Declaració editorial especial sobre Homer, Joshua Garza | Catalan.Lamareschale.org

Declaració editorial especial sobre Homer, Joshua Garza

Declaració editorial especial sobre Homer, Joshua Garza

Per als últims mesos, el Sr. Homer Joshua Garsa ha estat objecte de diversos articles d'investigació de la moneda de foc de l'equip de redacció, col·laboradors i altres membres del personal. Amb els informes de la moneda respecte a foc Garsa, PayCoin, PayBase, i investigacions de la SEC, la moneda de foc ha estat sovint el receptor dels atacs DDoS, segrestos de domini, servidor de correu electrònic inundacions, amenaces personals i atacs. Aquests s'han dirigit a personal de la moneda de foc, servidors, col·laboradors, equips editorials, i les nostres comptes de xarxes socials.

Hem estat treballant activament en diversos cables i informació pel que fa a aquests atacs. Hem esgotat múltiples vies per determinar l'origen i la naturalesa d'aquests atacs amb un pes de les nostres opcions legals amb la policia i especialistes en seguretat.

Divendres, personalment començar la presentació de càrrecs criminals i la preparació de demandes civils contra els individus involucrats amb aquests atacs (entre ells el Sr. Garsa) i estic treballant activament amb els agents de la llei per perseguir danys i càrrecs criminals en el seu cas per portar a aquests individus a la justícia.

Amb l'ajuda d'especialistes en informàtica forense, la moneda foc ha obtingut dues fonts d'aquests atacs contra l'equip de la moneda foc.

A causa de la naturalesa única d'una d'aquestes fonts d'atacs, la moneda de foc seguirà plenament totes les opcions legals.

És la meva creença, i que del nostre consell editorial, que prenent aquesta acció contra aquests individus està en conflicte directe amb les mateixes polítiques editorials que els nostres lectors han arribat a esperar de la moneda de foc.

Entenem que romanen objectius, justos, honestos i transparents en els nostres informes és la raó principal de que molts de vostès ens han fet la seva llar per a les notícies i la informació moneda digital. També entenem que col·lectivament presentació d'una demanda i perseguir càrrecs criminals i altres accions contra un individu a qui hem informat sobre abans podien plantejar qüestions pel que fa a la meva capacitat de ser objectiu en la presentació d'informes.

Per aquesta raó, m'he abstingut d'informar personalment al Sr. Garsa durant aquest procés. També estic renunciant a les meves tasques editorials en peces publicades sobre el Sr. Garsa o parts relacionades a altres membres del nostre equip que no estan involucrats en aquesta acció legal.

Entenem que el nostre informe ha estat valuosa per a molts en mantenir-se al dia pel que fa a la situació amb el Sr. Garsa. Com a tal, m'abstindré de compartir més informació de la nostra investigació fins que els càrrecs públics, una acció administrativa es porta a terme, o les meves pròpies accions legals contra el Sr. Garsa com a resultat una resolució a aquesta situació. I deixaré tots els informes i editorial supervisió pel que fa a aquests individus a uns altres en el personal que no estan involucrats o afectats per aquestes accions.

Gràcies,

Mike Johnson

Editor Executiu, Moneda de foc

Notícies relacionades


Post ICO

La comèdia Indie Dope es converteix en la primera pel·lícula en acceptar Bitcoin com a opció de pagament de les entrades

Post ICO

Gentoo Blacklisting Counterparty, Satoshi Dice i altres

Post ICO

Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners

Post ICO

Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món

Post ICO

Bitcoin augmenta la marca de 300 dòlars, el Grexit és cada cop més probable

Post ICO

Nick Szabo: Bitcoin podria facilitar el comerç grec

Post ICO

Només el 30% dels nord-americans coneixen Bitcoin i més de la meitat no té intenció dusar-lo

Post ICO

Coinbase fa un seguiment de les compres dels clients i tanca comptes que trenquen regles

Post ICO

Ladministrador de Silk Road és transferit i jutjat a Nova York

Post ICO

Primer ATM de Bitcoin a Vancouver: totalment operatiu i preparat per mantenir lintercanvi

Post ICO

Conegueu el primer intercanvi descentralitzat de Bitcoin: la coinfarina es llança a 70 països

Post ICO

Bitcoiners francesos planegen crear La Maison du Bitcoin