El primer intercanvi vietnamita de Bitcoins podria llançar a labril amb suport israelià | Catalan.Lamareschale.org

El primer intercanvi vietnamita de Bitcoins podria llançar a labril amb suport israelià

El primer intercanvi vietnamita de Bitcoins podria llançar a labril amb suport israelià

Hi ha una nova associació en fase de desenvolupament en el món Bitcoin que té la intenció d'obrir el primer pis de rematades en línia Bitcoin de Vietnam. Amb l'intercanvi de Bitcoin israeliana Bit2C associant-se amb la plataforma Bitcoin Vietnam, VBTC podria ser una realitat abans de finals d'abril.

Els creadors del projecte tenen la intenció de seguir endavant, fins i tot després de l'advertència aspra Banc de l'Estat del país contra moneda digital. Un contracte ja ha estat signat entre els dos socis.

"Des del nostre llançament l'any 2012 hem estat orgullosos del nostre sistema de comerç innovador i únic. Després de més d'un any d'operació en viu, hem vist que aquesta sòlida base ens ha guanyat la confiança del públic i ens ha fet la més gran comunitat de comerç per Bitcoin en Israel. Creiem Bitcoin representa una revolució en el comerç i commerceand internacional són molt emocionats de veure la nostra tecnologia juga un paper en la promoció de l'adopció de Bitcoin. Especialment en l'economia vietnamita vibrant i de ràpid creixement ", Eli Bejeranco, CEO d'Bit2C, va dir amb l'associació.

Juntament amb Bitcoin Vietnam, una empresa vietnamita fundada a finals de 2013, la companyia israeliana planeja implementar la tecnologia d'alta seguretat en el mercat del país asiàtic.

"Creiem fermament que la nostra pròxima cooperació pel que fa al llançament de la primera operació en viu intercanvi de Bitcoin del Vietnam establirà una fita en el desenvolupament de Vietnam's- a nivell internacional, encara petit, però ràpidament en expansió - Bitcoin economia", va dir Nguyen Tran Bao Phuong, CEO de Bitcoin Vietnam.

Vietnam és l'objectiu d'esdevenir un centre tecnològic a la regió i creiem que una àmplia adopció de Bitcoin i els seus avenços tecnològics relacionats jugarà un paper clau en portar el desenvolupament econòmic del Vietnam al següent nivell.

Vietnam és un país on la popularitat de Bitcoin encara es considera baix. No obstant això, ja hi ha uns pocs comerços que accepten la moneda digital més famosa del món.

Un nou punt de vista d'UBS

La signatura global de serveis financers UBS ha publicat recentment un extens informe que descriu el potencial de Bitcoin per interferir amb el sistema financer existent, d'acord amb Coindesk.

El document es titula "bitcoins i Bancs" i explica com els diners digital és molt més que una "moneda problemàtic": a l'altra banda, és una tecnologia que podria portar beneficis si s'utilitza juntament amb el sistema bancari tradicional.

"Deixant de banda la seva agenda política, veiem Bitcoin com tenir cert potencial com una nova tecnologia de transaccions, on una tecnologia Bitcoin-com podria servir de base per a una nova pagaments compartits i transferència systemusing divises i valors existents. Tal sistema podria reduir els costos sistèmics i proporcionar més ràpids, segurs, transferències - sobretot en l'àmbit internacional ", diu el comunicat.

Imatges de Wikimedia

Notícies relacionades


Post ICO

El Departament de Serveis Financers de Nova York envia citacions a 22 empreses relacionades amb Bitcoin

Post ICO

Resum de notícies de Bitcoin en 60 segons 15 de gener de 2018

Post ICO

La propera ronda de begudes és sobre mi, la meva cartera està plena de Bitcoins

Post ICO

Institucions benèfiques: un cas general de Bitcoinfobia

Post ICO

BitGold obté 3.5 milions de dòlars en inversió de la sèrie A

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

Holiday Inn Brooklyn pren BTC in person

Post ICO

Apple contra Bitcoin i el que vol la oficina de correus de Bitcoin? Actualització de notícies

Post ICO

Lamassu ha llançat la màquina Bitcoin: ja està disponible lordre previ

Post ICO

El frau de la targeta de crèdit que millora la seguretat de Bitcoin

Post ICO

Dubai podria tenir 400 caixers automàtics Bitcoin totalment operatius en les pròximes dues setmanes

Post ICO

Bitcoinvention Asia cancel·la -BitPay patrocina la cripto conferència nord-americana