Bitstamp supera el pirateig, Overstock.com promociona Bitcoin amb caixers automàtics i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Bitstamp supera el pirateig, Overstock.com promociona Bitcoin amb caixers automàtics i molt més

Bitstamp supera el pirateig, Overstock.com promociona Bitcoin amb caixers automàtics i molt més

Aquesta és l'última ronda setmanal de Bitcoin examinador amb els titulars dels últims set dies. Benvinguda!

Bitstamp pateix un altre truc i perd $ 5 milions

Després d'un atac important, l'eslovè Bitcoin intercanvi Bitstamp ara s'està preparant per reprendre les seves operacions en menys de 24 hores. La plataforma prediu totes les operacions han de tornar a la normalitat aquesta setmana, d'acord amb un article publicat pel lloc web d'Eslovènia Rtvslo.si.

De moment, la pàgina web es Bitstamp.net simplement mostrar un missatge que comença informant els clients que Bitstamp ha "suspès temporalment" els seus serveis. L'intercanvi va ser el blanc d'un tall massiu diumenge. "El 4 de gener, alguns de carteres operatives de Bitstamp es van veure compromeses, el que resulta en una pèrdua de menys de 19.000 BTC", l'equivalent a una mena de $ 5 milions al moment de l'atac.

Article complet

Colzes llançament té com a objectiu accelerar Bitcoin compra a Europa

Colzes ha posat en marxa una aplicació web dissenyada per accelerar i simplificar les transaccions Bitcoin. En particular, la posada en marxa moneda digital amb seu a Londres permet als clients comprar Bitcoin en qüestió de minuts, de manera que és una de les plataformes de la moneda digital més ràpides d'Europa, segons la companyia.

"Volem accelerar el procés d'obtenció de Bitcoin i fer pagaments en línia just i accessible, especialment per als comerciants i les organitzacions benèfiques que realment podrien beneficiar-se de les tarifes més baixes", va dir Andreas Lehrbaum, cofundador dels colzes i el cofundador president de Bitcoin Àustria.

Font: Coindesk

'Super segur' Bitcoin cartera Bitreserve planteja £ 6 m

Bitreserve, la cartera Bitcoin posada en marxa, ha aixecat £ 6,3 milions a través Crowdcube i US Venovate plataforma ja que els inversors van butaca per finançar un model que simplifica l'estalvi i la despesa de Bitcoin.

Bitreserve permet als usuaris mantenir les monedes digitals en diners del món real, però el gasten com moneda digital, sense incórrer en càrrecs. Alguns inversors 136 butaca posseeixen ara una mica més de 10pc de l'empresa i la campanya de crowdfunding, que tanca avui dia, està actualment excés de finançament. Els diners serà utilitzat per expandir-se a nivell internacional i fer créixer l'equip Bitreserve.

Font: The Telegraph

Coinbase llança una aplicació redissenyada amb els protocols de seguretat actualitzats

La plataforma Bitcoin Coinbase ha rellançat la seva iOS i Android amb un nou disseny i la configuració de seguretat addicionals. La companyia va anunciar que el programari s'ha "reconstruït des de zero, prenent avantatge de les últimes versions de iOS i Android per crear la millor experiència possible cartera mòbil".

La nova aplicació té un disseny elegant i característiques addicionals. La cara i el nom de l'usuari apareix ara a la cantonada superior esquerra, amb l'aplicació de visualització de dades de transacció més detallades que abans. A més, les transaccions estan organitzats en una línia de temps. No obstant això, l'actualització més important és probablement el que farà que els usuaris se senten més segurs. Sobretot després que l'incompliment cartera que va afectar Bitstamp diumenge (quart) i causar la pèrdua de $ 5 milions en BTC.

Article complet

Bitcoin fa notable aparició en el CES tot i el recent escàndol

Bitcoin va fer notar la seva presència en el Consumer Electronics Show (CES) a Las Vegas aquesta setmana de cara a l'especulació augmentada per les recents controvèrsies en la indústria.

En els dies previs a una de les majoria de les convencions d'alt perfil a la indústria de la tecnologia, el preu de Bitcoin va caure per sota de $ 300 i un dels majors intercanvis de la moneda digital, Bitstamp, va patir incompliment asecurity que va resultar en el robatori d'uns 19.000 BTC. No obstant això, una sèrie d'empreses de xifrat aparentment impàvid es van reunir al CES, i Bitcoin cridava l'atenció dels assistents consistent en el lapse de quatre dies de l'esdeveniment.

Font: Coindesk

BitMex ofereix 30 dies Bitcoin històric contracte de futurs de volatilitat

BitMex, un dels més avançats mercats de derivats Bitcoin del món, ha anunciat recentment l'addició d'un contracte de futurs de Bitcoin. Ara que el valor de la moneda digital ha caigut per sota de $ 300 per la primera vegada en gairebé dos anys, l'expansió de les alternatives comercials Bitcoin podria donar l'impuls que necessita.

L'augment dels preus Bitcoin el 2013 va arribar a causa principalment a l'augment de la negociació. Mentre que les empreses accepten Bitcoin abans de 2013, la seva grandària era generalment petita. Després que el preu va començar a pujar, moltes empreses poderoses van obrir les seves portes a la moneda. Curiosament, el preu va començar a baixar després.

Font: CoinTelegraph

Bitstamp està de tornada en els negocis amb el sistema més segur després de la violació massiva cartera

L'eslovè Bitcoin intercanvi Bitstamp està de tornada amb un "lloc web recentment redistribuït i els sistemes de back-end que són més segures i més segura que mai". Aquesta és la promesa feta per Nejc Kodric, CEO de la companyia, que va anunciar el retorn després d'un atac massiu que va afectar l'intercanvi, el 4 de gener.

Diumenge, alguns de carteres operatives de Bitstamp es van veure compromeses, el que resulta en una pèrdua de menys de 19.000 BTC, l'equivalent a $ 5 milions. "Aquesta bretxa representa una petita fracció del total de les reserves de Bitcoin Bitstamp, la immensa majoria dels quals es duen a terme en els sistemes d'emmagatzematge en fred segur fora de línia", va dir Kodric.

Article complet

Pey és la impressió 3D-terminals Bitcoin i regalar-gratis

A Hannover, Alemanya, una nova companyia està utilitzant Bitcoin per obtenir pagaments electrònics acceptats pels comerciants locals. La majoria dels restaurants i botigues a Hannover només accepten diners en efectiu. Les targetes de crèdit no són el fenomen que estan als Estats i els comerciants han de pagar tarifes molt altes per acceptar targetes de dèbit. Això significa que els consumidors sempre han de portar diners en efectiu. Però empresari en sèrie Ricardo Ferrer Rivero va decidir que volia més opcions. En lloc de treballar amb els bancs, Rivero va raonar que aconseguir els comerciants a acceptar Bitcoin podria ser una solució viable.

Així que va reunir uns tecnòlegs, desenvolupadors i dissenyadors industrials locals per crear un punt de Bitcoin impresa en 3D de la venda que no costa res utilitzar.

Font: VentureBeat

Overstock.com instal Bitcoin caixer automàtic a la seu de l'empresa amb seu a Utah

El detallista Bitcoin-amigable Overstock.com instal·lat un caixer automàtic de moneda digital a la seva seu corporativa a Salt Lake City, Estats Units. La decisió forma part del pla de la companyia per augmentar la consciència sobre Bitcoin.

"Moving cryptocurrencies fora de l'esfera de geeks i al regne dels altres ens requereix fer canvis en tots els nivells de l'ecosistema financer. Una part important d'aquest esforç està fent diners digital ATM accessible ", va dir el CEO de l'empresa, Patrick M. Byrne.

Article complet

Acusat 'temible pirata' pot enfrontar la vida de Bitcoin-drogues basar

El primer d'Eagle Scout acusat de dirigir el basar de drogues en línia $ 1200000000000 "ruta de la seda" pot enfrontar cadena perpètua si és declarat culpable en un judici en el qual els membres del jurat escoltaran les al·legacions que va tractar d'organitzar l'assassinat de sis persones.

Els fiscals al·leguen que Ross William Ulbricht, 30, o "temible pirata Roberts", ja que pel que sembla va ser conegut en línia, van córrer "el mercat criminal més sofisticada i extensa a l'Internet", on la gent s'utilitzen bitcoins per comprar drogues il·legals, armes, identificació falsa, ajuda pirateria informàtica i altres béns i serveis il·legals de forma anònima.

Font: Bloomberg

Notícies relacionades


Post ICO

Bit4coin anuncia novetats per al 2014 després de vendre més de 1,000 targetes de regal BTC

Post ICO

Lactualització planificada causa la generació de blocs no vàlids

Post ICO

Pot Bitcoin sobreviure en el futur? El contrapunt Part 2

Post ICO

El negoci iranià ven sabates de cuir a clients de tot el món gràcies a Bitcoin

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: tan aviat com 14nm estigui disponible, llançarem un nou ASIC que superarà els altres dissenys de 14nm

Post ICO

Bitcoin en moviment: aquí hi ha una cartera per al vostre dispositiu Android

Post ICO

Només el 30% dels nord-americans coneixen Bitcoin i més de la meitat no té intenció dusar-lo

Post ICO

Erik Voorhees llança ShapeShift, primer convertidor de criptó de iOS

Post ICO

Jon Matonis explica per què va acceptar executar la fundació Bitcoin

Post ICO

Necessites una habitació dhotel a Canadà? 42 Ubicacions Sandman acceptant BTC

Post ICO

Préstecs de Bitcoin contra préstecs de Fiat

Post ICO

VeriCoin: lex director de FinCEN, James Freis, parla a la conferència de regulació de Bitcoin el 14 dagost