps de la fundació. Es va fer evident que una revisió de tota la infraestructura tecnològica era imperatiu.

"Hem tingut dos objectius principals: construir una plataforma de comunicacions dinàmic que ens permet compartir els beneficis que canvien el món de Bitcoin perquè qualsevol persona amb qualsevol fons podria fàcilment comprendre, i ser un centre de recursos valuosos per a la comunitat Bitcoin", va dir Jon Matonis, Director Executiu de la Fundació Bitcoin.

Millora de la infraestructura tècnica de la nova pàgina web faculta a l'equip per fer canvis, així com prepara l'escenari per al buildout d'afiliació i membres portals interactius causa de principis d'octubre en temps real. D'acord amb el valor fonamental de la Fundació de la descentralització, en lloc de crear contingut original, la fundació s'ha compromès a crowdsourcing i ressaltant les persones i organitzacions com Bitcoin.org, Bitnodes.io, Bitcoinfilm.org i Xapo que ja estan creant valuosos recursos comunitaris.

A "Join", els nous visitants poden llegir sobre el treball de la fundació fins a la data incloent, però no limitat a la normalització i el desenvolupament del protocol central Bitcoin i el programari en curs a través de la compensació dels tres desenvolupadors a temps complet i l'administració d'un programa de beques tècnica. A més, la fundació ha servit dels principals assessors i organització comercial de la indústria per promoure un marc normatiu segur i sa als EUA com a l'estranger. Finalment, la fundació treballa per ampliar l'abast de l'educació Bitcoin com a amfitrió de la gran carpa anual bitcoin conferència, el suport a recursos de la comunitat i l'establiment dels socis d'extensió.

Gràcies a la nova plataforma, recursos com ara el testimoni escrit de l'assessor general Patrick Murck a la primera audiència del Senat sobre Bitcoin al novembre passat, testimoni escrit del Comitè d'Afers Regulatoris President Marc Santori a la primera audiència sobre el "BitLicense" aquest passat gener, actualitzacions de desenvolupament bàsiques i butlletins que resumeixen les activitats de la fundació trimestralment ara són fàcilment accessibles. Per estar atent als recursos addicionals que s'afegiran a les properes setmanes i mesos.

Notícies relacionades


Post ICO

Laventura de la moto instal·larà els intercanvis de Bitcoin a lÀfrica

Post ICO

Conegueu Pay With Bits, la nova aplicació més interessant per intercanviar Bitcoins

Post ICO

Kraken accepta reclamacions per BTC perdut de Mt. Acreditats de Gox

Post ICO

Intercanvi de criptoquines Vircurex deté totes les retirades per evitar la insolvència

Post ICO

Bitcoin i el futur dels diners: Atlanta acull la cripto conferència a loctubre

Post ICO

Els impostors iGot llancen Phishing Attack per accedir als comptes de Google

Post ICO

Amazon estava preocupada sobre BitLicense

Post ICO

10 característiques poc conegudes ocultes dins Blockchain.info

Post ICO

Mt. Gox culpa dels problemes de retirada derrors en el programari de Bitcoin

Post ICO

La xarxa principal amb gairebé 5.000 terminals de pagament ara ven BTC a Ucraïna

Post ICO

Les declaracions de Mark Karpeles infurien a la comunitat Bitcoin

Post ICO

Alemanya lidera el procés dimposició de Bitcoin