AdultFriendFinder les dades venudes per Bitcoin, Dread Pirate Roberts es posa a la presó i més | Catalan.Lamareschale.org

AdultFriendFinder les dades venudes per Bitcoin, Dread Pirate Roberts es posa a la presó i més

AdultFriendFinder les dades venudes per Bitcoin, Dread Pirate Roberts es posa a la presó i més

Benvingut a la nostra última ronda setmanal dalt! Tots els diumenges 99Bitcoins reuneix les notícies més importants de la setmana en un article només per a vostè.

Estudiants de la Universitat Simon Fraser ara poden comprar els llibres de text amb Bitcoin

En un intent de "fer que els estudiants parlen de la innovació i tractar de Bitcoin", amb seu a Canadà Universitat Simon Fraser (SFU) està acceptant Bitcoin en totes les seves llibreries i també la instal·lació de màquines expenedores automàtiques de BTC en tres campus.

A més de poder comprar tots els llibres de text utilitzant Bitcoin, els estudiants tindran fàcil accés als diners digital. La institució, amb seu a la Columbia Britànica, va anunciar que els caixers automàtics moneda digital unidireccionals estaran operant en els campus ubicats a Burnaby, Vancouver i Surrey.

Article complet en 99Bitcoins.com

Transaccions Bitcoin processador de pagament de AlertPay pugen 20% per mes

El nombre de transaccions Bitcoin processats pel processador mundial de pagaments en línia amb AlertPay ha augmentat en un 20% per mes, la companyia ha revelat.

AlertPay, que serveix a 100.000 comerciants en línia, també va prendre nota de pagaments en la moneda digital representen aproximadament el 10% del seu volum mensual de retirada i dipòsit.

Font: Coindesk.com

El nadó de Bitcoin: revolució 'a prova de falsificacions' de Blockchain

Per Bitcoin, 2014 no va ser un bon any. El valor de la moneda virtual es va desplomar com un escàndol rere l'altre va colpejar, donant lloc a moltes persones a perdre una quantitat significativa de diners.

En els últims mesos, la "moneda digital" s'ha estabilitzat, però, és encara val la pena a menys d'un quart del seu valor màxim respecte al dòlar. Però mentre que les perspectives a llarg termini de Bitcoin poden romandre en el dubte, alguns estan suggerint que la seva tecnologia subjacent - la Blockchain - té un futur brillant.

Font: BBC.com.uk

Bitcoin guanys de tracció enmig d'un creixement constant a Indonèsia

Indonèsia, un dels arxipèlags més bells del món i les destinacions de viatge, ha tingut un augment constant en l'adopció de Bitcoin en els punts turístics més populars, incloent Bali, Jakarta i Denpasar, des del llançament de BitIslands de de març de de 2014.

Iniciat per la major borsa de Bitcoin Bitcoin Indonèsia Indonèsia, el projecte va ser patrocinat per les principals plataformes comercials Bitcoin i serveis mòbils a Àsia, incloent un inici de Singapur de la moneda de venda, Artabit, CoinPip, quantificat, Tukarcash i Bitwyre. Des 2014, Bitcoin Indonèsia va continuar empenyent agressivament el projecte a Bali, on BitIslands va posar en marxa un Centre d'Informació i Bali del primer intercanvi de Bitcoin Bitcoin sense connexió.

Font: BitcoinMagazine.com

Els hackers venen les dades de quatre milions d'usuaris adultfriendfinder el 70 BTC

Les dades privats de gairebé quatre milions d'usuaris del lloc de cites en línia AdultFriendFinder.com està a la venda i es poden comprar per només 70 BTC, una mica menys de $ 17.000.

Les dades es ven pel hacker que va atacar el lloc a principis d'aquest any. No està clar quan es va produir el tall, però això sembla ser el mateix atac descrit per l'investigador de seguretat Bev Robb en un bloc publicat a l'abril. No obstant això, només es AdultFriendFinder.com va admetre que la seva seguretat hasd estat violada la setmana passada.

Article complet en 99Bitcoins.com

Cas en contra del projecte Bitcoin controvertit estudiant ve a tancar

La Divisió d'Afers del Consumidor de Nova Jersey s'ha assentat amb els desenvolupadors de Tidbit, un projecte hackathon estudiant que va experimentar amb la mineria Bitcoin com una alternativa a la publicitat en línia.

Sota els termes de l'acord, els desenvolupadors de Tidbit han acordat no accedir als ordinadors Nova Jersey il·legalment per un període de dos anys. S'han de trobar els desenvolupadors en violació de la disposició, un comunicat del govern va dir que serien avaluats una multa de $ 25.000.

Font: Coindesk.com

Top 10 dels països en els quals està prohibit Bitcoin

Els països de tot el món tenen una visió àmplia de la moneda digital Bitcoin o una "moneda virtual". Superpotències occidentals com els Estats Units i el Regne Unit han mostrat una actitud positiva cap a la nova tecnologia.

Alguns països com Canadà i Austràlia encara estan deliberant sobre què fer amb Bitcoin, legalment. I els molts altres ja han pres la seva decisió en contra de la moneda digital en el seu conjunt, i Bitcoin, en particular, pel que aquí va una llista dels deu llocs que trobareu més problemes per utilitzar Bitcoin. Recordeu que no reconeix o recolzar l'ús de Bitcoin Bitcoin i la prohibició són dues coses diferents. Aquest article se centra en els que la prohibició de Bitcoin legalment o en la pràctica.

Font: CryptoCoinsNews.com 

Legisladors de Nova Jersey proposen retallades d'impostos per a les empreses Bitcoin

Dos legisladors de Nova Jersey han introduït una Llei de Creació de Llocs de treball moneda digital que requereix d'incentius fiscals per a les empreses Bitcoin.

El projecte de llei està sent patrocinat per l'assembleista Estat Raj Mukherji i assembleista de l'estat de Gordon M Johnson. D'acord amb un informe de la New Jersey Star-Ledger, la proposta de 30 pàgines seria, de ser aprovada, establir un marc regulador i establir pauses en lloc d'impostos per a les empreses de Nova Jersey que funcionen amb monedes digitals.

Font: Coindesk.com

Com generar bitcoins del seu ordinador personal

Si vostè ha escoltat sobre Bitcoin és probable que també sentit a parlar de la mineria Bitcoin. La mineria Bitcoin és el procés de convertir la potència de càlcul en bitcoins reals. Se li permet generar bitcoins sense la necessitat de comprar realment ells.

Ara un munt de gent dir que la mineria no es pot fer en un ordinador personal i que necessita un equip molt costós per tal d'iniciar la mineria, però això no és del tot cert.

Article complet en 99Bitcoins.com

Suïssa per obrir banc Bitcoin com cripto "Fort Knox" es trasllada a Zurich

Amb cada DM banc central entestat a assegurar que les monedes que no caben en les seves impremtes seran cada vegada més inútil amb cada iteració passar de l'esquema global de Ponzi monetització del deute, i amb trucades cada vegada més fort per prohibir divises per complet en un esforç per retirar l'efectiu límit inferior i per tant fer possible que els buròcrates per planificar centralment tots els aspectes de l'economia fins al micro dels hàbits de consum de les persones, suposem ara és un moment tan bo com qualsevol altre per fer el canvi a un mitjà de canvi no controlat pel cabal keynesià i on millor anar "cripto" de Suïssa que, segons Handelszeitung, es fixa per obrir el seu primer banc Bitcoin.

Font: ZeroHedge.com

Accenture: govern del Regne Unit ha de regular carteres Bitcoin

El govern del Regne Unit ha d'aplicar els mateixos requisits de regulació i d'identificació de carteres Bitcoin com ho fa per als comptes bancaris, Accenture ha suggerit.

Documents obtinguts per CoinDesk a través d'una sol·licitud de Llibertat d'Informació mostren la resposta de l'empresa de consultoria de gestió multinacional a la crida del Tresor per obtenir informació sobre les monedes digitals.

Font: Coindesk.com

'La vida a Bitcoin' remolc finalment ha sortit a la web oficial

Tràiler de la pel·lícula "La vida a Bitcoin" esperat per tots els entusiastes de Bitcoin s'ha publicat recentment. Parella jove va presentar resultats de l'ús de Bitcoin per a la vida quotidiana.

Es diu que una persona necessita 21 dies per engrain un hàbit en la vida quotidiana. "Anirem encara més lluny" - que era potser una idea de beccy i Austin Craig quan van acordar un experiment interessant. Van decidir pagar per totes les seves necessitats en Bitcoin per a tot el període de 100 dies. ¿Esmentem que la recerca va començar exactament en el primer dia del seu matrimoni? Sí, va ser un bon començament d'una nova vida!

Font: CoinSpeaker.com

Bitstamp llança targeta de prepagament de dèbit Bitcoin per als clients europeus

L'intercanvi de Bitcoin amb seu a Londres Bitstamp va posar en marxa un nou programa de pre-pagament de targeta de dèbit. La iniciativa permet als clients de Bitstamp per obtenir dòlars, euros o lliures esterlines denominades targetes de dèbit, que poden ser ja sigui virtual o física i carregat amb Bitcoin Estats Units.

El programa es va posar en marxa gràcies a una associació entre Bitstamp i la AstroPay processador de pagaments. Les targetes estaran disponibles per als clients de la conversió basat en la Unió Europea i seran acceptades per qualsevol empresa que actualment accepta les principals targetes de crèdit i dèbit.

Article complet en 99Bitcoins.com

Dream Lover ara li permet pagar amb Bitcoin per al romanç virtual

Dream Lover, una plataforma de relació virtual que permet als usuaris enviar i rebre textos fotos de models professionals, està donant suport Bitcoin com a opció de pagament. Un producte de la gent darrere d'estudi d'entreteniment per a adults Amèrica entremaliada, amant ideal segueix els passos de la seva pàgina web germana, que va començar a acceptar Bitcoin al gener de 2014.

Llançat a la fi d'aquest any, amant ideal permet als usuaris passen Bitcoin en compte els crèdits denominats monedes que es poden utilitzar per comprar l'accés als números de telèfon assignats a Somiar models amant. Els usuaris paguen per l'accés de 30 dies per al número de telèfon i els honoraris de transacció.

Font: Coindesk.com

Avançar en la consciència de l'autisme amb Bitcoin

El nostre nou soci sense ànim de lucre Autism Speaks està adoptant Bitcoin com un mètode de finançament per la seva tasca en la consciència de l'autisme, defensa, i la investigació científica.

Autism Speaks està a l'avantguarda dels esforços per millorar la vida de les persones amb trastorn de l'espectre autista (TEA) als Estats Units ia tot el món. L'organització, que recentment va celebrar el seu desè aniversari, treballa a través de la incidència política i la col·laboració en la investigació per aconseguir una major comprensió de l'impacte de l'autisme a la comunitat científica i el públic en general.

Font: Blog.BitPay.com

De Bitcoin 'New Frontier' de la ciberdelinqüència va explorar al Barcelona Esdeveniment

Bitcoin atacants presenten "una nova frontera" de la delinqüència informàtica, una reunió d'especialistes en seguretat superiors sentit a Barcelona aquesta setmana.

Les agències governamentals, bancs, universitats, empreses privades i les empreses de consultoria que assisteixen (APWG) eCrime 2015 cas que el Grup de Treball Anti-Phishing dimarts van ser advertits per un grup d'experts moneda digital que la investigació en el sector s'està quedant enrere pràctica criminal.

Font: Coindesk.com

Què oració de Ross Ulbricht 'cadena perpètua' significa al detall en línia il·legal i Bitcoin

Ross Ulbricht, el cervell responsable de la creació i execució el mercat il·legal de drogues ruta de la seda, wassentenced a cadena perpètua el divendres (29). La sentència va ser anunciada pel jutge Katherine Forrest del tribunal de districte de Manhattan per al districte sud de Nova York.

Als 31 anys d'edat, acusat, conegut a la web profunda com "temible pirata Roberts, va ser lliurada la sentència més dura disponible als Estats Units, composta per cinc frases diferents sense possibilitat de llibertat condicional. El jutge li va donar una sentència per 20 anys, un de 15 anys, un de cinc i dos per a la vida, ha informat The Guardian.

Article complet en 99Bitcoins.com

El més potent de Bitcoin minera plataforma encara

En dies d'abans, es podria extreure Bitcoin sense molt més que una targeta gràfica AMD. Ara, sense maquinari especialitzat que és poc probable que vostè va a fer cap progrés apreciable en el món Bitcoin. Aquest últim projecte, però, va completament en l'altra direcció: [Ken] programat un 55 anys d'edat mainframe d'IBM a la meva Bitcoin. Tingueu en compte que això és tècnicament la plataforma més potent mai s'ha fet... Si es té en compte el consum d'energia pel joc de paraules hash.Engineering una banda, el projecte és realment molt fascinant. [Ken] entra en gran detall sobre com la mineria Bitcoin realment funciona, com programar un programa de muntatge per a un IBM 1401 a través de targetes perforades, i fins i tot una secció sobre la xarxa, un ordinador d'aquest era.Source: Hackaday.com

Indústria de les remeses de Filipines abasta moneda digital

La llar de mercat de remeses tercera més gran del món després de l'Índia i la Xina, les Filipines està sent testimoni d'un creixement robust en la indústria de la tecnologia com el nombre de plataformes de pagament de remeses per als no bancaritzats proliferates.Start d'empreses que se centren en els pagaments de remeses dut a terme utilitzant Bitcoin - el món de primer, digital, moneda descentralitzada mundial - han florit en els últims mesos, i ara es convertirà en un motor de creixement important de les TIC al país. Amb treballadors a l'estranger ja s'enfronten a una càrrega pesada de costos a causa de l'alta remeses i la contractació d'honoraris, les noves plataformes de pagament també portaran un alleujament molt necessari a milions de filipins que treballen a l'estranger, la creació d'oportunitats d'inversió al país florent posada en marxa sector.Source: OxfordBusinessGroup.com

Crypto defectes en Blockchain Android aplicació enviats bitcoins a la direcció equivocada

Blockchain, una de les carteres Bitcoin més utilitzats d'Internet, s'ha afanyat a terme una actualització de la seva aplicació per Android després de descobrir falles criptogràfiques i de programació crítics que poden causar als usuaris enviar monedes digitals a les persones equivocades sense previ avís.

Les vulnerabilitats afecten un subconjunt de persones que dirigeixen Blockchain per Android en les versions 4.1 o anteriors del sistema operatiu mòbil, segons un avís publicat el dijous. El més greu dels defectes és l'ús de les connexions HTTP sense xifrar quan motor criptogràfic contactes de l'aplicació random.org per obtenir nombres aleatoris usats per a generar les claus privades per a les adreces de Bitcoin.

Notícies relacionades


Post ICO

Japó vol que la cooperació internacional desenvolupi un marc regulador per a Bitcoin

Post ICO

Els hackers venen dades de quatre milions dusuaris AdultFriendFinder per a 70 BTC

Post ICO

EBay està mostrant algun amor a Bitcoin (o està tot al cap?)

Post ICO

Pot Bitcoin ser la propera recompensa per als empleats?

Post ICO

El lloc de jocs de Bitcoin va ser estafat per gairebé $ 1 milió de dòlars

Post ICO

Les butxaques Bitcoin basades en Android shan actualitzat després de defectes de criptografia i problemes de seguretat

Post ICO

La inversió de Bitcoin Trust es converteix en el primer fons de criptocurrency negociat públicament

Post ICO

Les agències nord-americanes es troben amb Bitcoin? Les autoritats diuen que la criptocurrency ofereix beneficis legítims

Post ICO

DigitalTangible integra Bitcoin i USD en la seva cartera web

Post ICO

BitGive rep 503 (c) (3) Estat del IRS

Post ICO

PayPal obre la porta a Bitcoin: la plataforma de concentradors integra lopció de pagament BTC

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà