El que significa vida a la presó de Ross Ulbricht significa vendre il·legal en línia i Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

El que significa vida a la presó de Ross Ulbricht significa vendre il·legal en línia i Bitcoin

El que significa vida a la presó de Ross Ulbricht significa vendre il·legal en línia i Bitcoin

Ross Ulbricht, el cervell responsable de la creació i execució el mercat il·legal de drogues ruta de la seda, va ser condemnat a la vida a prisonon divendres (29). La sentència va ser anunciada pel jutge Katherine Forrest del tribunal de districte de Manhattan per al districte sud de Nova York.

Als 31 anys d'edat, acusat, conegut a la web profunda com "temible pirata Roberts, va ser lliurada la sentència més dura disponible als Estats Units, composta per cinc frases diferents sense possibilitat de llibertat condicional. El jutge li va donar una sentència per 20 anys, un de 15 anys, un de cinc i dos per a la vida, ha informat The Guardian.

Ulbricht va ser acusat de diversos narcòtics crimeslike conspiració trànsit, la pirateria informàtica conspiració i rentat de diners. No obstant això, l'acusació més emotiu va ser feta pels pares de dues víctimes amb sobredosi de consumir drogues obtingudes en la ruta de la seda.

Els pares volien demostrar que les activitats de Ruta de la Seda no eren víctimes. "Crec fermament que el meu fill seria aquí avui si Ruta de la Seda mai hagués existit", va dir Richard B., pare dels 25 anys d'edat víctima.

"Mai vaig voler que això passi. M'agradaria poder tornar enrere i convèncer-me a prendre un camí diferent ", va dir Ulbricht durant el plor en els tribunals.

Abans d'aquesta última sessió a la cort, "temible pirata Roberts va escriure a jutjar Katherine Forrest demanant clemència. Ulbricht va demanar al jutge que "deixar una llum al final del túnel. (...) Sé que ha de portar els meus anys intermedis, però per favor em deixo la meva vellesa ".

"He canviat. No sóc l'home que era quan vaig crear ruta de la seda. Estic una mica més prudent. Una mica més madur i molt més humil ".

Ross Ulbricht, en els tribunals

D'altra banda, van escriure els fiscals Forrest una carta de 16 pàgines que sol·licita una pesada frase: "una llarga condemna, un substancialment per sobre del mínim obligatori és apropiat en aquest cas."

El jutge va acabar afavorint als fiscals, rebutjant els arguments que Ruta de la Seda estava tractant de reduir el dany causat pel tràfic de drogues mitjançant l'adopció de l'activitat dels carrers.

"El propòsit declarat [de la ruta de la seda] anava a ser més enllà de la llei. En el món que ha creat amb el temps, no existia la democràcia. Vostè va ser capità del vaixell, el "temible pirata Roberts. Vostè ha fet les seves pròpies lleis, "Forrest va dir l'acusat quan va llegir la sentència.

En un moment donat, ruta de la seda va ser el major mercat en línia il·legal se centra en la venda de tot tipus de drogues i armes, entre d'altres productes i serveis com l'assassinat per encàrrec.

La prova en contra d'Ulbricht era tan evident que era impossible que el jutge a considerar tan sols l'argument presentat per la defensa. Segons els advocats d'Ulbricht, 'temible pirata Roberts va ser víctima d'un truc elaborat. No obstant això, Ulbricht va ser detingut a 2013while accés a ruta de la seda a partir d'una biblioteca pública.

L'èxit de ruta de la seda va impulsar el desenvolupament de diversos altres marketplacesbased il·legal a la 'xarxa fosca'. No gaire temps després de la presa de la Ruta de la Seda originals, fins i tot una versió 2.0 dels sitewas creat al novembre de 2013 només per tancar un any més tard.

La majoria d'aquestes plataformes 'profundes' web accepten Bitcoin com a opció de pagament, impulsant el creixement de moneda digital més famós del món en l'últim parell d'anys. Tot i que les circumstàncies han canviat dràsticament, sobretot a causa de l'acció ràpida i eficaç de les autoritats. De moment, menys persones semblen estar disposats a arriscar la seva llibertat i les seves vides gràcies a l'exemple donat pel cas de la Seda.

Notícies relacionades


Post ICO

Blockchain.info Demanant contrasenyes dusuari

Post ICO

El candidat del Newport Beach City Council accepta les donacions de Bitcoin

Post ICO

Hacking Team ha desenvolupat un rastrejador Bitcoin per espiar usuaris

Post ICO

Lintercanvi de correus suggereix que Google podria dir sí a Bitcoin en un futur proper

Post ICO

Instawallet començarà a reembossar als seus clients després del 19 de juliol

Post ICO

Gems integra Telegram Open Source

Post ICO

La base de Bitcoin respon a la carta de Manchin: Si Bitcoin no floreixi als EUA, prosperarà en un altre lloc

Post ICO

Innovació digital a Àsia: futur boom de Bitcoin

Post ICO

El desenvolupador principal de Novacoin: el sistema de prova de participació no sha de prendre perquè una solució només sigui útil per a les criptoconcies

Post ICO

El director general dOverstock.com diu que quedarà atordit si Amazon segueix ignorant Bitcoin

Post ICO

El Banc Central de Colòmbia pensa en prohibir Bitcoin?

Post ICO

Cinc països que haurien dadoptar Bitcoin