Comprèn per què Bitcoin es pot considerar diners | Catalan.Lamareschale.org

Comprèn per què Bitcoin es pot considerar diners

Comprèn per què Bitcoin es pot considerar diners

La majoria de les autoritats i els reguladors no poden considerar com Bitcoin diners perquè, segons ells, la moneda digital no compleix cap d'aquests tres funcions essencials: no és un mitjà de canvi, unitat de compte o un dipòsit de valor. Encara que això pot ser cert, aquestes opinions plantegen una pregunta interessant: en realitat no pot ser considerat Bitcoin i vist com diners d'acord amb les normes oficials?

Doncs bé, l'opinió general diu 'no', però hi ha nou raons per les que diuen el contrari. Estem parlant de les característiques distintives de diners que es poden aplicar a Bitcoin: escassos, durables, portàtils, divisible, fàcil de reconèixer, fàcil d'emmagatzemar i fungible, difícil de falsificar, i l'ús generalitzat.

Quan es pensa en això, moneda digital fins i tot té un avantatge significatiu sobre les monedes fiat monedes- usats oficialment per un país - i l'or en moltes d'aquestes característiques. Per tant, anem a veure el rendiment de Bitcoin d'acord a cadascuna d'aquestes característiques tècniques.

1. Escassa

L'escassetat defineix un conjunt limitat d'objectes que estan àmpliament disponibles, però no es crea ni es troba fàcilment. Els diners, per exemple, és escassa, ja que les monedes fiduciàries només es poden crear en quantitats controlades per un petit grup de persones. En aquest cas, l'or és també un bé escàs. I, sorpresa... Bitcoin és escassa, com ja s'imaginava. Subministrament de moneda digital és altament controlat i predictible.

2. Durable

Qualsevol forma adequada de diners ha de ser capaç de durar molt de temps i és en aquest camp que Bitcoin guanya la seva primera batalla. A diferència de l'or, que durarà centenars d'anys o més, la moneda fiduciària de paper és fàcilment degradable i no és apropiat per a una botiga de més llarg termini del valor. L'única solució és substituir els bitllets danyats, de manera que el valor real que representen no pot ser destruïda. Bitcoin és la més duradora de tots ells: és digital, és eterna, sempre que la gent vol usar-lo i carteres fins i tot pot ser duplicat per evitar la corrupció d'arxius.

3. Portàtil

Una moneda que està destinat a ser utilitzat diàriament ha de ser portàtil. Monedes fiduciàries obeir a aquesta regla i tenen un poderós amic: targetes de crèdit i dèbit. D'altra banda, l'or no és tan portàtil, ja que usualment és pesada i difícil de portar. Ara, Bitcoin és super fàcil de portar, correm el risc de dir la forma més fàcil de tots ells: és digital, que no pondera una cosa. Pot adaptar-se a tot la seva fortuna en una unitat flash i transferir-lo en la web a tot el món.

4. Divisible

Quan vas a una botiga a comprar alguna cosa, és habitual per rebre el canvi. Exactament, perquè els diners ha de ser divisible: les monedes fiduciàries són, però l'or és un cas més complex. Es pot dividir, sinó que requereix un procés llarg. No com Bitcoin, que actualment és divisible fins a vuit xifres decimals i es pot ampliar encara més.

5. Verificació d'autenticitat

Els diners que s'ha verificat, pel que els diners fals no pot ser produïda i utilitzada per realitzar compres o intercanvis. En general, les monedes fiduciàries verificades i l'or es poden distingir fàcilment de les seves versions falses. En aquest cas, Bitcoin no es pot identificar visualment, perquè és digital i no pot veure-ho. Però hi ha un programari que pot ser usat per verificar la seva autenticitat en el bloc de la cadena. Aquest procés requereix alguns coneixements tècnics, però no és molt complexa.

6. Emmagatzematge

Diners i l'or obeeixen a aquesta regla, ja que es poden emmagatzemar en grans quantitats d'una manera relativament fàcil, encara que l'or requereix una gran quantitat d'espai a mantenir. Hi ha un altre camp en el qual Bitcoin no té igual: no hi ha res més fàcil d'emmagatzemar que una cosa que és digital. Hi pot haver algunes preocupacions com el bloc de la cadena es fa més gran amb la producció de noves monedes virtuals, però a mesura que la producció augmenta, també ho fa el maquinari. I no us oblideu dels mètodes de còpia de seguretat disponibles, com ara emmagatzematge en el núvol d'arxius xifrats.

7. Fungible

Totes les unitats d'una moneda fiduciària s'han de considerar equivalents i reemplaçable. Els diners s'ajusta a aquesta informació tècnica (per exemple, un bitllet de $ 10 és igual a un altre), així com l'or, la qual cosa equival a un nivell de química, però diferent en termes de puresa, per exemple. Igual que les monedes fiduciàries, Bitcoin es considera igual, des de l'1 de BTC és igual a un altre 1 BTC.

8. Difícil de falsificar

Monedes fiables han de ser difícil de falsificar. Encara que és difícil fer diners fals, no és impossible i que ha passat molt amb el pas dels anys. D'altra banda, l'or és gairebé impossible de falsificar, com Bitcoin. Una altra gran avantatge: ser una moneda de xifrat, és impossible bitcoins falsificats. El més a prop que un hacker podria intentar és tractar de duplicar passar la mateixa moneda, però això és molt difícil de fer, de manera que el risc és molt baix.

9. L'ús generalitzat

Hi ha un altre camp en el qual Bitcoin està conquerint espai. Per descomptat, els diners ha de ser negociat amb facilitat i tenen un ampli ús amb la finalitat d'obtenir productes i serveis. No obstant això, l'or és molt diferent, ja que és rar trobar alguna cosa que es pot comprar directament amb aquest metall preciós. Ara, Bitcoin està creixent en aquesta zona: per ara, només una petita fracció dels llocs web accepta la cryptocurrecy, però hi ha nous membres del univers Bitcoin cada dia. A més, algunes empreses físiques també estan obrint les portes a la moneda digital.

Via thegenesisblock.com

Notícies relacionades


Post ICO

Com Bitcoin pot ser una gran inversió

Post ICO

Com aquest refugiat utilitza Bitcoin per canviar de vida a lAfganistan

Post ICO

Bangladesh amenaça de condemnar Bitcoiners fins a 12 anys de presó

Post ICO

Préstecs de Bitcoin contra préstecs de Fiat

Post ICO

Bees Brothers: els joves emprenedors de criptocalitats continuen prosperant i ja han extret el seu primer Bitcoin

Post ICO

Bitorca és el nou mercat digital on els creadors poden guanyar Bitcoins

Post ICO

La guerra civil de Bitcoin saproxima: qui, què, per què, quan i com

Post ICO

El professor de Stanford afirma haver inventat un nou Bitcoin més segur i ràpid

Post ICO

Bitcoin no està segur: una mentida pels bancs i els governs (aquí és per què)

Post ICO

Mineria de Bitcoin de PS3: realment funciona?

Post ICO

Dos agents federals arrestats per robatori de BTC durant la investigació de Silk Road

Post ICO

El cofundador de Coinbase suggereix que més minoristes importants es preparen per acceptar Bitcoin