US Consumer Bureau es compromet a mirar més a prop a Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

US Consumer Bureau es compromet a mirar més a prop a Bitcoin

US Consumer Bureau es compromet a mirar més a prop a Bitcoin

L'Oficina de Protecció Financera del Consumidor d'Estats Units (CFPB) s'ha compromès a seguir Bitcoin i altres monedes digitals més de prop. L'ordre va venir de l'Oficina de Responsabilitat del Govern (GAO).

D'acord amb el Daily Herald, l'oficina, considerat el braç investigador del Congrés, va escriure un informe confidencial al maig on es instiga a l'oficina per ser més actiu a l'hora de desenvolupar polítiques moneda digital al país.

"Estem ansiosos d'augmentar la nostra participació en grups de treball formals mesura que s'involucren en qüestions específiques relatives a la protecció dels consumidors", va dir William Wade-Gery, actuant com a ajudant del director de mercats de targetes de pagament i, en una resposta enviada a l'Oficina de Comptabilitat del Govern a principis d'aquest any.

Encara que l'informe produït per la GAO no especifica quines qüestions relacionades amb moneda digital-tp han de ser dirigida per l'Oficina, ambdues institucions reconeixen que la seguretat és una preocupació important.

Mentrestant, el document ha estat buscat pel senador Tom Carper. El demòcrata de Delaware, responsable de les primeres audiències Bitcoin el 2013, volia esbrinar el que el govern d'Estats Units està fent per desenvolupar la regulació de les monedes digitals i com Bitcoin es pot utilitzar en el futur.

Carper va dir que l'informe "de la GAO posa en relleu la importància que tots els sectors - aplicació de la llei, la indústria, els reguladors pertinents, i les agències de protecció al consumidor - han d'arribar a la taula i entaular un diàleg significatiu per a proporcionar regles clares de la carretera per als empresaris, inversors i consumidors per igual ".

Imatge de WikimediaComissió Electoral Federal dels EUA per permetre donacions Bitcoin a campanyes polítiquesJa és oficial: després de dos mesos tenint en compte la proposta, la Comissió Federal d'Eleccions (FEC) ha proposat una nova norma que permetrà a les campanyes polítiques als Estats Units a acceptar Bitcoin. No obstant això, els candidats reben donacions moneda digital no podran passar les monedes virtuals, segons un esborrany fet públic aquesta setmana.

El document afirma que les campanyes s'ha de convertir els bitcoins rebudes abans d'utilitzar-los en realitat, amb les monedes digitals estan considerant una forma "en espècie" de la contribució, de la mateixa manera que una acció o bo, el lloc informa polític. Bàsicament, això significa que la FEC no considera Bitcoin com a moneda.

A causa bitcoins no són ni la moneda de qualsevol país, ni instruments negociables, bitcoins no són 'diners' sota les regulacions de la Comissió. Per tant, un comitè polític que rep contribucions Bitcoin no pot tractar-los com contribucions monetàries.

La decisió ja és aquí després que el conservador Acció Fons PAC va sol·licitar a la Comissió Federal d'Eleccions una posició oficial, al setembre, en relació amb les donacions Bitcoin a les campanyes polítiques.

Amb aquest nou error, moneda digital s'uneix a altres tipus d'accions privades contributionslike no monetari, matèries primeres i equips, tots els quals han de tenir el seu valor de cotització en dòlars nord-americans en els informes financers de campanya.

En convertir la moneda digital dòlars nord-americans, l'intercanvi és probable que fixar un preu que haurà de ser considerada com a part de la donació inicial. A més, amb el valor de la moneda surant sobre una base diària, els caps de campanya hauran de tenir cura de no acceptar donacions superiors als límits federals.

Mentrestant, els membres del públic poden presentar observacions sobre el projecte fins a novembre 13. Després d'això, la comissió decidirà oficialment si la proposta mereix ser adoptat formalment.


Les autoritats federals dels EUA neguen la idea duna croada contra la moneda digitalDesprés Mt. Casos recents gox i Liberty Reserve (i sobretot perquè tothom sap que els governs no estan molt contents amb l'èxit de Bitcoin), fins i tot podria semblar que les autoritats federals nord-americanes estaven tractant de derrotar a la moneda digital. No obstant això, el director de la Xarxa de Control de Crims Financers del Departament del Tresor dels EUA nega aquesta possibilitat.

D'acord amb Jennifer Shasky Calvery, les recents acusacions fetes contra reserva de la llibertat són només part d'un cas aïllat, no una croada contra totes les monedes no fiduciàries. El que va passar amb reserva de la llibertat era una mesura "contra una institució financera i un tipus de servei financer. Un cas criminal contra un violador en particular", va dir Calvery.

El director de l'FinCEN recordar que, al març, la institució va emetre una advertència a les empreses que manegen grans volums de monedes digitals, que deien que han de complir amb les normes contra el rentat de diners com tothom. Era només una "orientació tècnica" a les regulacions existents MSB, de manera que podria mantenir-se al dia amb les noves tecnologies.

Jennifer Shasky Calvery afirma que només les empreses i serveis que no funcionen "amb transparència i integritat dins dels límits de la llei" es "van a haver de donar compte d'això". Bé, esperem que Liberty Reservi pot servir d'exemple.

Via calvinayre.com

Notícies relacionades


Post ICO

BTC-E suneix a EgoPay per oferir una nova solució de pagament en línia amb tarifes zero

Post ICO

Fidor i Kraken Team Up For Cryptocurrency Bank

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex llança sense càrrecs per Grècia

Post ICO

SQ1.tv llança una campanya de Kickstarter per produir lespectacle The Bitcoin Phenomenon

Post ICO

Com el nivell de dificultat creixent està canviant el procés de mineria Bitcoins

Post ICO

Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc

Post ICO

El fons de defensa recull les donacions de Bitcoin per ajudar a ladministrador de Silk Road

Post ICO

Les dades mostren el malware de Bitcoin potencialment en la disminució

Post ICO

BitPay millora els pagaments de Bitcoin creant noves mesures de suport

Post ICO

El Departament de Serveis Financers de Nova York envia citacions a 22 empreses relacionades amb Bitcoin

Post ICO

Les declaracions de Mark Karpeles infurien a la comunitat Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai