Itàlia organitza audiències, Mt. Gox obté una protecció contra la fallida i Bitcoin obté un important patrocini | Catalan.Lamareschale.org

Itàlia organitza audiències, Mt. Gox obté una protecció contra la fallida i Bitcoin obté un important patrocini

Itàlia organitza audiències, Mt. Gox obté una protecció contra la fallida i Bitcoin obté un important patrocini

Recordar el que va succeir aquesta setmana en l'ecosistema Bitcoin amb l'ajuda de Bitcoin de l'examinador última ronda setmanal de fins.

Parlament italià alberga audiències especials Bitcoin

El Parlament italià ha anunciat que està rebent actualment audiències per debatre l'impacte de Bitcoin en l'economia del país. Les audiències es va iniciar a Roma durant la setmana passada, el 11 de juny, i inclouen diversos testimonis dels legisladors, els experts moneda digital, economistes i fins i tot de membres de les autoritats italianes.

Encara que Itàlia no és el primer país a celebrar aquest tipus de reunions - anem a recordar que alguns estats nord-americans com Nova York han fet abans -, el procediment no és vist com una part normal del procés d'adopció encara. No obstant això, més països han d'acollir audiències similars en un futur pròxim.

Article complet

Camp de batalla de maquinari CubeSensors finalistes planteja una ronda llavor de $ 700.000 a Bitcoin

CubeSensors, una empresa de maquinari d'Eslovènia que està fent les mini sensors ambientals per a les llars, acaba de rebre una ronda llavor de $ 700.000 en moneda digital dels fundadors de la borsa de Bitstamp Bitcoin.

A més del finançament, la companyia també està venent els seus cubs de BTC, a més de la moneda fiduciària, que és una diversió per a la primera regió eslovena. Els cubs es venen actualment a terme, però que estan usant la inversió per finançar una propera ronda de fabricació. Els fundadors Bitstamp, Nejc Kodri? i Damijan Merlak, va fundar la seva companyia a Eslovènia, però l'empresa es basa ara en el Regne Unit.

Font: TechCrunch

Muntanya Gox obté protecció de fallida dels Estats Units gràcies a la cort nord-americana

La desapareguda intercanvi de Bitcoin Mt. Gox, una vegada que la plataforma de comerç moneda digital líder al món, ha rebut l'aprovació d'un tribunal nord-americà per iniciar el procediment de fallida Capítol 15 als Estats Units.

La companyia ha estat tractant de resoldre amb els seus clients d'Amèrica, en la recerca d'un comprador prou valent per intentar salvar l'intercanvi. La plataforma es va tancar a principis d'aquest any després d'anunciar que havia perdut al voltant de 850.000 BTC causa d'un tall.

Article complet

Coinbase recolza aplicació no oficial cartera Bitcoin per Apple iOS

Usuaris Coinbase un cop més tenen una cartera Bitcoin disponible a l'App Store d'Apple, després de la relaxació del gegant de la computació de les normes sobre la inclusió de monedes digitals a la plataforma.

Sorprenentment, però, l'aplicació no va ser desenvolupada per Coinbase, però és la feina d'Andrew Vilcsak - un desenvolupador Airbnb i un entusiasta de Bitcoin.

Font: Coindesk

Maliciós mineria Bitcoin s'estén per Facebook

Si estàs a Facebook, vagi amb compte. Un nou troià està a l'aguait al voltant de la xarxa social i ara els usuaris estan sent advertits que el virus maliciós que podria drenar la seva energia de l'ordinador per tal de mines per a la moneda virtual descentralitzada peer-to-peer Bitcoin.

L'advertència va ser emesa pel minorista de seguretat de Bitdefender, que va confirmar que el troià es propaga a través de missatges privats de Facebook dels amics de l'individu de Facebook. Segons els informes, l'arxiu es compon de codi Java i després procedeix a descarregar arxius DLL des d'un compte de Dropbox i després es connecta a un servidor de comandament i control. També descarrega un DLL secundària des d'una ubicació codificada i instal·la un miner de Bitcoin per iniciar la tasca de mineria. Va ser vist per primera vegada aquesta setmana i s'ha vist a Bèlgica, Índia, Portugal, Romania i Sèrbia.

Font: Coinbuzz

NCAA competició de futbol universitari ara es diu Bitcoin Sant Petersburg Bol

El subsidiaris ESPN Esdeveniments van unir amb el líder BitPay processador de pagaments, l'aterratge d'un patrocini important per Bitcoin. L'associació és responsable de la creació d'un nou títol per al joc de futbol universitari de postemporada anual jugat a Sant Petersburg: el Bitcoin St. Petersburg Bowl.

La competició està lluint el nou nom en el joc d'aquest any, prevista per al 26 de desembre. El patrocini està garantida durant almenys tres anys, ja que BitPay va signar un contracte vàlid fins al 2016.

Article complet

3% de liquidacions Bitcoin beneficia a ser utilitzat per difondre l'adopció de Bitcoin

CEO excés Patrick Byrne va pronunciar el discurs d'obertura en Bitcoin de dissabte a la conferència de circumval·lació. Va parlar molt sobre el passat, però també va parlar sobre el futur de Bitcoin. En concret, Byrne ha anunciat un calendari de pagaments internacionals Liquidacions Bitcoin i va revelar un pla per donar "tres per cent de totes les vendes Liquidacions Bitcoin" a organitzacions que treballen per promoure moneda digital a tot el món.

A principis d'aquest any, va esdevenir famós Liquidacions la primera empresa important per a acceptar pagaments amb Bitcoin. Byrne tenia expectatives moderadament optimistes per al pagament de Liquidacions Bitcoin, però els consumidors ho va sorprendre molt per sobre de les seves projeccions de pagament Bitcoin.

Font: CryptoCoinNews

Reguladors suïssos permeten SBEX per posar en marxa la xarxa Bitcoin ATM al país

Suïssa aviat tindrà els seus propis caixers automàtics de la xarxa Bitcoin gràcies a la companyia SBEX, que va rebre recentment l'aprovació dels reguladors suïssos per instal·lar les màquines al país.

L'aprovació es va fer públic poc després de la publicació d'un informe anunciant que l'autoritat havia tancat un operador diferent anomenada Bitcoin Suisse AG fa només un parell de setmanes.

Article complet

Jared Polis: Protegiré Bitcoin al Congrés dels EUA

Congressista Jared Polis va aixecar a la prominència entre els entusiastes de la moneda digital a principis d'aquest any, quan es va emetre una resposta satírica a les trucades dels legisladors que tracten de prohibir Bitcoin, una mesura que va ser àmpliament aclamat per aquells en la comunitat fart de polítiques mal informades de Washington.

La carta de març, en què sostenia que el dòlar dels EUA, no Bitcoin, ha de ser prohibida, també va servir per saltar Polis en la posició de 'líder de pensament' i 'portaveu oficial'per a la indústria de la moneda digital. Ara, en una nova entrevista amb CoinDesk, Polis suggereix que és un mantell que està feliç d'abraçar tant ara com si ell és escollit per a un nou mandat de dos anys en el càrrec al novembre.

En declaracions a CoinDesk, Polis va suggerir que farà servir els seus poders al Congrés per lluitar contra qualsevol intent per part del govern per promulgar polítiques que restringeixen el creixement de Bitcoin i la seva comunitat creixent d'inici.

Font: Coindesk

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin es considera moneda privada a Alemanya

Post ICO

Servei de Bitcoin Wallet Inputs.io hackejat per un lladre que va robar 4100 BTC

Post ICO

PayPal ara permet als seus comerciants acceptar Bitcoin

Post ICO

Buida la teva cartera de Bitcoin i compra aquesta mansió de luxe a Sud-àfrica

Post ICO

Les noves característiques de BTC a Xina, AirBaltic accepta Bitcoin i Coinsetter surt de beta

Post ICO

Elliptic afirma tenir programari capaç de rastrejar carteres bitcoins específiques

Post ICO

Coinbase és la segona arrencada més emocionant de lany 2013: encara més emocionant després duna inversió de 25 milions de dòlars

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà

Post ICO

Adam Draper Afegit a Cryptolina

Post ICO

La inversió de Bitcoin Trust es converteix en el primer fons de criptocurrency negociat públicament

Post ICO

IBM planeja utilitzar la tecnologia Blockchain de Bitcoin per crear un nou sistema de pagaments

Post ICO

Tendències de Bitcoin a tot el món