El costat fosc de Bitcoin: Criptografia mal utilitzada | Catalan.Lamareschale.org

El costat fosc de Bitcoin: Criptografia mal utilitzada

El costat fosc de Bitcoin: Criptografia mal utilitzada

La majoria de la gent tracta a Bitcoin com un camp de mines potencial de guanys, mentre que altres coneixen el veritable valor d'aquesta tecnologia criptogràfica habilitat i el que realment pot oferir al món. Però la veritat és que qualsevol persona amb un coneixement comú d'aquesta tecnologia pot aprofitar-se de la naturalesa anònima de Bitcoin, incloent criminals.

El concepte de Bitcoin va aparèixer per primera vegada el 2008, quan Satoshi Nakamoto va publicar el llibre blanc originals. Per aquell temps, la gent es va ficar en moneda digital principalment perquè era anònima, però l'adopció puntades-off i la comunitat van començar a créixer.

No obstant això, sempre hi havia una possibilitat de mal ús i va començar a succeir molt aviat. Mercats centrats en Bitcoin van aparèixer en línia amb moneda digital sent utilitzat per comprar productes il·legals com drogues i armes. Aquest tipus de comerç en línia es va disparar ràpidament, donant als criminals l'oportunitat de treure profit. Una moneda virtual que es va crear per canviar l'economia mundial ràpidament va esdevenir una eina per als criminals. Les coses es van posar encara pitjor quan els hackers van començar a demanar rescats Bitcoin i la gent va començar a adonar-se que Bitcoin tenia un costat fosc.

[Tweet_box disseny = "box_02"] Bitcoin sempre tindrà una bona i una part dolenta, però que no pot deixar de ser la tecnologia en el centre d'una revolució significativa. [/ Tweet_box]

Per una altra banda…

La característica positiva tothom pot estar d'acord és la capacitat blockchain-accionat per establir contractes intel·ligents. És possible utilitzar la tecnologia central de Bitcoin per realitzar operacions importants com ara les operacions comercials o autenticació de documents i acords legals.

Utilitzant la tecnologia de moneda digital permet a l'usuari introduir un acord sense un tercer. Contractes intel·ligents poden fer-ho mitjançant l'ús de criptografia per tenir fons i verificar la informació. Els experts creuen que aquesta tecnologia té el potencial de canviar definitivament la manera com fem negocis i contribuir a l'economia global, simplement per la seva eficiència per executar transaccions complicades.

Però totes aquestes possibilitats també ens obliguen a plantejar una pregunta: ¿poden els delinqüents obtenir un avantatge mitjançant l'ús d'aquesta tecnologia? El professor Ari Jules, un criptógrafo que treballa a Cornell a l'Institut Technion-Cornell Jacobs, creu que si. En associació amb un altre professor de Cornell, Elaine Shi, i investigador Ahmed Kosba de la Universitat de Maryland, Jules va publicar un paperto demostrar com la tecnologia de Bitcoin pot ajudar a l'activitat criminal.

Jules pensa que Bitcoin pot proporcionar solucions quan el sistema financer tradicional falla. Com a qüestió de fet, Bitcoin va ser creat amb aquest propòsit: per omplir els buits creats per l'anomenat sistema de Fiat. Això fa que sigui una eina encara més perfecte per als delinqüents per al seu ús. L'equip d'investigació va utilitzar la plataforma contracte intel·ligent iniciat recentment Ethereumfor la demostració, però en el seu lloc s'utilitza el terme "contracte penal" en les seves exemples.

L'informe utilitza l'exemple d'un contracte que ofereix recompenses en moneda digital a qualsevol que pugui hackejar un lloc web específic. Ara, el procés de diners de la recompensa i el pagament es pot administrar fàcilment usant llenguatge de programació d'Etereum. Per rebre el pagament, el hacker hauria de infiltrar-se en el lloc i crear rutes per al client que es pot verificar criptogràficament. És una situació de guanyar-guanyar per a ambdues parts sense la participació dels riscos i costos d'un tercer.

L'equip d'investigació prediu que aquesta mateixa tecnologia podria ser utilitzada per cometre diversos delictes. Per exemple, algú pot apagar un contracte per matar una persona significativa. En primer lloc, la persona disposada a dur a terme la tasca haurà de proporcionar el temps i el lloc de l'assassinat. Quan el delicte s'hagi completat, diversos mitjans de comunicació començaran a transmetre la notícia. Això proporcionarà la necessària confirmació, el que donarà lloc l'alliberament dels fons. No és només al voltant d'un assassinat, però el mal ús d'aquesta tecnologia en realitat pot augmentar el terrorisme a tot el món amb menys possibilitats d'identificació dels autors. Jules va dir:

"Va ser una mica d'una sorpresa per a mi que aquest tipus de crims en el món físic podrien ser activada per un sistema digital".

L'equip de recerca vol arribar als serveis i les empreses que estan pensant a adoptar la tecnologia de moneda virtual perquè prenguin consciència del mal ús de la tecnologia contracte intel·ligent. "Som optimistes sobre les seves aplicacions beneficioses, però el crim és una cosa que es va a haver de ser tractat d'una manera eficaç si aquests beneficis són a donar els seus fruits", va dir el coautor Shi.

Una segona opinió

Un altre expert que ha estat estudiant l'ús de Bitcoin en el crim és professor assistent Nicolas Christin, de la Universitat Carnegie Mellon. Ell creu que hi ha un munt d'oportunitats per als criminals del baix món per fer ús de la tecnologia contracte intel·ligent. En realitat, d'acord amb Christin, seria sorprenent si no aprofiten aquesta oportunitat ia la creació d'empreses es veuen temptats a adoptar noves tecnologies per tal de fer un impacte.

participació de Bitcoin en activitats il·legals no és exactament una notícia. El cas més conegut pot ser l'incident ruta de la seda, que va estar recentment a les notícies una altra vegada quan el cap del mercat de Ross Ulbricht va ser condemnat a cadena perpètua, seguit de diverses altres detencions.

Ruta de la Seda va començar a funcionar el 2011 com un mercat en línia subterrània on els compradors podrien usar Bitcoin per comprar substàncies com pastilles de marihuana, LSD i de la prescripció. Naturalesa anònima de Bitcoin va ser la principal avantatge per als venedors de drogues utilitzant el basar il·legal. Això va fer encara més difícil per a les forces de l'ordre per trobar qualsevol rastre de l'operació, i molt menys de apagar-lo.

No obstant això, al final l'FBI va ser capaç de tancar l'operació, però Ruta de la Seda va obrir el camí per a la creació de nombrosos altres mercats subterranis. L'article d'Christin estima els ingressos diaris dels mercats il·legals habilitats per Bitcoin és d'aproximadament 400.000 $ al dia.

Dit això, encara dóna suport Christin Bitcoin i la seva tecnologia. Després de tot, la quantitat de delictes relacionats amb la moneda fiduciària tradicional és molt més gran que el nombre de delictes relacionats amb la moneda virtual. I no oblidem que la tecnologia de moneda digital proporciona una plataforma financera molt més eficient i suau que el sistema de moneda fiduciària.

Hi ha un munt d'usos dels serveis legals i empreses nascudes d'aquesta tecnologia innovadora si tothom està disposat a utilitzar-lo correctament. Sempre hi haurà una bona i una mala costat a moneda digital, però que no pot deixar de ser la tecnologia en el centre d'una revolució significativa.

Notícies relacionades


Post ICO

Investigacions federals de Cryptsy en marxa

Post ICO

No saps què fer amb tots els teus Bitcoins? Aquí hi ha alguns llocs on podeu gastar-los

Post ICO

Bitcoiners a Taiwan ara poden comprar BTC de més de 5,000 botigues de conveniència

Post ICO

Actualització de notícies de la vida After Gox

Post ICO

Canadà llest per ser el centre del crypto-world: Bitcoin Expo 2014 ocorre a labril

Post ICO

Intercanvis Bitcoin

Post ICO

Reddit anuncia reddit notes dactius digitals

Post ICO

260 línies aèries accepten Bitcoin gràcies a la nova associació Bitnet

Post ICO

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle

Post ICO

Resum setmanal Bitcoin, novembre de 2013

Post ICO

Bank of England elogia a Bitcoin i revela una investigació per emetre divises digitals

Post ICO

20 peces de mineria Bitolains insana