Butterfly Labs compra Buttcoin.org, Rakuten suggereix a Bitcoin i Nova York revela BitLicense | Catalan.Lamareschale.org

Butterfly Labs compra Buttcoin.org, Rakuten suggereix a Bitcoin i Nova York revela BitLicense

Butterfly Labs compra Buttcoin.org, Rakuten suggereix a Bitcoin i Nova York revela BitLicense

Benvingut a última ronda setmanal de Bitcoin examinador amb les notícies més importants dels últims set dies.

Papallona laboratoris compra anònima Buttcoin.org per eliminar "l'article estafa"

En un moviment inesperat comercialització, el fabricant del maquinari de mineria Bitcoin papallona laboratoris va comprar el lloc web de forma anònima coneguda Buttcoin.org. El domini és famós per la seva crítica i l'enfocament divertit en assumptes seriosos relacionats criptomoneda-, però la situació sembla haver canviat amb la recent adquisició.

El major exemple és el canvi en una de les històries més famoses de Buttcoin.org: prèviament una recerca en línia per a "laboratoris de papallona estafa" tornaria un vincle molt especial de Buttcoin. Que enllacen va revelar un article titulat "El $ 22.484,00 papallona laboratoris Mini Rig Bitcoin Miner és una enorme trencada peça, i inestable de s ***", que es va cobrar per revelar la "veritat" sobre el maquinari papallona Labs sobre la base dels informes d'usuari.

Article complet

El primer llibre d'historietes de Bitcoin: La cacera per Satoshi Nakamoto

El món de Bitcoin està a punt d'aconseguir el seu primer còmic, cortesia de tres artistes espanyols amb una inclinació per la cultura geek.

"Bitcoin: La cacera per Satoshi Nakamoto" va ser escrit per Alex Preukschat i Josep Busquet i il·lustrat per José Ángel Ares García, que ha il·lustrat anteriorment i publicat diverses novel·les.

Font: Coindesk

Projecte finlandès pensat usar la xarxa de TV per transmetre dades de Bitcoin

Un nou projecte finlandès està a punt de complir la seva ambiciosa missió dins de l'ecosistema Bitcoin: el projecte Koodilehto KryptoRadio vol transmetre dades de transaccions relacionades amb Bitcoin de tot el món que utilitzen transmissions de televisió digital o, en altres paraules, Digital Video Broadcasting - Terrestre (DVB-T) xarxes.

Segons el lloc web del projecte, el senyal transmetrà dades de transaccions Bitcoin en temps real, la creació d'oportunitats per a la innovació i també fent la moneda digital més segur. A més, la transmissió especial que garantiria qualsevol transacció podria remuntar gràcies al senyal unilateral.

Article complet

Ruta de la Seda Bitcoin possible postor perd $ 62.000 phishing

El flux constant de violacions de dades va continuar aquesta setmana amb bretxes en sectors que van des de la salut a l'hospitalitat. Mentre que un atac era un esquema de phishing sofisticats, altres van venir d'amenaces internes i errors desafortunats empleats.

Ruta de la Seda phishing - Fa tres setmanes, va informar sobre una bretxa que semblava més compromès que en realitat en relació - Servei de Agutzils d'Estats Units apareix en còpia accidentalment 40 potencials oferents ruta de la seda en lloc de Bitcoin BCC'ing ells. Gràcies a un esquema de phishing que es va aprofitar d'aquest relliscada, però, un comprador d'Austràlia va perdre 100 Bitcoin - un valor estimat de $ 62.000 - d'acord a la Revista SC.

Font: Forbes

Gegant minorista japonesa Rakuten llest per acceptar Bitcoin "tard o d'hora"

El gegant minorista japonesa Rakuten podria començar a acceptar Bitcoin aviat, segons un anunci fet aquesta setmana pel CEO de la companyia, Hiroshi Mikitani.

Mikitani va dir que la seva companyia probablement acceptar Bitcoin "tard o d'hora". Rakuten posseeix més gran i important grup minorista en línia del Japó, que treballa amb una xarxa composta per més de 40 empreses i marques.

Article complet

8 milions vericoin truc indicacions dur Forquilla per recuperar els fons

Plataforma d'intercanvi de moneda digital MintPal ha patit un atac reeixit truc que va resultar en la pèrdua de milions vericoins de la seva cartera calent. L'atac dirigit 13a de juliol d'una vulnerabilitat en el sistema de retirada del lloc. El pirata informàtic, d'acord amb una declaració oficial de MintPal, va ser capaç d'eludir els controls interns i autoritzar una sol·licitud de retir dels continguts de la cartera vericoin.

En particular, carteres Bitcoin i litecoin del lloc també van ser blanc dels que estan darrere de l'atac. No obstant això, a causa dels procediments existents d'emmagatzematge en fred de MintPal per a aquestes carteres, els saldos dels usuaris no estaven afectats durant l'incident.

Font: Coindesk

GHash.IO promet establir el 40% límit hashrate per prevenir l'atac '51% '

El popular Bitcoin piscina minera GHash.IO - famós per que augmenta la preocupació sobre un possible atac '51% 'en l'ecosistema Bitcoin dues vegades l'any passat - ha promès que en el futur serà "no excedeixi de més de 39.99 % de la hashrate Bitcoin en general ".

La notícia va ser revelada durant una recent cimera organitzada per GHash.IO. L'esdeveniment, que va tenir lloc després de l'última conferència de CoinSummit Londres, es va dirigir a l'amenaça d'atacs '51% contra la xarxa Bitcoin. L'anomenat atac '51% 'podria succeir si una sola entitat acaba controlant més de la meitat de la potència de càlcul utilitzat per a la mina de Bitcoin i l'ús d'aquest poder per bloquejar les transaccions o doble despesa, entre d'altres accions.

Article complet

CheapAir.com supera els $ 1,5 milions en vendes Bitcoin

Al novembre, CheapAir.com va començar a acceptar Bitcoin amb Coinbase. CheapAir.com decidir integrar després de ser presentat a la idea d'un client existent que volia una manera més convenient i segura de pagar per als vols.

Avui en dia, estem molt contents d'anunciar que ha superat CheapAir.com $ 1.500.000 en vendes Bitcoin d'hotels i vols. L'acceptació de Bitcoin s'ha connectat CheapAir.com a milers de nous clients d'una comunitat lleial i de ràpid creixement Bitcoin i els resultats han superat amb escreix les expectatives inicials.

Font: Bloc Coinbase

Nova York llança projecte per BitLicense únic i innovador

El Departament de Serveis Financers de Nova York (NY-DFS) està canviant la forma en què les autoritats nord-americanes veuen moneda digital: el departament va llançar aquesta setmana un projecte que mostra com BitLicenses de l'estat es veurà així.

El més sorprenent - o potser no - punt informa que qualsevol persona que utilitzi un Bitcoin sancionada a Nova York o servei moneda digital ja no serà anònim. Si el BitLicense és aprovada, qualsevol negoci que compra, ven o s'enfronta a Bitcoin de qualsevol manera haurà de mantenir registres de noms i adreces dels seus clients, la comprovació del seu fons de forma regular.

Article complet

BitPay presenta 'Get Bits': una aplicació de Facebook compartir Bitcoin

BitPay amb seu a Geòrgia ha introduït recentment una nova aplicació de Facebook que permetrà als usuaris interessats en bitcoin per obtenir la moneda digital a partir dels seus propis amics a través de la xarxa social.

Anomenat 'Get Bits', l'aplicació és una de les moltes solucions disponibles per als nouvinguts a Bitcoin per aconseguir les seves potes en el molt parlat de pagament digital.

Font: NewsBTC

Dell.com és ara el major comerciant d'electrònica per acceptar Bitcoin

Una associació de recent creació amb Coinbase ara permet que el gegant de Dell per acceptar pagaments Bitcoin a través de la seva pàgina web. Tots els elements disponibles a Dell.com, incloent la línia Alienware, ara es poden comprar amb moneda digital.

D'acord amb Coinbase, en el que va de Dell és la major empresa de comerç electrònic per acceptar oficialment Bitcoin. La marca fa gairebé $ 60 mil milions en vendes anuals.

Article complet

Blockchain llança nova aplicació Wallet Android

Proveïdor de la cartera populars Bitcoin Blockchain.info és l'alliberament d'una nova versió de la seva aplicació per Android, que li permet emmagatzemar, rebre i enviar bitcoins directament des del seu telèfon Android. La idea clau darrere de l'actualització és fer més accessible Bitcoin. Doncs això elimina la complexitat del protocol per tal de fomentar l'adopció de l'usuari corrent principal.

"La nostra aplicació per Android té a veure amb fer Bitcoin tan fàcil d'utilitzar que la gent ni tan sols han de pensar sobre les direccions, per exemple", va dir el cofundador i CEO Nicolas Cary. "Que hi ha matèria en bitcoin, però igual que hi ha coses complicades que succeeixen en el correu electrònic, que estan ocults ".

Font: TechCrunch

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoiners ajuden a Nepal, Goldman Sachs inverteix en Bitcoin i molt més

Post ICO

5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors

Post ICO

El primer intercanvi vietnamita de Bitcoins podria llançar a labril amb suport israelià

Post ICO

Xina considera Bitcoin un bé virtual i prohibeix als bancs de tractar criptocrèdit

Post ICO

Gyft adquirit per FirstData

Post ICO

La fundació Bitcoin té un nou director executiu: Jon Matonis és el triat

Post ICO

Bruce Fenton és el nou director executiu de la fundació Bitcoin

Post ICO

Cointerra anuncia un nou potent miner THICO 2 Bitcoin

Post ICO

Blockchain marca la màxima renda de finançament de risc en la història de Bitcoin

Post ICO

Les empreses de Berlín abracen moneda digital

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

Les dues startups de Bitcoin guanyen un desafiament mòbil promogut per Citibank