Nick Szabo: Bitcoin podria facilitar el comerç grec | Catalan.Lamareschale.org

Nick Szabo: Bitcoin podria facilitar el comerç grec

Nick Szabo: Bitcoin podria facilitar el comerç grec

Nick Szabo, que molts creuen que és en realitat Satoshi Nakamoto, ha intervingut en la contínua crisisand financera grega s'ofereix una anàlisi interessant. Mentre que algunes persones han estat demanant a Bitcoin convertit essencialment en moneda nacional de Grècia, i altres ja estan escrivint Bitcoin fos tan inútil per al país del sud d'Europa que lluiten, Szabo creu Bitcoin podria ajudar a facilitar el comerç com les rutines financeres tradicionals a un alt.

Diumenge passat, el poble grec va rebutjar les mesures d'austeritat de la Unió Europea en un referèndum a nivell nacional, la creació d'un enfrontament amb la resta d'Europa. Ja sigui o no d'acord amb la seva elecció, els grecs han possiblement aplanat el camí per a una sortida de la zona euro. Si més no, els propers dies van a provar tensa ja que les autoritats gregues i europees intenten salvar algun tipus d'acord.

El govern grec ha enterrat a si mateix sota milers i milers de milions de dòlars en deute, més de $ 350 mil milions, de fet, i està programat per fer multi-milions de dòlars en les pròximes dècades. Els pagaments en alguns casos podrien superar als 13 mil milions d'èuros, el que és molts diners per a un país que té un PIB nominal de menys de de $ 240 mil milions de dolars.

Ara, el govern grec s'enfronta a una greu escassetat de fons, i amb més préstecs de la Unió Europea que sembla ser cada vegada menys probable, el govern és probable que lluitar per recaptar fons. De fet, d'acord amb Szabo, l'únic lloc en el govern serà capaç de recaptar fons és dels propis bancs grecs. Per tal de recaptar fons el govern haurà de donar al poble grec un "tall de pèl", el que significa que el govern simplement confiscar parts d'estalvis de la gent.

A causa de l'alt risc d'un tall de cabells a tals i altres formes de controls de capital, molts grecs ja han retirat els seus fons fora del país i dels seus bancs. Els que tenen diners que encara queda en els bancs són capaços de retirar només el 60 euro al dia dels caixers automàtics, mentre que les targetes de dèbit i de crèdit han estat congelats. Com es pot imaginar, això ha creat una sèrie de problemes: L'enfonsament de despesa dels consumidors, dificultats per pagar les importacions de la resta de la Unió Europea ia l'estranger, les empreses que no poden fer els pagaments vitals, etc.

La desagregació del comerç podria enviar a Grècia en una depressió més profunda del que ja està en. Una possibilitat, i un que està empenyent Szabo, és l'ús de Bitcoin per facilitar el comerç. Mentre que algunes empreses s'han negat a Bitcoin causa de les fluctuacions en el valor, la moneda totalment digital està començant a semblar força estable en comparació amb l'euro, i especialment per a les persones que viuen a Grècia. Bitcoin es pot utilitzar fàcilment per facilitar el comerç a través de fronteres, i seria molt difícil (si no impossible) que els governs intenten donar als usuaris de Bitcoin un tall de pèl o d'una altra instal·lació de controls de capital.

Per a les empreses que ara estan tractant de facilitar les exportacions de Grècia, ja siguin grans empreses o autònoms individuals que venen les seves habilitats en línia, Bitcoin podria convertir-se en el pagament d'elecció. En lloc de bombament de diners en efectiu en els seus comptes bancaris congelades, o haver de recórrer a altres mesures extremes per recuperar els seus diners, les exportacions gregues podrien simplement tenen els seus clients que enviem Bitcoin.

Això bombar bitcoins al país, i ajudaria a relaxar la creixent embús del registre que s'està produint com el comerç normal es trenca. Bitcoin podria no ser capaç de substituir pura i simple de l'euro o una moneda nacional, però amb la crisi financera que ve, que podria ser capaç de proporcionar suficient greix per mantenir els engranatges de l'economia d'inflexió grega.

Per descomptat, Bitcoin no és una panacea. Grecs que tenen els seus diners congelat en els seus comptes bancaris, per exemple, no serà capaç d'usar Bitcoin a treure els seus diners. El govern grec també podria sentir-se amenaçat per bitcoin i podria tractar de restringir el seu ús, malgrat els seus esforços podrien resultar infructuosa.

Notícies relacionades


Post ICO

Un 18% dels britànics afirmen que utilitzarien Bitcoin en el futur

Post ICO

Com els joves inversors veuen a Bitcoin i al món de la criptocurrency

Post ICO

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment

Post ICO

Fundació Bitcoin per impulsar el desenvolupament central a través duna nova sèrie desdeveniments

Post ICO

El cofundador dApple Steve Wozniak sincorpora a la companyia ATM inspirada en el blockchain

Post ICO

Lalternativa Bitcoin Bytecoin celebra el primer bloc, anuncia noves funcions

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

Post ICO

El cofundador de Coinbase suggereix que més minoristes importants es preparen per acceptar Bitcoin

Post ICO

El bloqueig de llocs de Bitcoin a Rússia es considera il·legal per la cort local

Post ICO

Nasdaq adopta la tecnologia de bloqueig de Bitcoin per millorar el comerç daccions

Post ICO

Com reacciona el món de Bitcoin als plans de Winklevii?

Post ICO

Viure a Panamà durant la bombolla Bitcoin: una història explicada en primera persona