Nova estafa web fosca, Regne Unit per regular Bitcoin i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Nova estafa web fosca, Regne Unit per regular Bitcoin i molt més

Nova estafa web fosca, Regne Unit per regular Bitcoin i molt més

Benvingut a última ronda setmanal 99Bitcoins 'amb les notícies més importants de la setmana passada.

Rakuten per acceptar Bitcoin a tot el món amb l'ajuda de Bitnet

El gegant japonès Rakuten ha decidit treure el màxim profit de la seva inversió en el processador de pagaments Bitnet. L'empresa de comerç electrònic i Internet, ha anunciat que acceptarà Bitcoin a través dels seus mercats mundials, començant pels Estats Units.

Després de la integració amb la plataforma Bitnet en Rakuten.com seu als Estats Units, l'opció de pagament de xifrat estarà disponible a Rakuten.de i Rakuten.at d'Alemanya, a Àustria. D'acord amb la informació revelada per Rakuten, no hi ha cap indicació que l'opció de pagament llançarà al Japó - el país en el qual es basa l'empresa i on els seus serveis són més prominents - en qualsevol moment aviat.

Article complet en 99Bitcoins

BitVC cessa futurs litecoin oferint als centrar-se en Bitcoin

Plataforma de comerç de futurs BitVC ha anunciat que deixarà d'oferir els futurs litecoin als seus usuaris, ja que canvia el seu enfocament a Bitcoin. La plataforma, una subsidiària de canvi xinès Huobi, va dir que la decisió va ser presa "a causa de la manca de demanda dels usuaris", i el "consens creixent que el món només tindrà un valor moneda digital".

L'anunci de BitVC va arribar a través d'una publicació de Reddit, que va assenyalar: "Creiem que és en el millor interès dels nostres usuaris i la indústria per centrar-se 100% de la nostra atenció i energia en Bitcoin."

Font: Coindesk

Intel s'uneix a la carrera de tecnologia blockchain

Intel s'ha unit a IBM en la carrera tecnològica blockchain. Mentre que IBM pot estar buscant en l'ús de la blockchain per crear el seu propi sistema de pagament en moneda digital, el fabricant de xips Intel s'informa, tractant de construir un equip especial al voltant del blockchain per veure on podria aprofitar el poder darrere de la tecnologia de Bitcoin. Intel està fent publicitat per a un lloc d'investigador criptogràfica per treballar al costat del llibre major de la tecnologia.

El blockchain és el llibre més gran distribució que registra una transacció Bitcoin través de la xarxa d'intercanvi, que s'executa el programari de Bitcoin. El blockchain permet transferir diners utilitzant la tecnologia blockchain, que talla a l'intermediari (com un banc) a l'aconseguir els fons transferits - reduint el temps i els diners que costa per enviar aquests diners d'una xarxa a una altra.

Font: Pymnts.com

Web fosca els operadors de mercats il·legals desapareixen amb $ 12M a Bitcoin

Els dos administradors encarregats del basar il·legal Evolució del mercat en línia han desaparegut amb més de $ 12 milions en Bitcoin. Els operadors - coneguts com verto i Kimble - estan desapareguts des de la nit de dimarts (17a).

La notícia no és una sorpresa per a uns Bitcoiners i els usuaris de la plataforma. Reddit usuari NSWGreat, que diu ser part de la plantilla del mercat il·legal, va aixecar una bandera vermella abans de la desaparició dels operadors. L'usuari publica un missatge al subreddit DarkNetMarkets titulat "Evolució de sortida estafa".

Article complet en 99Bitcoins

Bitreserve eina li permet veure les transaccions Bitcoin en temps real,

Bitreserve ha llançat Changemoney.org, una eina de visualització en temps real als seus usuaris mostrar com es porta a terme els diners, usat i transferit en la seva plataforma. El microlloc permet als usuaris filtrar els resultats per monedes i representarà les dades en un globus 3D interactiu, que ofereix una visió darrere de les escenes en les activitats. Al tancament d'aquesta edició, el lloc va mostrar que la plataforma d'emmagatzematge celebrar $ 1259153 en Bitcoin en les seves carteres.

Parlant sobre el llançament, Halsey Minor, fundador i CEO, va dir que la nova eina en línia va ser el que ell creu que els principis de la moneda digital - la inclusió, l'equitat i la transparència.

Font: Coindesk

Per què els experts i empreses donen suport a la decisió del Regne Unit per regular Bitcoin

Després de l'anunci del Tresor del Regne Unit que el país té un pla per regular la moneda digital, diferents organitzacions relacionades amb moneda digital han fet públiques les seves opinions. I la reacció general és força positiva.

El Tresor britànic va donar a conèixer un nou informe que inclou una nova sèrie d'iniciatives de regulació. El document va ser presentat juntament amb el canceller d'expressió tradicional de pressupost anual de la Hisenda dimecres (18a).

Article complet en 99Bitcoins

Bitfury nomena exfuncionari del Departament de Justícia

Bitcoin fabricant d'equips de mineria, Bitfury - està començant a posar els exfuncionaris d'Estats Units en la nòmina. Jason Weinstein, ex fiscal general adjunt al Departament de Justícia dels Estats Units, s'ha unit a la junta assessora estratègica de Bitfury.

Weinstein va renunciar el 2012 del Departament de Justícia, després d'una investigació del Congrés sobre l'operació del govern "Ràpid i Furioso-" fallit contra els traficants d'armes a Mèxic - en què un agent de la Patrulla Fronterera dels Estats Units va ser mort a trets. Mr.Weinstein s'aconsella a Bitfury en les relacions estratègiques amb els reguladors i les agències de la llei als EUA.. Jason Weinstein és actualment soci de Steptoe & Johnson LLP, i s'aconsella a Bitfury al lateral. Regulacions pel que fa a les monedes digitals encara es debaten en els EUA, i Bitfury té esperances d'obtenir un avantatge tàctica en nomenar Weinstein.

Font: BTCfeed

ChangeTip s'integra amb el servei de jocs en streaming Twitch.tv

Bitcoin servei d'inflexió ChangeTip ha integrat amb la plataforma de streaming de vídeo Twitch.tv. La integració funciona per mitjà d'un robot punta ChangeTip, que serpentines Twitch.TV poden autoritzar a unir-se als seus canals de xat. Un cop activada, els usuaris poden començar a contribuir consells Bitcoin.

Twitch va començar a acceptar pagaments directes Bitcoin pel seu servei de subscripció Turbo a l'agost passat, i més tard va anunciar l'addició de pagaments dogecoin a l'octubre.

Font: Coindesk

Credit Suisse creu Bitcoin té un futur "quan es combina amb el sistema financer tradicional"

El banc Credit Suisse s'ha unit a l'onada de les institucions financeres que investiguen els beneficis de Bitcoin. Igual que thebank d'Anglaterra i Goldman Sachs, el més gran holding amb seu a Suïssa, que opera el Credit Suisse Bank i altres serveis financers ha publicat un article titulat "bitcoins - diners sense Forma Física".

I igual que els seus homòlegs es van estendre per tot el món, l'article publicat per Credit Suisse conclou que Bitcoin pot tenir un impacte positiu en el sistema financer tradicional, que ha d'integrar moneda digital.

Article complet en 99Bitcoins

OKCoin per ampliar als productes de consum i comercials

Intercanvis xinesos aconsegueixen acusa d'alimentar la naturalesa especulativa de Bitcoin sense arribar a participar en la creació de noves aplicacions útils, que ampliarien l'adopció de la moneda. Segons Jack Liu, Cap d'Internacional en OKCoin, això canviarà.

"Tenint en compte la nostra posició com la companyia Bitcoin més gran a la Xina, no només hi ha una responsabilitat de fer créixer l'ecosistema més ampli de casos d'ús Bitcoin, carteres i els pagaments, sinó també una gran oportunitat en aquest front", va explicar Liu en un correu electrònic toBitcoin Magazine.

Font: Revista Bitcoin

Bitcoin pot prosperar a l'Índia gràcies a l'Índia Aliança Bitcoin

Cada vegada són més els serveis relacionats amb Bitcoin estan apareixent per tot el món per tal de portar el poder de la moneda digital a les persones que es beneficiarien d'ella la majoria. L'adopció generalitzada de Bitcoin està encara molt lluny, però amb carteres Bitcoin mòbils més populars, que en el futur s'acosta cada dia. Fa només uns dies, Zebpay va dur a terme un esdeveniment de llançament, anomenat "El futur dels diners".

Que serà cap sorpresa per a vostè que les persones que viuen al món occidental no són el públic objectiu adequat per als valors centrals de Bitcoin. La majoria de nosaltres ja tenen accés [fàcil] als fons, comptes bancaris i targetes de crèdit, mentre que hi ha una gran part del món que roman sense serveis bancaris. Són aquestes persones que es beneficiaran més del que Bitcoin pot fer per ells.

Font: BTCfeed

Bitcoin és un competidor important, segons un nou informe publicat per MasterCard

Mastercard ha cridat Bitcoin com un competidor important en el seu informe anual SEC (US Securities and Exchange Commission). La corporació multinacional de serveis financers nord-americà esmenta els diners digital en tres timesacross el document, sempre que indica el seu estatut 'competidor'.

El document comença fent referència a Bitcoin i altres altcoins com a part del grup de competidors de MasterCard. El grup també inclou la moneda fiduciària, xecs i altres emissors de targetes de crèdit, entre d'altres serveis i tecnologies.

Article complet en 99Bitcoins

Complir Boost jove de la història empresari Bitcoin de VC

Als 17 anys d'edat, Louison Dumont és l'empresari més jove a ser acceptat en Boost VC, la incubadora de Califòrnia que fins ara ha alimentat cinc lots de noves empreses en la seva majoria Bitcoin, però no és curt en l'experiència.

Després d'haver començat la mineria Bitcoin a l'edat de 13 anys, Dumont compta amb més maduresa que molts en la indústria encara naixent (el seu interlocutor inclòs), esquitxant la seva conversa amb signes de la seva condició de veterà i al·lusions a les tribulacions de negociació (la major part dels seus primers bitcoins van ser venuts per desgràcia, en el rang de $ 20- $ 30).

Font: Coindesk

Notícies relacionades


Post ICO

Com la gent us envia SPAM amb Bitcoin

Post ICO

Pugeu a San Diego o gaudiu a Las Vegas amb Bitcoins

Post ICO

BitLicense provoca alguns intercanvis per tallar serveis a Nova York

Post ICO

BNP Paribas: la tecnologia Bitcoin podria fer obsoletes les empreses de valors

Post ICO

Google afegeix Bitcoin convertidor de divises i què va passar amb ButtCoin?

Post ICO

El CEO de Ripple diu Bitcoin com a moneda innecessària a lAssemblea de Califòrnia

Post ICO

Nick Szabo: Bitcoin podria facilitar el comerç grec

Post ICO

Recordeu quan Mitt Romney i la seva dona van ser xantatge per Bitcoins el 2012?

Post ICO

Els hispans americans són lètnia amb més coneixements sobre Bitcoin

Post ICO

El primer país regulat de Bitcoin, The Bitcoin Vault i molt més

Post ICO

GAW demandat per gairebé $ 350,000 en el tribunal federal

Post ICO

Vet aquí el primer bebè de Bitcoin