Es presenten dos nous intercanvis Bitcoin: el CoinX amb base als Estats Units i la volta canadenca de Satoshi | Catalan.Lamareschale.org

Es presenten dos nous intercanvis Bitcoin: el CoinX amb base als Estats Units i la volta canadenca de Satoshi

Es presenten dos nous intercanvis Bitcoin: el CoinX amb base als Estats Units i la volta canadenca de Satoshi

Mentre que algunes persones poden tenir dubtes sobre la possibilitat d'èxit d'un nou intercanvi de Bitcoin basat en el més regulat i més preocupats Estats Units, el fundador de CoinX, Megan Burton, no està preocupat. Per què? A causa de que la plataforma assegura el compliment pren tan seriosament com sigui possible.

El servei digital, amb seu a Atlanta, es troba encara en fase beta. Segons Business Insider, CoinX permetrà als usuaris convertir la moneda fiduciària en Bitcoin i l'intercanvi moneda digital per diners convencional. I una de les seves millors característiques és les baixes tarifes: l'empresa cobrarà valors tan baixos com 0,3 per cent en la compra de 500 BTC o menys.

Tot això mentre es fa que tot sigui econòmicament compatible. La seguretat serà una preocupació important, per això CoinX aposta per l'estratègia de defensa en profunditat de NYSE.

"La plataforma CoinX utilitza la mateixa instal·lació d'allotjament i protocols de seguretat corresponents com la Borsa de Nova York. S'ha registrat en el Control de Crims Financers de la xarxa del Departament del Tresor dels Estats Units i és totalment compatible en les jurisdiccions que comercia. La companyia està treballant activament amb regulador les autoritats dels Estats Units a la concessió de llicències de transferència de diners en els 50 estats ", Megan diu Burton, citat per Business Insider. En altres paraules, la posada en marxa estarà seguint les mateixes regles que la Borsa de Nova York.

I després de la presentació de CoinX per a vostè, és el moment de dirigir-se al nord i al complir amb el nou canvi de Canadà, la Volta posat en marxa recentment de Satoshi, amb seu a Toronto. Amb tarifes econòmiques de 0,5 per cent o menys i una API avançada, aquesta nova plataforma ofereix les negociacions entre la moneda fiduciària i, o bé Bitcoin o litecoin.

"Jo diria que tenim una de les API més complets en el món, a part de Mt. Gox i aquestes altres bosses, i l'API més completa al Canadà", va dir Michael Curry, director general de la companyia, citat per Coindesk.

La càmera cuirassada expressió de Satoshi va néixer després que el nom original, el Banc de Satoshi, crida l'atenció no desitjada. Després d'això, l'empresa va enviar a dues sol·licituds de FINTRAC, el canadenc regulador de serveis financers, sol·licitant una llicència de negocis de serveis monetaris (MSB). No obstant això, d'acord amb la posició actual del regulador, els serveis de Bitcoin no necessiten aquest tipus de llicència per operar al país.

Encara que això fa que sembli que la signatura compta amb tots els problemes possibles cobert, els bancs no estan satisfets amb la manca de regles al voltant de moneda digital. És per això que Curry té una estratègia a llarg termini per guanyar aquest desafiament regulatori: vol fer front a les monedes fiduciàries, obligant a la necessitat d'una llicència. El procés ha de prendre aproximadament dos anys per ser completat, però la companyia té l'esperança que tot sortirà bé.

Notícies relacionades


Post ICO

Lempresa de te hawaiana Tealet accepta criptocurrency

Post ICO

BitPay llança una nova cartera de codi obert amb Bitcoin Copay amb funció multi firma

Post ICO

Els sistemes operatius preferits dels Bitcoiners a tot el món

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Post ICO

Ni tan sols Bitcoin està lliure destafes

Post ICO

Conegueu els mercats de BTC, la nova plataforma dintercanvi Bitcoin (i Litecoin) dAustràlia

Post ICO

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Post ICO

5 vídeos destacats de Bitcoin que hauríeu de veure

Post ICO

Dorian Nakamoto busca mantenir la responsabilitat de Newsweek

Post ICO

Plataforma bitcoïna danesa BIPS piratejada: 1.295 BTC robat

Post ICO

El pla dexpansió de Coinbase fa que el servei estigui disponible en 14 països

Post ICO

Desenvolupadors per crear la llibreria dAlexandria basada en la cadena de bloqueig