El capitalista de risc Ben Horowitz pensa que el diner és una metàfora massa feble per Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

El capitalista de risc Ben Horowitz pensa que el diner és una metàfora massa feble per Bitcoin

El capitalista de risc Ben Horowitz pensa que el diner és una metàfora massa feble per Bitcoin

Ben Horowitz, el partidari de Bitcoin que va fundar la firma líder de risc Andreesen Horowitz, recentment va compartir la seva opinió sobre moneda digital més gran del món. A més de ser un defensor de Bitcoin ferotge, Horowitz també ha estat involucrat en diversos èxits tecnologia en els últims deu anys. La llista inclou Facebook, Github, Pinterest i Twitter.

Horowitz recentment va donar una xerrada a Stanford i va preguntar "per a un actiu o els diners que ha fluctuat de manera bojament en valor durant l'últim parell d'anys, el que realment et fa tan entusiasta sobre moneda digital en general?", Va dir CoinReport.

L'inversor de capital risc va respondre a la seva pròpia pregunta. Vostè pot veure la xerrada hereor es pot llegir a continuació els millors moments del seu discurs.

Horowitz primer lloc es debat si i com Bitcoin pot ser una veritable solució a un problema tècnic específic. Es va preguntar com podem fer un seguiment de la quantitat de diners que tothom té quan tothom té un incentiu per mentir. Aquesta va ser la seva resposta:

La forma en què s'ha resolt llarg de la història és com amb Visa o alguna cosa així, on corren un llibre de comptabilitat que realitza un seguiment de tots els diners que es transfereix del tipus d'una persona a una altra. Però el problema amb Visa és diverses vegades. [...] És un sistema propietari, i és un sistema reversible, de manera que hi ha una gran taxa associada a ella.

Després va procedir a lloar la falta d'un sistema centralitzat de Bitcoin. "Per primera vegada, hi ha un llibre que tothom pot utilitzar, que ningú posseeix. Per tant, la raó per la qual és important és que si es pensa en el que era realment poderosa en la meva joventut sobre la Internet va ser que era una xarxa que tothom podria usar, però ningú propietat "va dir, afegint que" i el que acaba significat era que [...] la raó per la qual tothom va subestimar la Internet quan es van veure per primera vegada, va ser que -Té cap funcionalitat, [...] que mai va a ser assegurat, bla, bla blah'.But que era una xarxa que ningú posseïa. Així que, tot i que, igual que les xarxes d'IBM i la xarxa d'AT & T i la xarxa de Deutsche Telekom, eren radicalment més funcional, cada nou empresari desenvolupat a Internet, perquè tot el que es va construir, que té tot el valor per a ella, perquè ningú era amo de la xarxa ".

D'acord amb Horowitz, és exactament aquest element de la xarxa que fa que la major fortalesa de Bitcoin. Ell creu que "els diners és massa feble com una metàfora de Bitcoin".

Tenim una creença molt fort en la forma que el llibre que ningú és amo serà el que crida a tots els desenvolupadors i la millor funcionalitat de pagament, transferència bancària, canvi de moneda estrangera, i tot tipus de funcionalitat que ni tan sols es pot imaginar ara, igual que quan la gent primer pensament d'Internet, com, 'Oh, és l'oficina de correus electrònics' - bé, no és només l'oficina de correus, oi? La metàfora és massa feble.

Images Font: YouTube

Notícies relacionades


Post ICO

La Unió Europea diu que Bitcoin està exempt de lIVA

Post ICO

No està en joc la prohibició de Bitcoin, afirma governador del Banc Popular de la Xina

Post ICO

Kenneth Metral, de Coingig: els compradors comencen a tenir més confiança i gasten més Bitcoins

Post ICO

Jon Matonis explica per què va acceptar executar la fundació Bitcoin

Post ICO

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus

Post ICO

Foodler: les comandes pagades amb Bitcoin augmenten un 30% per mes

Post ICO

Dell amplia lopció de pagament de Bitcoin al Regne Unit i al Canadà

Post ICO

El guany dHash es desconnecta

Post ICO

Erik Voorhees llança ShapeShift, primer convertidor de criptó de iOS

Post ICO

Els diaris de divises digitals: conèixer els tres aspectes més famosos de Bitcoin

Post ICO

Els miners i els inversors de Bitcoin no són transmissors de diners, diu FinCEN

Post ICO

Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners