Dijous és el dia de Bitcoin a la ciutat de Nova York | Catalan.Lamareschale.org

Dijous és el dia de Bitcoin a la ciutat de Nova York

Dijous és el dia de Bitcoin a la ciutat de Nova York

Nova York té un nou tipus famós de la nit: tots els dijous a la nit és de Bitcoin Meetup. Aquestes sessions solen atraure els mascles majoritàriament experts en tecnologia, sota l'edat de 40 anys, que estan tractant de construir negocis o llocs web relacionats amb Bitcoin. Alguns d'ells són fins i tot part de les iniciatives de caritat.

Va ser en una d'aquestes reunions en què s'ha trobat a Reuters l'assessor d'inversions Josh Brown. L'home, que és coneguda arreu del web com la Reformada Broker, manté una llista anual de les inversions que tenen més probabilitats de ser modes temporals. La llista de l'any passat va incloure les accions de construcció d'habitatges i l'obsessió financera amb Apple. En 2013, els grans contendents es divideixen els fons de capital i els fons negociats en borsa específiques de cada país.

¿S'esperava Bitcoin estar en aquesta llista? No! D'acord amb Josh Brown, Bitcoin "és massa sofisticat per a les masses", de manera que ni tan sols és considerat una moda. "El que va a escanyar és que totes les grans empreses de tecnologia està treballant en la moneda que s'utilitzarà en el seu propi eco-sistema", prediu.

Bitcoin els usuaris no només pensen en enriquir-se, el seu major desig és fer part d'un moviment. "És com el descobriment de Colom al Nou Món. És un canvi de paradigma", va dir Philip Nemirovsky a Reuters al meetup, també.

A la ciutat de Nova York, l'agència de notícies també va parlar amb el jove de 23 anys d'edat, Pierre Roshard, recentment es va graduar de la Universitat de Texas, a Austin. No és un gran inversor, però té un parell de bitcoins.

L'usuari és en realitat la construcció d'un lloc web anomenat bitcoinadvisory.com, que té l'objectiu de proporcionar informació sobre temes com ara les implicacions fiscals i qüestions de custòdia per als professionals en el camp financer tractar amb bitcoins. Però Roshard no li agrada la paraula inversió. Per a ell, tenir bitcoins és només "com tenir opcions sobre accions en l'empresa per la qual treballa".

Bé, només cal veure el calendari: Avui és dijous, de manera que una nova quedada està succeint. Si ets un amant de moneda digital a la ciutat de Nova York, aquest és el lloc per estar a les 6 pm.

Via reuters.com

Notícies relacionades


Post ICO

Banc Central de Xipre contra Bitcoin: no hi ha cap aprovació per a activitats relacionades amb la criptografia

Post ICO

Bitcoin guanya credibilitat a la UE en els talons del reconeixement alemany

Post ICO

5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor

Post ICO

10 mites de bitcoins bufades

Post ICO

Servei de pagament mòbil El CEO de Lemon Network vol incloure Bitcoin a la plataforma

Post ICO

El periodista xinès revela els secrets de la instal·lació minera dASICMiner

Post ICO

DigitalTangible integra Bitcoin i USD en la seva cartera web

Post ICO

Amazon estava preocupada sobre BitLicense

Post ICO

El CEO de Ripple diu Bitcoin com a moneda innecessària a lAssemblea de Califòrnia

Post ICO

La cort britànica demana a Moolah que retorni 750 BTC als desenvolupadors de Syscoin

Post ICO

La fundació Bitcoin acull Bitcoin France

Post ICO

La xarxa dordinadors del distrito escolar de Nova Jersey va ser ostatge dels Bitcoins