Ryan Kennedy de Moolah va demanar que reemborsessin 750 BTC avui | Catalan.Lamareschale.org

Ryan Kennedy de Moolah va demanar que reemborsessin 750 BTC avui

Ryan Kennedy de Moolah va demanar que reemborsessin 750 BTC avui

Avui en dia, Ryan Kennedy, de Moolah se li va ordenar a aparèixer en la Cort Reial de Justícia sobre MooPay vs Wasyluk.

Kennedy no va presentar a la causa judicial ordenada però els seus advocats va fer i és de suposar que són conscients de la seva ubicació actual. El jutge en el cas del seu senyoria el jutge Seymour semblava una mica molest amb diversos dels arguments presentats pels advocats que representen a MooPay i Ryan Kennedy.

Com molts recordaran Kennedy participa a la saga en curs de la MintPal fan explotar desafortunat incident que ha demostrat ser extremadament costós per a l'equip SYSCoin que van ser representats per Wasluk aquest matí.

Kennedy està exigint un pagament de valors de £ 100.000 abans que el cas passi a cobrir les despeses d'assistència potencials que podria patir. Aquest tipus de sol·licitud és conegut per molts en el món legal per fer diverses coses. En general s'utilitza no només com una tàctica d'embós abans d'un assaig real es porta a terme, sinó també com un sistema per evitar demandes com molts simplement no tenen grans nivells de líquid de caixa per a col·locar en el que equival a un estat de plica i la falta de liquiditat. També pot afegir més càrregues a la demandant en el cas (SYSCoin) a haver de gastar més recursos per defensar-se d'haver de pagar el pagament de valors.

En un informe del jutge dogecoin lletithe usuari subreddit negat gairebé immediatament la sol·licitud dels advocats de Kennedy per al pagament de £ 100.000 títols. El jutge també va assenyalar que els documents dels advocats de Kennedy no es va omplir correctament, incompleta, i no va articular la necessitat d'un pagament de valors de grans dimensions, ni el que els fons s'utilitzen per.

Mentre que Kennedy i els seus advocats poden fer una altra sol·licitud per al pagament de £ 100.000 que requeriria que es remunten a una audiència fortificació i comencen un cop més amb tota la documentació adequada i un desglossament del que els fons es cobreixen.

Eventualment, el jutge va determinar un pagament de valors de 4.000 £ seria acceptable després que els advocats de Kennedy va continuar negociant amb el jutge.

En última instància, el jutge va trobar que Kennedy té fins al final dels negocis d'avui per tornar a BTC 750 SYSCoin o el judici continuaria com estava previst.

L'especulació és incontrolable que Kennedy ja no està en possessió de les monedes després de la liquidació dels nivells de grans dimensions per diversos intercanvis.

Notícies relacionades


Post ICO

Ottawa hauria dadoptar un enfocament pràctic respecte a Bitcoin, diu el senat canadenc

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi

Post ICO

Com Bitcoin pot ser una gran inversió

Post ICO

Podria Bitcoins ser una inversió valuosa per a la jubilació?

Post ICO

LUnivers Bitcoin - Quin és el personatge de Bitcoin?

Post ICO

Clients de Bitstamp que no aconsegueixen verificar la identitat en risc de perdre tota la seva BTC

Post ICO

BitPay presenta els seus tres nous plans de preus tot inclòs amb tarifes zero

Post ICO

Fortress Investment Group està preparant el fons més gran de Bitcoin amb lajuda de Pantera

Post ICO

CoinLock permet als usuaris vendre fitxers per a Bitcoin duna manera fàcil i segura

Post ICO

Coinbase llança Multisig Vault i ara permet als clients controlar les claus privades

Post ICO

El banc central belga i lautoritat financera adverteixen sobre Bitcoin

Post ICO

Bitcoin com a moneda contra Bitcoin com a tecnologia