Lautoritat dingressos de Singapur reconeix i impedeix Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Lautoritat dingressos de Singapur reconeix i impedeix Bitcoin

Lautoritat dingressos de Singapur reconeix i impedeix Bitcoin

L'Autoritat Fiscal de Singapur (IRES), l'entitat responsable de la llei tributària del país, ha decidit reconèixer bitcoins com "béns", no una moneda, i va emetre alguns guidelineson com manejar els guanys de capital, guanys i impost a les vendes a les borses de Bitcoin i les vendes relacionades.

L'autoritat va revelar la decisió mitjançant l'enviament de diversos correus electrònics a la plataforma d'intermediació Bitcoin seu a Singapur, República de la moneda, que va demanar aclariments sobre la posició del govern davant de la imposició de les operacions moneda digital. Els correus electrònics expliquen quin tipus d'operacions serà el destí dels impostos de Singapur.

A partir d'ara, les empreses que s'ocupen en Bitcoin - si es tracta de la compra i venda o l'intercanvi de la moneda digital per a altres béns i serveis - i estan registrades a l'illa estan obligats a pagar impostos per a aquestes transaccions.

Punt de vista de Singapur el Bitcoin sembla fer-se ressò de les opinions haguessin estat fetes públiques per altres països, com Alemanya, Norwayor que també consideren la moneda digitals subjectes a impostos.

En el cas d'empreses que compren o venen bitcoins, els impostos declarats s'han de basar en els guanys de les vendes de la moneda digital. D'altra banda, si aquestes empreses decideixen invertir en Bitcoin per al llarg termini, a continuació, tots els guanys seran de capital a la natura i no subjecte a impostos.

Quan Bitcoin s'accepta com a pagament per béns o serveis, les transaccions han de ser tractats com els intercanvis de bescanvi perquè Bitcoin no es considera diners o moneda pel govern, sinó més aviat una "bona". Per tant, l'impost sobre béns i serveis (GST) - que actualment es troba entre set per cent - es podria aplicar a tots dos bitcoins i els béns o serveis que s'intercanvien.

No obstant això, les monedes virtuals utilitzats en el món dels jocs estan lliures d'impost, informa Techinasia.com.

En un altre cas, si una empresa és la compra i venda de Bitcoin directament als clients, de la mateixa manera que ho fan els intercanvis, l'impost s'aplica a la quantitat total rebuda i també a les comissions. No obstant això, aquesta norma només és obligatòria per a les empreses registrades a Singapur.

Tornar a finals de desembre, l'Autoritat Monetària de Singapur announcedthat monedes digitals no estava regulada a la ciutat-estat fins ara i que les empreses i els comerciants locals són lliures d'acceptar i realitzar transaccions en moneda digital. Ells segueixen sent, però ara hi ha regles a seguir i els impostos a pagar.

D'acord amb David Moskowitz, de la República de la moneda, "la guia que IRES traçat és racional i ben pensat. Com a propietari d'un negoci, que clarament pot adonar de les meves guanys en Bitcoin oficis per als meus clients i els meus pròpies posicions i pagar els impostos adequats ".

El representant de servei va publicar parts dels correus electrònics enviats per l'autoritat fiscal al web de la plataforma:

El tractament impost sobre la renda

Les empreses que es dediquen al negoci de compra i venda de bitcoins seran gravats en funció dels guanys de les vendes dels bitcoins. D'altra banda, si els bitcoins són part de la cartera d'inversions de la companyia adquirida amb fins d'inversió a llarg termini, els guanys de les vendes seran de capital en la naturalesa i per tant no imposable per a l'empresa.

Tractament GST

La venda (inclòs l'intercanvi) de bitcoins a canvi d'una contrapartida en diners o en espècie és una prestació de serveis imposable subjecta a GST. Si el venedor és una persona-GST registrat, hauria de liquidar l'impost repercutit sobre la venda de bitcoins realitzades en el curs o el foment del seu negoci.

On bitcoins s'accepten com a pagament per béns o serveis reals (per exemple, articles digitalitzats com la música en línia), aquestes operacions es consideren com un bescanvi. GST s'ha de tenir en compte en els subministraments individuals fets (és a dir, el subministrament de bitcoins i el subministrament de béns o serveis reals) si les parts involucrades siguin persones-GST registrat. No obstant això, si s'utilitzen els bitcoins a canvi de béns o serveis virtuals dins el món virtual del joc, com una concessió, l'oferta de bitcoins no serà gravat fins que els bitcoins són intercanviats per diners reals, béns o serveis.

Com Bitcoin no cau dins de la definició de 'diners' o 'moneda' en virtut de la Llei de GST, un subministrament de bitcoins no és una oferta de diners i no es compte a l'efecte de GST. El subministrament de bitcoins seria tractat com una prestació de serveis, ja que implica la concessió de l'interès o dret sobre els bitcoins.

El tractament GST de l'oferta de bitcoins dependrà de si l'empresa està actuant com un agent o principal en la transacció. Si l'empresa es limita a facilitar i està actuant com un agent en el comerç de Bitcoin (per exemple, transferència d'intercanvi de Bitcoin Bitcoin directament a la butxaca del client), GST és exigible només en les comissions rebudes. No obstant això, si l'empresa està actuant com a principal en el comerç de Bitcoin (per exemple, compra i ven des d'ara bitcoins al client), GST és exigible l'import total rebut, és a dir, la venda de bitcoins i comissions.

En virtut de l'article 13 (4) de la Llei de GST, una prestació de serveis serà tractada com a fet en un altre país si el proveïdor pertany a aquest altre país. En aquest cas, si l'empresa pertany fora de Singapur (és a dir, no hi ha negoci o fix establiment a Singapur), el subministrament d'bitcoins serà tractada com a fet fora de Singapur. D'acord amb això, GST no és exigible en el subministrament de serveis (és a dir bitcoins) feta fora de Singapur.

En general, el tractament de GST bitcoins dependrà de l'acord de negocis i els termes contractuals entre les parts involucrades.

Tot i que la decisió no s'enfronta com un canvi positiu per tot el món, especialment a Singapur, David Moskowitz es complau: "mentre la majoria dels governs estan rascant el cap sobre com manejar Bitcoin, Singapur ha mostrat un cop més el seu lideratge en el regionby deixar que les empreses Bitcoin i comerciants saben com manejar els impostos sobre les transaccions. ".

Notícies relacionades


Post ICO

Les autoritats britàniques diuen que les normes de blanqueig de capitals no sapliquen als intercanvis de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Black Friday - La millor manera de passar els teus Bitcoins

Post ICO

Microsoft i MIT exploren lús de la tecnologia blockchain

Post ICO

CoinSummit San Francisco anuncia un programa per a professionals relacionats amb Bitcoin

Post ICO

BitPay ofereix incentius financers als desenvolupadors que són compatibles amb Bitcoin en LAUNCH Hackathon

Post ICO

Coinapult Compromise Timeline

Post ICO

Microsoft acull Bitcoin: els usuaris de Xbox i Windows ara poden comprar contingut digital amb BTC

Post ICO

Els empresaris i inversors expliquen per què hauríeu de prestar atenció a Bitcoin

Post ICO

Els rumors de Facebook provem els pagaments de Bitcoin a la plataforma publicitària

Post ICO

Trencant: USMS guanyadors de subhasta notificats

Post ICO

Llibertat divendres a la plaça de Satoshi, a Austin

Post ICO

Els canadencs que intenten beneficiar-se de les marques comercials de Bitcoin, un altre minorista important suneix al club i més