Pioneer Robocoin senfronta als desafiaments legals dels caixers automàtics no lliurats | Catalan.Lamareschale.org

Pioneer Robocoin senfronta als desafiaments legals dels caixers automàtics no lliurats

Pioneer Robocoin senfronta als desafiaments legals dels caixers automàtics no lliurats

Bitcoin caixers automàtics s'han convertit en una de les tecnologies clau per Bitcoin. En teoria, aquests caixers automàtics permeten que les persones fan de forma ràpida i senzilla els dipòsits i recessos utilitzant moneda digital. A la pràctica, la construcció i aplicació efectiva dels caixers automàtics Bitcoin han demostrat ser tasques difícils.

El pioner dels caixers automàtics Bitcoin va ser Robocoin, una empresa canadenca que va posar en marxa els primers dispositius funcionals moneda digital en 2013. No obstant això, més barates i més petites i més eficients han sorgit des de llavors i el mercat de Bitcoin ATM s'ha tornat molt competitiu.

Així és com se suposa que els mercats funcionin, és clar. Nous competidors sorgeixen on hi ha un potencial de guanys i la innovació. Els millors competidors entraran en mercats amb tecnologies i mètodes que redueixen els costos, el que els permet oferir productes o serveis als clients a un preu inferior.

Davant la intensa competència en el mercat de caixers automàtics, Robocoin ha rebatejat com a 'Romit' i canviat el seu enfocament lluny de ATM machinesand cap operant com una companyia de banca-com-servei complet amb una missió per interrompre les remeses mundials. Avui en dia, una recerca ràpida a la pàgina web de Robocoin mostra cap esment de caixers automàtics i sembla que l'empresa ja no se centra en el maquinari.

[Tweet_box disseny = "default"] Sembla ser que alguns dels clients de la companyia encara se'ls ha de caixers automàtics o refundsstemming de la seva compra de màquines ATM Robocoin. [/ Tweet_box]

Al gener de 2014, Bitcoin Solucions ordenar un caixer automàtic de Robocoin, però la màquina mai va ser lliurat. El caixer automàtic se suposa que enviar 7 de febrer, però no ho va fer. Tot i que es necessita temps per oferir una nova i emergent producte, després d'una sèrie de retards Bitcoin Solucions encara no havien rebut el seu caixer automàtic promesa.

Després d'haver perdut la paciència i havent trobat fabricants de caixers automàtics alternatius que van ser capaços de complir la seva promesa, Bitcoin Solucions exigir un reemborsament. Robocoin realitat va estar d'acord, tot i que aquests reemborsaments estaven en contra de la política de l'empresa. Per a març de 2015 Robocoin havia reemborsat $ 15.000 de $ 25.000 i la companyia era en la data prevista per a lliurar la resta del reemborsament.

No obstant això, els diners mai va ser retornat i Bitcoin Solucions ja s'ha deixat en el ganxo 10.000 $ però, per ser reemborsat. CEO Bitcoin Solucions Adam O'Brien va continuar en contacte amb Robocoin, però l'última resposta de la direcció de l'empresa només va arribar fa un parell de mesos, al juny.

Resulta que la restitució en si depenia de les noves vendes de maquinari, el que significa Robocoin no seria capaç de tornar els diners fins que els fluxos d'ingressos van millorar. El problema és que Robocoin no ha venut un caixer automàtic des del passat octubre.

Curiosament, Robocoin va amenaçar de prendre Bitcoin Solucions als tribunals si aquest últim es va fer pública amb les seves queixes. D'acord amb Robocoin, la divulgació pública dels seus problemes inhibiria els seus esforços per recaptar fons a través del seu servei de Romit.

A més Bitcoin solucions, altres empreses també han informat de retards en els lliuraments de caixers automàtics promeses i han rebut maquinari defectuós a la seva arribada.

Per complicar les coses encara més, la majoria de les companyies de Bitcoin es troben encara en la fase de posada en marxa dels seus esforços. Això vol dir que els diners pot ser ajustat i el flux de caixa pot ser un problema. Per a un servei de banca establerta com Citigroup, $ 25,000 una gota en una galleda. Per Bitcoin Solucions i Robocoin, els mateixos $ 25,000 en efectiu vital que pot ser usat per invertir en el futur.

Notícies relacionades


Post ICO

Japó vol que la cooperació internacional desenvolupi un marc regulador per a Bitcoin

Post ICO

Bill vol fer que les criptocontactes siguin totalment legals a Califòrnia

Post ICO

La fundació de Bitcoin es complau a veure més estudis sobre criptocurrency (fins i tot els que afirmen que es colapsaran)

Post ICO

Mt. Els clients de Gox es desespiren perquè milions de dòlars en retirada de BTC fracassen o desapareixen

Post ICO

Lempresa Bitcoin Coinsilium llança el primer bloqueig dIPO del Regne Unit

Post ICO

Brawker es tanca

Post ICO

GHash.IO es compromet a establir un límit de 40% hashrate per evitar un atac de 51%

Post ICO

La plataforma Bitcoin Cex.io anuncia una pausa en la mineria del núvol a causa de baixos beneficis

Post ICO

Es van incautar més de 2,1 milions de dòlars des de Mt. Comptes de Gox

Post ICO

Els caixers automàtics Bitcoin produïts per Robocoin i PayMaq arriben a Corea del Sud i Espanya

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Post ICO

7.170 BTC robats de la cartera freda de BTER, lintercanvi xinès anuncia recompensa