Ladministrador de Silk Road és transferit i jutjat a Nova York | Catalan.Lamareschale.org

Ladministrador de Silk Road és transferit i jutjat a Nova York

Ladministrador de Silk Road és transferit i jutjat a Nova York

Ross Ulbricht, l'home conegut com temible pirata Roberts en el món virtual i responsable per al mercat il·legal ruta de la seda, no serà jutjada a Califòrnia, on va ser detingut. El jutge federal Joseph Spero va ordenar la transferència d'Ulbricht a Nova Yorkduring una audiència judicial recent a San Francisco.

D'acord amb 24 All News i NBC News, el sospitós detingut després de la presa de la platformwill il·legal ser transportat a Nova York "en algun moment aviat", on s'enfrontarà a càrrecs criminals com narcòtics trànsit de conspiració, la pirateria informàtica conspiració i rentat de diners, va dir el seu advocat i el defensa pública Brandon LeBlanc.

A més, els fiscals federals a Nova York estan acusant Ulbricht d'ordenar l'assassinat d'algú que li va fer xantatge. El sospitós també està acusat d'encarregar l'assassinat d'un extreballador que va ser detingut per càrrecs de drogues, però aquest cas es refereix a la cort federal de Baltimore.

Durant l'audiència de fiança, Ross Ulbricht va consentir a romandre en custòdia de moment, però es pot argumentar a favor de la llibertat provisional quan arriba a Nova York.

LeBlanc està negant tots els càrrecs contra el seu client

Però va revelar que Ulbricht estarà representat per un altre advocat després del seu trasllat. Fora de la cort de Sant Francesc, el defensor públic va dir que "tots hem admès que és que és Ross Ulbricht. Aquest va ser l'únic d'admissió", informa The Denver Post.

Mentrestant, el FBI encara no pot accedir als 600.000 BTC que suposadament ocult en el compte personal d'Ulbricht.Simply Travel permet als Bitcoiners triar entre 300.000 hotels a tot el mónLa plataforma de Simply Travel està acceptant Bitcoin. En altres paraules, això significa que el Bitcoiners que hi ha ara té la possibilitat d'escollir una de 300.000 hotels arreu del món i pagar per això amb moneda digital.

Atès que aquest és encara notícies fresques, la plataforma està en marxa el seu nou programa de pagament Bitcoin en fase beta. Simplement CEO de viatge, Gregor Amon, diu que "hi haurà una gran quantitat de millores en les pròximes setmanes, amb la conversió de les monedes addicionals, proveïdors afegit, estabilitat, etc... No obstant això, estem disposats a acceptar Bitcoin per fer reserves d'hotels en més de 300.000 hotels".

Els primers usuaris del servei eren la parella nord-americana Austin i beccy

Que va començar un curiós projecte després de casar-se, al juliol: van decidir viure durant 90 dies només utilitzant bitcoins. I ara, gairebé dos mesos després del començament de la seva aventura, van convèncer Simplement l'equip de viatge per acceptar moneda digital, de manera que podria reservar un hotel i comprar bitllets d'avió a Atlanta, per assistir a la conferència Crypto-moneda, que està passant el 5 d'octubre.

"Podem donar fe que en fer la reserva el proper viatge d'Atlanta, Geòrgia, vam gaudir d'una experiència molt professional i suau", la parella va escriure en el seu lloc oficial.


Singapur regularà les operacions de Bitcoin per lluitar contra el blanqueig de dinersTots els negocis relacionats amb Bitcoin, operadors i fins i tot màquines expenedores que s'ocupen de moneda digital a Singapur aviat seran regulats per les autoritats del país. El govern local té la intenció d'augmentar la seva lluita contra el blanqueig de diners i les activitats de finançament del terrorisme i la regulació de pagament digital és un dels primers passos.

D'acord amb l'Autoritat Monetària de Singapur (MAS), tots els intermediaris que faciliten l'intercanvi d'cryptocurrencies al país hauran de verificar les identitats dels clients. Ells també hauran d'informar de tots transactionsto sospitós una unitat especial de la policia de Singapur.

"Singapur, com la majoria de les jurisdiccions, no regula les monedes virtuals per se, ja que aquests no són considerats com a valors o moneda de curs legal. Regulació dels intermediaris moneda virtual MAS 'es refereix específicament al rentat de diners i els riscos de finançament del terrorisme que representen. No s'estén a la seguretat i solidesa dels intermediaris moneda virtual ni el bon funcionament de les transaccions de divises virtuals. Inversors en monedes virtuals no tindran les garanties que els inversors en valors gaudeixen sota el la Llei d'Assessors financers "Llei i de valors i Futurs, es llegeix en el comunicat emès per l'autoritat.

Encara no està clar quan s'activaran aquests canvis

No obstant això, les noves regles es tornaran a Singapur en un dels primers països al món per regular les transaccions relacionades amb Bitcoin.

Banc d'Anglaterra parla de Bitcoin

Mentrestant, el Banc d'Anglaterra (Boe) ha decidit esmentar moneda digital en un article recent. Un dels temes destacats en el document se centra en el futur de les monedes digitals i tecnologies de pagament.

Segons el banc, "monedes digitals no són en l'actualitat àmpliament utilitzat com un mitjà d'intercanvi. En el seu lloc, la seva popularitat es deriva en gran mesura de la seva capacitat per servir com una classe d'actius. Com a tals, poden tenir més similituds conceptuals a les matèries primeres, com l'or, que els diners ".

Imatges de Wikimedia

Notícies relacionades


Post ICO

Nova forma alternativa de pagament i transferència de diners Bitminutes sestrena a Nova York

Post ICO

Xina considera Bitcoin un bé virtual i prohibeix als bancs de tractar criptocrèdit

Post ICO

Entrant al carro de Bitcoin: la primera plataforma comercial de lÍndia en temps real sinicia aquesta setmana

Post ICO

Praga acull amb satisfacció el primer cafè únic de Bitcoin del món

Post ICO

Antic conseller delegat de Mt. Gox Mark Karpeles arrestada a Tòquio

Post ICO

La nova opció de pagament de Bitcoin de Newegg està disponible per a més de 25 milions dusuaris registrats

Post ICO

És el moment de Mt. Lúltim alè de Gox?

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Buttercoin per tancar-se per falta de finançament

Post ICO

El lloc web de CoinTerra sofreix un atac maliciós en el procés denviament de maquinari

Post ICO

Fundació Gates que busca tecnologia Bitcoin per ajudar els pobres

Post ICO

El guany dHash es desconnecta

Post ICO

Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen