Office Home del Regne Unit impulsa la creació de criptocrèdit destil Avenger | Catalan.Lamareschale.org

Office Home del Regne Unit impulsa la creació de criptocrèdit destil Avenger

Office Home del Regne Unit impulsa la creació de criptocrèdit destil Avenger

L'univers diners digital aviat podria rebre a un nou tipus de moneda digital: una lluita contra el crim, altcoin Avenger-estil.

La idea va néixer al Regne Unit, on el Ministeri de l'Interior del país recentment va aconsellar als governants de la nació britànica per desenvolupar una nova moneda digital que combat l'anonimat i augmenta la traçabilitat de les transaccions.

El Ministeri de l'Interior, un departament governamental responsable de les qüestions com la immigració i la lluita contra el terrorisme, va oferir el consell en un responseto crida del Tresor per obtenir informació sobre la moneda digital, publicat a principis d'aquest any.

En aquesta resposta, el Ministeri de l'Interior s'enumeren els pros i els contres de les monedes digitals com Bitcoin tot i que reconeix que "l'evidència dels beneficis o riscos de monedes digitals és limitat."

Mentre que els aspectes positius inclouen el baix cost de les transaccions i processament de pagament ràpid, el document també recorda al govern britànic que moneda digital s'ha associat a les operacions il·legals per les seves característiques anònims.

Per tal de lluitar contra aquestes operacions anònimes, el Ministeri de l'Interior creu que la millor solució seria la de desenvolupar un moneda digital lluita contra el crim. "Creiem que pot haver-hi una sèrie d'avantatges de qualsevol moneda digital per al Regne Unit sent creat i posseït pel govern central", es llegeix la resposta.

Aquesta nova altcoin seria controlat per una autoritat centralitzada i "també podria ser vinculat a una moneda fiduciària, per reduir les possibles fluctuacions en el seu valor." L'objectiu és definir la propietat i rastrejar totes les operacions, permetent a les agències d'aplicació per a identificar l'activitat criminal i qui està darrere d'ell.

El Ministeri de l'Interior creu que hauria de ser restringit, excepte quan es tracta de les autoritats i agències contra el rentat de diners Accés a les dades del moneda digital hipotètic. El departament governamental diu que això "també tindria l'avantatge addicional d'actuar com un element dissuasori per a l'ús criminal", com els criminals no volen adoptar una moneda traçable.

A més, qualsevol regulació futura d'indicar que tota la moneda digital involucrat en operacions criminals pot ser aprofitada per les autoritats.

D'acord amb el Ministeri de l'Interior, també hi ha una altra característica típica de Bitcoin que hauria de canviar per tal d'evitar el frau: la irreversibilitat de les transaccions. "No tindria sentit per a identificar com les transaccions fraudulentes poden ser unwoundand la moneda digital reemborsat al propietari legítim", assenyala el document.

I després, després de la recent controvèrsia al voltant de BitLicense de Nova York, ve regulació corporativa. El Ministeri de l'Interior li agradaria veure totes les empreses de la moneda digital obtenir la llicència. No obeir les regles - que inclouria no seguiment de les operacions i de no informar de qualsevol activitat sospitosa - significaria la pèrdua de la llicència.

No obstant això, això és exactament una de les característiques que els negocis relacionats amb Bitcoin als Estats Units odi de la BitLicense. En realitat, aquesta va ser la raó per Erik Voorhees 'ShapeShift.IO suspès tots els serveis a Nova York després de l'aprovació de l'últim esborrany del document.

El fet que els Estats Units ja tenen regulació en el seu lloc és una bona notícia per al Regne Unit si el pla tira endavant. La cooperació internacional serà "essencial" per assegurar l'èxit de qualsevol regulationcreated al país.

"El punt de conversió en moneda fiduciària es converteix en digital, i viceversa, és difícil de supervisar, monedes digitals donats tenen un abast global. Sense consistència global en l'enfocament, la supervisió i la seguretat és difícil ".

Si aquest pla es converteix en realitat, llavors podríem estar veient una transformació completa del que actualment coneixem pels diners digital. Un nou moneda digital lluita contra el crim, anys llum de distància de Bitcoin i altres altcoins, pot semblar una bona idea per a un govern, però com estarà el cripto-comunitat dir sobre això?

Notícies relacionades


Post ICO

Els tres millors moments del Conveni de Bitcoin Europe a Amsterdam

Post ICO

El lloc de jocs de Bitcoin va ser estafat per gairebé $ 1 milió de dòlars

Post ICO

El processador de pagaments Neteller canvia la política de la companyia per afegir lopció Bitcoin

Post ICO

El preu de Bitcoin fa un passeig pel costat tranquil i guanya la confiança dels inversors

Post ICO

ListenToBitcoin.com va ser infectat per un comprador anònim, afirma el fundador del lloc web

Post ICO

Els sistemes operatius preferits dels Bitcoiners a tot el món

Post ICO

Podrien les màquines de caixers automàtics Bitcoin ser la banca del futur?

Post ICO

El pioner de Cryptocurrency explica per què és impossible tancar Bitcoin cap avall

Post ICO

Cripto Resum de notícies en 60 segons el 8 de gener de 2017

Post ICO

Banc Central de Xipre contra Bitcoin: no hi ha cap aprovació per a activitats relacionades amb la criptografia

Post ICO

Jon Matonis explica per què va acceptar executar la fundació Bitcoin

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades