Rússia considera que regula Bitcoin per evitar lescalada de criptógrimes del país | Catalan.Lamareschale.org

Rússia considera que regula Bitcoin per evitar lescalada de criptógrimes del país

Rússia considera que regula Bitcoin per evitar lescalada de criptógrimes del país

El Banc Central de Rússia va anunciar aquesta setmana que la institució podria donar el següent pas i regular les monedes digitals en la garantia futureto prop que el mal ús de Bitcoin i altres altcoins és castigada al país.

Georgy Luntovsky, primer vicepresident del banc, va admetre que "no cal rebutjar aquests instruments, potser realment tenen un futur, però al nostre país del món criminal immediatament comença a utilitzar tot el nou".

La declaració va ser feta per Luntovsky durant una conferència bancària a Sant Petersburg (citat pel Times de Moscou), on el vicepresident va confirmar thatthe govern rus està discutint actualment la regulació de Bitcoin.

Potser després d'un cert temps anem a prendre una decisió sobre una certa regulació legislativa d'aquest tema.

Sembla que Rússia està a punt per tornar a la posició anti-Bitcoin va anunciar a principis d'aquest any. Ja al febrer, la paraula "prohibició" es va pronunciar fins i tot amb el Banc Central adverteix als russos que les transaccions que involucren Bitcoin eren altament especulatiu i porten a grans riscos.

"El seguiment de la utilització de monedes virtuals mostra un creixent interès en ells, fins i tot amb fins de rentat de diners, el benefici obtingut per mitjans il·legals", va dir un comunicat emès per l'Oficina del fiscal general va publicar al moment.

Imatge destacada de WikimediaLa Fiscalia General de Rússia prohibeix Bitcoin i totes les altres criptocupacionsDesprés dels primers signes de trencament, Rússia va decidir trencar definitivament totes les connexions amb el món de la moneda digital. A partir d'ara, l'ús de Bitcoin i tots els altres altcoins està prohibit al país, segons un nou decisió emesa per l'Oficina del Fiscal General de la Nació.

L'oficina recentment va dur a terme una reunió amb el Banc Central, Servei de Seguretat Federal i el Ministeri de l'Interior pel que fa a l'estat dels diners digital a Rússia. Les autoritats van arribar a la conclusió que totes les activitats relacionades amb cryptocurrencies comporten el risc de violar els drets de propietat dels ciutadans i per tant no es poden utilitzar a Rússia.

"El seguiment de la utilització de monedes virtuals mostra un creixent interès en ells, fins i tot per al blanqueig de diners, el benefici obtingut per mitjans il·legals", va dir un comunicat emès per l'Oficina del fiscal general, citat per l'agència de notícies ITAR-TASS.

El document afegeix que "la moneda oficial de Rússia és el ruble La introducció d'altres tipus de monedes i l'emissió dels substituts de diners estan prohibides.", El que significa Bitcoin i totes altcoins - més de 150 per ara - no pot ser utilitzat pels ciutadans o societats russes al país.

Els representants de les autoritats presents a la reunió també van utilitzar el seu temps junts per delinear les tècniques dissenyades per prevenir l'ús dels diners digital a Rússia. Aquestes mesures segueixen l'advertència emesa el mes passat pel Banc Central de Rússia, en relació amb les possibles connexions entre els usuaris moneda digital i les bandes que participen en el rentat de diners i finançament del terrorisme.

En aquest moment, el banc central també va emetre un comunicat afirmant que les monedes virtuals, que porten "un alt risc de devaluació", són il·legals en virtut de l'article 27 de la llei federal.

D'acord amb l'autoritat, els russos usant les monedes digitals anònims poden, ja sigui intencional o no, participar "en activitats il·legals com ara la legalització (blanqueig) dels guanys criminals i el finançament del terrorisme".

Imatges de Wikimedia


Russian watchdog bloqueja els llocs web de Bitcoin per frenar el creixement de leconomia submergidaCinc llocs web Bitcoin han estat bloquejats en Russiaby regulador de telecomunicacions del país Roskomnadzor. El control dels mitjans ordenar als proveïdors de serveis d'Internet locals per restringir l'accés a aquests cinc llocs arran d'una ordre judicial emesa al setembre de 2014.

Les autoritats russes estan lluitant per aturar la propagació de moneda digital, que pel que sembla "contribueix al creixement de l'economia submergida". La declaració s'inclou en la decisió del tribunal d'origen, que va ser publicat el TJournal.ru.

Està prohibida la introducció a Rússia d'altres unitats i la producció de substituts dels diners monetàries. En aquestes circumstàncies, incloent cryptocurrencies 'Bitcoin' són substituts dels diners, contribuir al creixement de l'economia submergida i no pot ser utilitzat pels ciutadans i les persones jurídiques en el territori de la Federació Russa.

Després de la decisió es va fer pública, l'equip de Coinspot.io publicar una entrada al bloc (tanslated per Google), al·legant que ningú s'havia posat en contacte directament la plataforma per anunciar l'ordre judicial s'estava aplicant.

Mentrestant, el president de la Fundació Cryptocurrencies de Rússia va revelar que veu aquests bloquejos com "un assaig general per a la prohibició de Bitcoin a Rússia". Davant d'aquesta decisió, els partidaris moneda digital han de 'unir-se i lluitar pels seus drets', Igor Chepkasov dit Coindesk. L'expert Bitcoin també va oferir assessoria i serveis legals a les persones afectades per les prohibicions de creixement.

Estatus legal d'aquest meansBitcoin a Rússia es complica encara més. Les autoritats locals van anunciar el febrer passat que seria il·legal utilitzar moneda digital com un substitut del ruble, moneda fiduciària del país. Fa uns quatre mesos, el viceministre de Finances Aleksey Moiseev va dir que la prohibició podria ser implementat en 2015. A més, els legisladors russos han estat parlant de fortes multes per Bitcoiners.

Notícies relacionades


Post ICO

Kraken i Fidor Bank: una nova aliança millora els serveis de comerç de Bitcoin a la Unió Europea

Post ICO

Linici canadenc Wagepoint inclou Bitcoin en el seu programari de nòmina en línia

Post ICO

El Ministeri de Finances de Polònia i exdirector de la Casa de la Moneda dels EUA a Bitcoin

Post ICO

El documental EPIX investiga la detenció de Ross Ulbricht

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: tan aviat com 14nm estigui disponible, llançarem un nou ASIC que superarà els altres dissenys de 14nm

Post ICO

Butterfly Labs compra de forma anònima Buttcoin.org per eliminar larticle fraudulent

Post ICO

Imgur Confirma que afegirà Bitcoin per a comptes Premium

Post ICO

La divisió de la Xina Telecom accepta Bitcoin per precarregar el telèfon de Samsung

Post ICO

Laplicació que robarà els vostres Bitcoins, els presidents de PayPl prenen a Bitcoin i molt més

Post ICO

Corea del Nord és testimoni de la seva primera transacció de Bitcoin

Post ICO

Lexecutiu líder de Visa destaca el potencial de bitcoins a la conferència

Post ICO

Coinbase ajuda Bitcoiners a comprar serveis a Fiverr amb criptocurrency