Viena es prepara per donar la benvinguda a lExposició Bitcoin Central Europea 2014 | Catalan.Lamareschale.org

Viena es prepara per donar la benvinguda a lExposició Bitcoin Central Europea 2014

Viena es prepara per donar la benvinguda a lExposició Bitcoin Central Europea 2014

Europa central serà l'amfitrió d'un esdeveniment important Bitcoin en uns dos mesos: l'Expo Bitcoin Central Europeu (CEBE) que passarà el 31 de maig i 1 de Juneat l'Austria Center Vienna.

Una de les millors parts de l'esdeveniment serà la presència de personalitats conegudes del món Bitcoin. Donen celebra del Blockchain.info, Adam Vaziri de Diacle i Stefan Molineux de Freedomain Ràdio són només alguns exemples.

Però, ¿per Viena? Andrej Sebesta, principal gestor d'esdeveniments de CEBE, dóna la resposta. "La regió d'Europa central representat per Viena és en realitat el que crida cor del mercat Europe.This és molt interestingnot només a causa de la seva gran població que ha limitat la informació sobre BTC, sinó també per la riquesa de les persones en aquesta regió. Viena és molt prop d'altres capitals econòmics, com ara: Budapest, Praga, Munic, Ljubljana, Berlín, Varsòvia, Bratislava ".

Aquesta és una possibilitat única per a tots els fans de BTC, entusiasta i tots els altres a prendre part d'un esdeveniment que no és només una conferència, sinó una altra cosa, alguna cosa el que romandrà en la memòria durant molt de temps. Això no només serà una conferència avorrida aquesta serà també una festa emocionant en una de les ciutats més espectaculars del món. Així que no dubti i comprar el seu bitllet tan aviat com sigui possible perquè no hi ha molts esquerra.

Vostè haurà de comprar un bitllet per tal d'assistir a l'Expo Bitcoin Europa Central, però la bona notícia és que els preus són força raonables. Un bitllet d'un dia costa 120 euros i el preu per als dos dies és de 150 euros, però els primers compradors pagui 100 euros.

Si es troba a Viena, però no vol gastar diners, l'organització també està llançant una llarga conferència de dues hores sobre fonaments Bitcoin de forma gratuïta. No obstant això, es requereix el registre previ i l'ompliment dels formularis a la pàgina web de l'esdeveniment.Vietnam qüestiona advertència contra Bitcoin: utilitza Mt. Lexemple de GoxEl Banc Estatal del Vietnam acaba d'emetre una altra advertència contra moneda digital i va decidir tallar totes les connexions possibles entre Bitcoin i les institucions de crèdit del país. Aquestes empreses tenen prohibit oferir qualsevol servei relacionat-Bitcoin a partir d'ara.

D'acord amb l'Agència de Notícies de Vietnam, Bitcoin i altres cryptocurrencies no es classifiquen com a oferent legal considerat com un mitjà de pagament a Vietnam i entitats de crèdit no estan autoritzats a utilitzar les monedes digitals per proporcionar serveis als clients.

Aquesta és la segona advertència emesa per la institució vietnamita. La primera d'elles, que també va declarar Bitcoin no va ser reconegut com a forma de pagament legítim al país, va ser emesa el 14 de febrer. També va enumerar els perills "tradicionals", com ara el rentat de diners, evasió d'impostos, alta volatilitat i l'alt risc d'especulació.

Igual que en molts altres països, vietnamita Bitcoiners no estarà protegit per les institucions financeres en cas de pèrdua de diners. No obstant això, el document no es va prohibir explícitament Bitcoin, només en el cas de les empreses relacionades amb la banca.

Tot i que les dues declaracions emeses pel Banc Estatal del Vietnam són bastant similars, el lloc Coindesk reportsan important novetat present a la segona advertència oficial document.The refereix el recent col·lapse de la Muntanya Goxand també enumera altres intents de pirateria que han afectat els intercanvis amb anterioritat com Bitstamp.

La declaració també es refereix a altres avisos emesos per països com Tailàndia o la Xina a "provar" que Bitcoin és definitivament perillós per als usuaris.

Imatge destacada de Wikimedia


Expo virtual de Cryptocurrency ComingConferències moneda digital tenen lloc a tot el món i moltes persones es reuneixen per parlar, escoltar converses i aprendre sobre algunes de les empreses en l'espai, però al desembre d'aquest any, un grup d'entusiastes moneda digital i desenvolupadors s'estan reunint per portar una conferència virtual que permet a les persones ubicades en qualsevol part del món l'oportunitat de participar en una conferència virtual.

L'ús de la tecnologia MMORPG com l'esdeveniment permetrà als assistents interactuar virtualment amb l'espai per a conferències i assistir a ponències de Peter Todd, bitcoin desenvolupador del nucli; David Johnston i Sam Yilmaz de fons Dapps; Mateu Roszac del capital Tally; JR Willett de mastercoin; Kirk Johns de Merchantcoin; i altres desenvolupadors i visionaris de la comunitat criptogràfica.

L'esdeveniment apropiat nom de la Expois virtual Crypto diners que té lloc 5 i 6 de desembre serà obert a tothom, i oferirà accés gratuït a les conferències i les sales d'exposicions virtuals, on de noves empreses i projectes dotzenes presentaran les seves empreses a través de cabines virtuals - la utilització de vídeo, fullets digitals i altres mètodes informatius.

Entrant en l'esdeveniment és tan simple com obrir un navegador i unir-se en línia. Sense els costoses despeses de viatge, fer reserves en un hotel, o la molèstia de trobar un centre de conferències o exposicions. L'esdeveniment també és gratuït, així que no ha de preocupar-se pel cost dels bitllets o qualsevol d'aquestes molèsties addicionals.

"Monedes virtuals mereixen una exposició virtual", va dir Eyal Abramovitch, cofundador de l'Expo Virtual Crypto diners. "És el moment d'obrir la comunitat cripto al món, i amb aquesta Expo que estan oferint una manera divertida i lliure de fer les coses bé des del seu propi ordinador."

Vostè pot aprendre més detalls i informació sobre el proper esdeveniment a: http://cryptomoneyexpo.com/

Notícies relacionades


Post ICO

Les autoritats locals van tancar lúnic caixer automàtic Bitcoin de Vermont

Post ICO

La universitat guatemalenca Francisco Marroquín està acceptant donacions a Bitcoins

Post ICO

La fundació Bitcoin respon a les autoritats financeres de Califòrnia

Post ICO

Pot Bitcoin sobreviure en el futur? Els pros part 1

Post ICO

Els usuaris de butxaca Bitcoin basats en Android han dactuar per evitar la vulnerabilitat de la seguretat

Post ICO

Safello és el nou iniciador suec de Bitcoin que facilita el comerç

Post ICO

El Banc Central de Colòmbia pensa en prohibir Bitcoin?

Post ICO

Les oficines de 36.000 oficines dels Estats Units podrien albergar intercanvis Bitcoin en el futur

Post ICO

Ryan Kennedy de Moolah arrestat

Post ICO

Un 18% dels britànics afirmen que utilitzarien Bitcoin en el futur

Post ICO

Conegueu Bitbetex, el nou lloc web dapostes basat en Bitcoin

Post ICO

SQ1.tv llança una campanya de Kickstarter per produir lespectacle The Bitcoin Phenomenon