VeriCoin Fred Wilson: Reddit basat en Blockchain podria emergir | Catalan.Lamareschale.org

VeriCoin Fred Wilson: Reddit basat en Blockchain podria emergir

VeriCoin Fred Wilson: Reddit basat en Blockchain podria emergir

Llevat que li va passar a haver estat lluny del seu ordinador tot el cap de setmana (literalment, tot el cap de setmana), o simplement desconnectar-se de notícies web, és gairebé segur que ha sentit sobre la revolta Reddit. Després de Reddit deixar anar d'un administrador popular, que va actuar com a enllaç entre el lloc web i els seus "mods", els mods va tornar el cop i enfosquides enormes porcions de la pàgina web pel tancament de "subreddits" (que són bàsicament taulers de missatges temàtics).

Ara, prominent capitalista de risc Fred Wilson creu que una alternativa impulsat per la comunitat que utilitza la tecnologia blockchain de Bitcoin podria sorgir. Tal alternativa no hauria de dependre de cap autoritat centralitzada, i com a tal, pot ser més adequat per a les necessitats d'una comunitat en línia.

En cas que vostè no està familiaritzat amb Reddit, mods són els moderadors de la comunitat voluntari que essencialment s'encarreguen de tot la feina bruta de Reddit. Des de la gestió de les comunitats, a la censura de tant en tant els usuaris i fins i tot la seva prohibició, mods són el greix dins de la màquina que manté a tota la comunitat operatiu.

Com és fàcil endevinar, tenen una gran quantitat d'energia, tot i que poques vegades s'han utilitzat en contra de l'administració de Reddit. L'apagada durant el cap de setmana, però, era essencialment una massiva "vaga general" que restringeix severament la quantitat de contingut que es presenta a la pàgina web. Milers d'usuaris han fugit de la pàgina web, mentre que molts més s'han queixat, griped, i va protestar en diversos taulers d'anuncis.

En un bloc Wilson explora la noció de si una sortida de la banda impulsat per la comunitat com Reddit pot ser adequadament gestionat per una autoritat centralitzada. Després d'una sèrie de passos en fals CEO Reddit Ellen Pao s'ha vist obligat a oferir una extensa disculpa, però és just preguntar-se si el problema no és actual equip de gestió de la pàgina web, però en canvi el seu model de gestió.

Com Wilson posa "pot ser que no hi ha mitjana viable entre una plataforma multimèdia amb control centralitzat i una plataforma de mitjans completament descentralitzada." Wilson sosté que la blockchain basada en Bitcoin, el que podria permetre a la comunitat per donar suport i moderar qualsevol contingut / pròpia pàgina web, podria ser la resposta.

Wilson apunta a una varietat de factors per donar suport el seu argument, incloent el simple fet que hi ha una gran quantitat de desenvolupadors que hi ha ara amb l'experiència en el desenvolupament de tecnologies relacionades blockchain. Abans de Bitcoin la blockchain era un concepte gairebé desconegut, ara està sent reconegut com un dels sistemes en línia més eficients del món, que té essencialment donat suport a la creació i expansió d'una important moneda internacional no governamental.

I, per descomptat, hi ha una demanda d'una plataforma en línia tals. D'acord amb Alexa, Reddit és el deu per sobre de web més popular en els Estats Units, i està en el lloc número 33 a tot el món. Reddit rep més de 15 milions de visites úniques al mes i té una mitjana de 150 pàgines vistes durant el mateix període de temps. Alhora redditors, ja que els usuaris es diuen, es enardeixen, a través d'una sèrie de decisions preses per l'administrador del lloc web. La seva còlera podria crear la demanda d'una alternativa basada en blockchain viable, impulsat per la comunitat.

Wilson no ofereix molt en els detalls de la seva visió sobre com blockchain de Bitcoin podria ser utilitzat per desenvolupar una comunitat en línia similar a Reddit. Heck, Wilson no és segur si tal comunitat seria un bon negoci. Però sí que creu que la possibilitat i la demanda d'una comunitat en línia blockchain impulsat és molt alta, i que un lloc web podria aparèixer en un futur pròxim.

Notícies relacionades


Post ICO

Els comentaris de BitLicense es fan públics i això és el que han de dir Western Union, Amazon i Walmart

Post ICO

La família de quatre segueix un viatge no cooperatiu als Estats Units amb només Bitcoin

Post ICO

Canadà té un grup de màrqueting que treballa a favor de Bitcoin i un nou restaurant que accepta criptocurrency

Post ICO

Croàcia considera Bitcoin legal: 45 membres del Parlament suís volen el mateix

Post ICO

Cripto dimpressió: el millor de dos mons

Post ICO

Amenaça i oportunitat: els bancs britànics parlen contra Bitcoin per segona vegada

Post ICO

Bitcoin falla prova defectiu i es considera una mercaderia a Finlàndia

Post ICO

Fortress Investment Group està preparant el fons més gran de Bitcoin amb lajuda de Pantera

Post ICO

Silk Road torna amb la seva versió 2.0, però les autoritats estan vigilant

Post ICO

7.170 BTC robats de la cartera freda de BTER, lintercanvi xinès anuncia recompensa

Post ICO

Bitcoin Sant Petersburg Bowl

Post ICO

Amazon Further denega PayBase. Participació de miners de GAW