Xina segueix sospitosa, ZipZap crea milers de nous intercanvis i Alderney planeja inventar Bitcoins físics | Catalan.Lamareschale.org

Xina segueix sospitosa, ZipZap crea milers de nous intercanvis i Alderney planeja inventar Bitcoins físics

Xina segueix sospitosa, ZipZap crea milers de nous intercanvis i Alderney planeja inventar Bitcoins físics

La comunitat Bitcoin seguit de prop les últimes revelacions de la Xina sobre Bitcoin durant aquests últims set dies. De les reunions dels CEO de BtcChina amb els reguladors a la decisió anunciada pel Banc Popular de la Xina, han passat moltes coses al país.

Encara que no totes les notícies són completament positiu, la setmana va començar amb un nombre d'or: el total de transaccions realitzades per BitPay dins de Bitcoin Divendres Negre, que va ser un èxit rotund. Aquesta va ser també una setmana d'or per altres raons: per primera vegada, Bitcoin valia més que l'or, com es pot veure aquí.

I entre les noves empreses Ara acceptem moneda digital, un anunci especial va ser fet pel petit segell discogràfic Monstercat. Ara és possible comprar la seva música amb Bitcoin. Així que posar un disc i es preparen per recordar el que va succeir durant aquests últims dies amb l'ajuda de Bitcoin de l'examinador setmanal Round Up.

Divisió de la Xina Telecom accepta Bitcoin per Samsung telèfon

Jiangsu Telecom, la filial de la Xina Telecom opera a la província oriental de Jiangsu, va anunciar aquesta setmana que els seus clients poden pre-ordenar el nou clamshell telèfon Android de Samsung utilitzant Bitcoin, en lloc de iuans.

Tot i que els detalls sobre aquesta decisió són encara escassos, la pàgina web de Jiangsu Telecom està ara llueix el símbol de Bitcoin, just sota la imatge de l'actor Jackie Chan. Podria ser només un truc publicitari, com molts diuen, però és molt important per al mercat, ja que reflecteix la fe que una empresa pública important (o una de les seves divisions, en aquest cas) posa en moneda digital.

Article complet

Multiusos Targeta nen aconsegueix funcionalitat Bitcoin

Una startup britànica anomenada Bluenio ha revelat primera targeta intel·ligent pagament Bitcoin del món, que començarà a ser enviat al març, el lloc GigaOM informa.

Bluenio ja està enmig d'una campanya de pedal d'arrencada per a la targeta ni, que es va llançar inicialment com una cadena de seguretat per reduir la pèrdua dels telèfons intel·ligents i carteres. Però la companyia va dir que també podria funcionar com una cartera-barra-de targetes de pagament Bitcoin que pot transferir diners "en un sol toc" per mitjà de la comunicació de camp proper (NFC).

Boston podria obtenir un caixer automàtic de Bitcoin en el començament de 2014

Després de Vancouver i altres ciutats canadenques, un nou caixer automàtic de Bitcoin produït per Robocoin podria ser arribar a Boston (Estats Units) a principis de 2014. El dispositiu permetrà comunitat moneda digital de la ciutat per a l'intercanvi de Fiat per Bitcoin i l'altre revés.

L'home darrere del pla de portar aquest ATM diferent a Boston és Alex Peterson, una entitat que adopta Bitcoin i empresari local que ara està buscant convertir-se en un transmissor de diners amb llicència per tal de gestionar adequadament la màquina. Peterson està actualment tractant de decidir on col·locar el dispositiu dins de la zona de Cambridge i Harvard Square.

Article complet

Periodista xinès revela els secrets de la instal·lació minera d'ASICMiner

El periodista Cao Xiaogang Recentment va ser convidat a visitar les instal·lacions de mineria de refredament per immersió ASICMiner, a Hong Kong, i va compartir la seva experiència en el fòrum Bitcointalk.org, on va publicar diverses fotos. L'estructura ha existit des de 2013 d'agost, quan els fundadors de ASICMiner "comprar les millors màquines de refrigeració i bombes de la Xina".

D'acord amb Cao, la instal·lació minera es troba en una zona industrial i es "compon de de bastidors estàndard es poden trobar en tots els centres de dades comuna dotzenes. Cada rack conté tres tancs de cristall líquid segellat, fulles estan operant tranquil·lament en el líquid, mentre commutadors penjant per sobre ".

Article complet

CoinJar assegura primera gran inversió a Austràlia

   El servei d'intercanvi i la cartera Bitcoin CoinJar només va aconseguir una ronda d'inversió de capital, per valor de 500.000 AUD, atorgat per diversos inversors en tecnologia australians prominents.

La plataforma, gestionada des de Melbourne i creat per Asher Tan i Ryan Zhou, permet als usuaris comprar i vendre bitcoins, de manera que les transaccions més fàcil i també ajudar els comerciants a acceptar moneda digital. Però aquesta inversió promet augmentar els serveis CoinJar i fer cada transacció relacionada amb Bitcoin més senzilla.

Article complet

Bitcoin holandès Rabobank bloquejat per "raons ètiques"

Rabobank, Països Baixos tercer major banc minorista, va bloquejar els seus clients les transferències als intercanvis Bitcoin per 'raons ètiques', d'acord amb informes de clients i documents bancaris filtrats als llocs de notícies holandesa.

D'acord amb Coindesk, quan se li va preguntar sobre els blocs, segons sembla, Rabobank va dir que alguns clients que hi va haver "problemes tècnics" amb la transferència, però va dir que altres mateixa Comissió d'Ètica interna del banc havia governat per no permetre el comerç de Bitcoin. Un document publicat a Publeaks confirma la Comissió d'Ètica va aconsellar als seus branques no per facilitar el comerç de Bitcoin per als clients.

Illa britànica vol ser el primer centre de Bitcoin del món

La petita illa d'Alderney, al Canal Anglès, vol esdevenir un centre de Bitcoin i la destinació més important del món per a Bitcoiners.

La petita illa britànica, amb una extensió de tres milles i només 1.900 habitants, ha anunciat recentment el seu pla de convertir-se en la primera jurisdicció en bitcoins físiques de menta.

Alderney ha estat parlant amb menta real del Regne Unit des de l'estiu sobre aquesta possibilitat.

Article complet

BitPay processa 6.296 transaccions Bitcoin Bitcoin durant el Divendres Negre

Bitcoin Negre divendres va ser responsable del major registre de transaccions moneda digital mai. La plataforma comercial BitPay processa un registre de 55,288 transaccions comercials Bitcoin al novembre, el que representa un increment del 165 per cent a partir d'octubre.

Durant (29) esdeveniment especial de divendres passat només, el processador de pagament fa servir 6.296 transaccions Bitcoin. Els números fan d'aquest dia de la data la major part ocupat en la història del comerç moneda digital fins ara. Segons l'indicat per BitPay, el 29 de novembre, més de sis per cent de totes les transaccions a la xarxa Bitcoin es gasta en béns i serveis a través d'aquesta plataforma.

Article complet

Auburn estudiant obté 22 BTC agitant Bitcoin senyal a la televisió

Un estudiant universitari a la Universitat d'Auburn, a Alabama, es va convertir en l'estrella de la més recent de la universitat GameDay d'ESPN, un espectacle de futbol universitari que es va filmar en un campus universitari diferent cada setmana. Simplement va agitar un senyal de Bitcoin a la televisió que deia "Hola mare, Enviar [Bitcoin]" amb un logotip Bitcoin i un codi QR en representació de la seva adreça de cartera. En unes poques hores, va rebre 22.33 BTC.

Després que l'home va aparèixer a la televisió, alguns redditors millorat el codi QR de la pantalla i van identificar la seva cartera. Aviat, la imatge es va convertir en viral i va arribar a la primera pàgina de Reddit, animar a la gent a donar bitcoins. Total, l'estudiant universitari té més de 100 transaccions.

Article complet

Tween autors llancen "Bitcoin per a nens" sèrie de llibres

Les germanes de Sabra - 13 anys d'edat, JuJu Sabra, de 12 anys d'edat GiGi Sabra i 10 anys d'edat, JoJo Sabra - es prova que les monedes alternatives podrien tenir un impacte durador en el món vivent, Coindesk ha informat aquesta setmana. Les germanes, que ja estaven autors d'altres títols de no ficció, van crear la sèrie de llibres "Bitcoin per als nens", que aviat estarà a la venda a la venda d'Amazon Kindle, Barnes i Noble Nook llibre de i més.

BtcChina parla amb els reguladors per al reconeixement de Bitcoin

major borsa de Bitcoin del món vol canviar la forma en què les autoritats veuen Bitcoin, almenys a la Xina, on moneda digital podria convertir-se en una forma legal de pagament de béns i serveis. Per això BtcChina ha mantingut converses de baix nivell amb els reguladors per tal de cercar el reconeixement de la moneda digital.

El canvi s'ha parlat recentment amb representants de Banc Popular de la Xina, la Comissió Reguladora Bancària de la Xina i la Comissió Reguladora de Valors de la Xina a Xangai. No obstant això, el CEO d'BtcChina, Bobby Lee, encara està buscant per organitzar reunions d'alt nivell amb els directors d'aquests organismes.

Article complet

ZipZap podria convertir-265K botigues al Regne Unit i Rússia en els intercanvis

La xarxa global de pagament ZipZap recentment va anunciar a Londres que ara està afegint moneda digital al seu model de negoci. La revelació va ser feta durant la conferència BitcoinExpo, el que va passar dissabte passat (30). El nou projecte de ZipZap pretén transformar la forma d'intercanviar la seva moneda fiduciària per Bitcoin ia l'inrevés.

Durant la conferència, un portaveu de la cadena va dir que, gràcies a la decisió de ZipZap, 25.000 botigues al Regne Unit i 240.000 establiments a Rússia es convertiran en petits intercanvis moneda digital.

Article complet

Satoshi podria ser triat Persona del Guardià de l'Any 2013

El diari The Guardian està organitzant una nova edició del seu Persona de l'Any d'eleccions i hi ha un nom familiar entre els candidats: Satoshi Nakamoto, el creador de Bitcoin. La llista té només vuit personalitats, suggerides pels escriptors del diari, però els lectors encara pot presentar les seves propostes.

El grup de nominats es compon principalment de persones que han fet les notícies durant l'any i eren rellevants en els seus camps. En aquest cas, Satoshi Nakamoto, el "pare" encara anònim del moneda digital, va ser nominat per Charles Arthur, editor de tecnologia de The Guardian.

Article complet

Trezor per enviar carteres Bitcoin físiques al gener

Fabricant de la cartera de maquinari Trezor ha confirmat que lliurarà el seu primer lot de carteres proper mes, després d'una campanya de crowdfunding èxit que va començar al juny, Coindesk ha informat aquesta setmana.

Trezor havia promès anteriorment per administrar les seves primeres ordres a l'octubre, però va decidir afegir més característiques en el dispositiu i el retard en la data de compliment de gener. Pavol Rusnak, cofundador de Trezor, ara va revelar que pre-comandes estan tancats.

KnCMiner ven valor $ 8 milions d'equips de mineria en només 24 hores

El Bitcoin productor d'engranatges minera amb seu a Suècia KnCMiner va establir un nou rècord en el món moneda digital: la companyia va vendre valor $ 8 milions dels seus nous dispositius de Neptú durant 24 hores, dimecres passat (27).

Durant les primeres cinc hores de venda de la nova unitat, el fabricant va fer $ 5 milions, la venda de cada equip de perforació per $ 10.000. Això és un milió per hora, en cas que no es va adonar. Els clients ara hauran d'esperar fins al segon trimestre de 2014 per rebre els seus dispositius de mineria.

Article complet

Xina prohibeix als bancs de tractar amb moneda digital

El Banc Popular de la Xina ha emès un document oficial aquest dijous (5) en relació amb l'estatut de la moneda digital al país. El regulador va anunciar que, tot i que no es considera Bitcoin una amenaça per al sistema financer del país i no va a prohibir el comerç realitzat per la "gent comuna", que encara creu Bitcoin comporta riscos per a les institucions financeres.

En base a això, l'autoritat va decidir prohibir qualsevol connexió entre la moneda digital i els bancs xinesos i altres institucions similars. En un document publicat al Banc Popular de la Xina de la pàgina web, és possible llegir que "en aquesta etapa, les institucions financeres i de processament de pagaments no se'ls permet operar Bitcoin".

Article complet

Petita ciutat d'Estats Units per pagar el sou del cap de la policia amb Bitcoin

El Departament de Policia de perill, a l'estat nord-americà de Kentucky, està trencant les fronteres: la comissió de la ciutat va aprovar recentment una nova mesura que permetrà que el cap de policia local, Tony Vaughn, per obtenir el seu salari en bitcoins.

El líder de la comissió de la ciutat en Vicco, Claude Branson, va confirmar que les autoritats locals van haver de fer la seva tasca i fer una investigació sobre Bitcoin. Hiwever, Branson va dir que no sembla que hi hagi problemes logístics o legals en matèria de canvi.

Article complet

Notícies relacionades


Post ICO

Més de 30 botigues CeX al Regne Unit cotitzen a Bitcoin

Post ICO

5.5 milions de dòlars ho ajuden a entrar a lecosistema de Bitcoin amb totes les eines necessàries

Post ICO

Les autoritats britàniques diuen que les normes de blanqueig de capitals no sapliquen als intercanvis de Bitcoin

Post ICO

El professor de Stanford afirma haver inventat un nou Bitcoin més segur i ràpid

Post ICO

CoinTerra va posar en marxa un equip de mineria de baix cost Bitcoin, podria revolucionar el mercat

Post ICO

Cryptsy Facing Lawsuit

Post ICO

Un any en

Post ICO

BitGold obté 3.5 milions de dòlars en inversió de la sèrie A

Post ICO

LAcadèmia Bitcoin i la Bootcamp de Bitcoin arribaran aviat per educar els nens sobre la criptocurrency

Post ICO

Canadà té un grup de màrqueting que treballa a favor de Bitcoin i un nou restaurant que accepta criptocurrency

Post ICO

La comunitat serbia Bitcoin accepta advertència anti-BTC i demana la regulació

Post ICO

KnCMiner ven equip de mineria de 8 milions de dòlars en només 24 hores