Apple accepta les aplicacions de Bitcoin, Voorhees cobra per la SEC i el preu de les cadenes de banda BTC | Catalan.Lamareschale.org

Apple accepta les aplicacions de Bitcoin, Voorhees cobra per la SEC i el preu de les cadenes de banda BTC

Apple accepta les aplicacions de Bitcoin, Voorhees cobra per la SEC i el preu de les cadenes de banda BTC

És hora que de 99Bitcoins última ronda setmanal de fins.

Si no es pot lluitar contra ells, uneix-te a ells: Apple obre la porta a aplicacions Bitcoin

Sembla que la guerra entre Bitcoiners i una de les companyies més famoses del món, el poderós d'Apple, ha arribat a la seva fi. O almenys un intermedi. El gegant de la tecnologia ha canviat en silenci els seus termes de servei per als desenvolupadors després de la més recent conferència de desenvolupadors d'Apple a nivell mundial, però els desenvolupadors es va adonar de la gran novetat.

La secció de re-escrit 11.17 ara que "aplicacions poden facilitar la transmissió de les monedes virtuals reconegut, sempre que ho facin de conformitat amb totes les lleis estatals i federals per als territoris en què les funcions d'aplicació". En altres paraules, Apple deixarà de prohibir aplicacions legals i compatibles amb Bitcoin de la seva botiga d'aplicacions en línia només perquè estan connectats a moneda digital.

Article complet

Problemes de BBB d'advertència contra l'empresa minera Bitcoin Cointerra

El Better Business Bureau va emetre una advertència als consumidors d'una de les majors empreses de mineria Bitcoin de la nació que els consumidors diuen que no ha emès reemborsaments.

Cointerra, amb seu a Austin, Texas, havia rebut prop de 40 queixes al maig, i no donar una raó a la Taula per a les restitucions retard. CEO i fundador Cointerra Ravi Iyengar va dir que la companyia estava treballant a través d'una cartera de comandes de reemborsament significativa i no havia mantingut l'acreditació al tant de les qüestions en curs a causa de la petita personal de Cointerra.

Font: LA Times

Carteres Bitcoin: programari basat en web o mòbil?

Bitcoin o carteres mòbils basat en la web: quin tipus t'agrada més?

Fes un cop d'ull a aquesta llista de set diferents tipus de programari, d'acord amb Bitcoin.org, i decidir quin li convé millor.

Article complet

Regne Unit alleujament còmic caritat mirar donacions Bitcoin

Comic Relief, l'organització benèfica britànica més coneguda pel seu cas 'Red Nose Day' de recaptació de fons, està explorant la possibilitat de donacions Bitcoin.

El teletón Red Nose Day se celebra cada dos anys i s'ha plantejat molts milions de lliures des del seu llançament el 1985 per causes com ara la fam i la lluita contra la malària a l'Àfrica, així com drets dels discapacitats i les persones sense llar al Regne Unit.

Font: Coindesk

Bitcoin empresari Erik Voorhees acusat per la SEC

La Comissió de Valors dels Estats Units (SEC) va anunciar que Erik thisweek Voorhees, fundador de llocs web com el conegut SatoshiDICE, està sent carregada per oferir públicament accions en dues empreses relacionades amb Bitcoin sense registrar-les.

Voorhees és conegut en la comunitat moneda digital per ser el fundador de dues plataformes famosos: SatoshiDICE i FeedZeBirds. Mentre que el primer és un lloc web de jocs d'atzar que es va vendre per més de $ 12 milions al juliol de 2013, aquest últim pot ser descrit com un sistema que paga als usuaris de forma automàtica per Retweeting missatges patrocinats.

Article complet

Bitcoin intercanvi BTCpromo s'enfronta a acusacions d'estafa

Bitcoin a intercanvi directe dòlar dels EUA BTCpromo.net ha arribat recentment sota el foc pel que fa a les seves pràctiques de negocis tèrbols. El terme "estafa" és un tema comú. Sembla que la tècnica de "vendre bitcoins per dòlars en PayPal" que s'estan utilitzant actualment està donant als venedors l'extrem curt de la vara.

BTCpromo està registrat a Queensland, Austràlia. No obstant això, l'amo de BTCpromo signatura tots els missatges amb "BTC ?????".

El 17 de maig de 2014, l'usuari "undertheinfluence" publicat en bitcointalk.org sobre una experiència recent amb btcpromo, "els he enviat fa 0,5 BTC dos dies, que va aconseguir processat, però amb gran retard. Vaig enviar una altra 2.49 BTC fa 24 hores, res encara. No hi ha resposta a diversos missatges de suport. Si no respon als missatges de Facebook. No contestar el telèfon ".

Font: CryptoCoinNews

Preu de Bitcoin augmenta 30%: el que va passar durant les últimes dues setmanes?

El preu de la més famosa moneda digital del món es va disparar durant les últimes dues setmanes. El preu de Bitcoin va ser de menys de $ 450, el valor registrat el 19 de maig, a un valor de corrent d'al voltant de $ 650.

Això significa un creixement de més del 30 per cent, com es pot veure a continuació gràcies a Bitcoincharts.com.

Article complet

Mina d'or canadenc a la venda per $ 2 milions en Bitcoin

Una mina d'or situada al Canadà Dawson City està en venda des de fa més de 3.000 bitcoins - la primera oferta del seu tipus al popular mercat bitcoin-només, BitPremier.

El venedor no identificat està demanant $ 2 milions per a la mina d'or a la famosa zona minera de Yukon, que va ser la llar dels programes de televisió com ara Yukon Gold History Channel i Yukon Gold de National Geographic.

Font: IBT

Bitcoin Evangelista Jason King corre 3.237 milles per promoure moneda digital

Creació i gestió de Outpost de Sean, una organització d'abast sense llar a força de moneda digital a Pensacola (Estats Units), no va ser suficient per a Jason King. El Bitcoiner ha decidit presentar-se a 3.237 milles a través dels Estats Units. I la seva aventura està a punt d'acabar.

Després de quatre mesos, Jason King només es compta amb al voltant de 30 milles a l'esquerra més per acabar la seva carrera a tot el país, un projecte titulat "Bitcoin a través d'Amèrica". Des de febrer, va vessar 72 lliures en caminar milers de milles per crear consciència sobre la falta d'habitatge i de Bitcoin.

Article complet

Verichannel permet Joieries a tot el món accepten Bitcoin

El fer compres per a la joieria fina i rellotges només es va convertir en molt més accessible. Aquesta persona especial també pot ser capaç d'obtenir el seu anell de compromís, anell de l'eternitat o comprat a través d'bitcoins. Verichannel, una companyia que construeix i opera les plataformes digitals per als joiers, així com FMX, una plataforma de negociació privada per als diamants Forevermark i joier, ha anunciat que ha signat un acord amb Coinapult, que permetrà a les joieries per acceptar Bitcoin tan fàcilment com que acceptarien Visa o PayPal.

Clara Adler, escrivint al Financial Times informa que Verichannel diu que ha tingut "un gran interès" dels minoristes, el llançament del seu servei a la fira de joieria JCK a Las Vegas aquesta setmana.

Font: CryptoCoinNews

Notícies relacionades


Post ICO

Dell amplia lopció de pagament de Bitcoin al Regne Unit i al Canadà

Post ICO

Conegueu els mercats de BTC, la nova plataforma dintercanvi Bitcoin (i Litecoin) dAustràlia

Post ICO

Institucions benèfiques: un cas general de Bitcoinfobia

Post ICO

Una manera més senzilla de rebre correus electrònics a través de la vostra adreça de Bitcoin? Si, si us plau

Post ICO

Safello és el nou iniciador suec de Bitcoin que facilita el comerç

Post ICO

Seans Outpost ja ha proporcionat més de 20.000 menjars als sense sostre gràcies a les donacions de Bitcoin

Post ICO

Banc Central de Xipre contra Bitcoin: no hi ha cap aprovació per a activitats relacionades amb la criptografia

Post ICO

El Coinsetter basat en Nova York evoluciona cap a lintercanvi dEstats Units amb Bitcoin

Post ICO

El banc japonès Shinsei rebutja les transferències de diners relacionades amb Bitcoin

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

Latac farà que els intercanvis Bitcoin siguin molt més resistents, diu Antonopoulos

Post ICO

Conegueu Pay With Bits, la nova aplicació més interessant per intercanviar Bitcoins