Mt. El flop continu de Gox, la setmana gran de BitPay i els primers caixers automàtics Bitcoin als Estats Units | Catalan.Lamareschale.org

Mt. El flop continu de Gox, la setmana gran de BitPay i els primers caixers automàtics Bitcoin als Estats Units

Mt. El flop continu de Gox, la setmana gran de BitPay i els primers caixers automàtics Bitcoin als Estats Units

Mentre que l'intercanvi muntanya amb seu al Japó Gox segueix col·lapsant (el preu és ara menys de $ 100 a la pàgina web de l'empresa), l'ecosistema Bitcoin està ara tornant a la normalitat.

A continuació es presenta un resum de les notícies que va fer la setmana. Sortida de Bitcoin examinador última ronda setmanal de fins.

Bill vol fer cryptocurrencies totalment legal a Califòrnia

D'acord amb la llei actual de Califòrnia, Bitcoin i totes les altres monedes digitals pot ara ser considerat il·legal a l'estat nord-americà. No obstant això, recentment un projecte de llei enviat a la Banca del Senat i el Comitè d'institucions financeres podria ser la resposta per canviar això.

El document titulat "AB-129 a moneda de curs legal: moneda alternativa" - que proposa modificar substancialment la Secció 107 del Codi de Societats - va ser introduït per primera vegada fa un mes per membre de l'Assemblea de l'Estat de Califòrnia i president de Banca i Finances, Roger Dickenson. El projecte de llei estableix que "la llei actual que prohibeix l'emissió o difusió de qualsevol cosa menys diners legal dels Estats Units no prohibeix l'emissió i ús de moneda alternativa".

Article complet

ITbit ofereix incentius perquè els comerciants Bitcoin per canviar els intercanvis

Intercanvi amb seu a Singapur ITbit recentment construït una plataforma de comerç específic per Bitcoin i ara s'està oferint una promoció a preu reduït en un intent d'atreure nous clients.

L'empresa no ha tingut cap dels problemes que altres borses han experimentat últimament. De fet, el CEO ITbit Rich Teo ha dit que els esdeveniments recents han conduït a un major interès en la plataforma de la seva empresa, ha informat Coindesk.

Intercanvi més gran de Tailàndia reprèn operacions; Bitcoin és legal al país

Es va trigar més de mig any, però el Banc de Tailàndia, finalment va revocar la decisió anunciada el juliol del 2013. En altres paraules, Bitcoin ja no és il·legal al país, el que significa major borsa de Tailàndia és lliure d'anar de tornada a la feina.

La plataforma en línia BitLegal ha actualitzat la seva informació pel que fa a la postura de Tailàndia el moneda digital durant aquesta setmana.

La bona notícia va ser anunciada després de l'intercanvi més gran de la nació, Bitcoin.co, va rebre una sorprenent carta del Banc de Tailàndia el 31 de gener.

Article complet

La publicació de signes gegants Bitcoin acord per a un llibre

Pingüí gegant editorial Random House ha tancat un acord amb el periodista Brian Patrick Eha per a un llibre sobre Bitcoin i ruta de la seda que es publicarà el proper any. EHA és un ex editor assistent a Entrepreneur.com i ha estat escrivint sobre moneda digital més famós del món des de mitjans de 2012.

Títol de treball del llibre és "caminar la ruta de la seda", i que comptarà amb un compte de narrativa per Eha amb ruta de la seda en el seu nucli. No obstant això, d'acord amb Coindesk, també promet per explorar el creixement global de Bitcoin i el seu impacte en l'economia mundial.

El banc central d'Ucraïna exigeix ​​el registre d'empreses Bitcoin

El Banc Nacional d'Ucraïna (NBU) ha decidit que totes les empreses que operen en l'ecosistema moneda digital com els sistemes de pagament o el pagament de serveis d'infraestructura s'han d'inscriure en la institució i seguir la llei general.

"Els sistemes de pagament i operadors de serveis d'infraestructura per a sistemes de pagament només tenen el dret a realitzar activitats a Ucraïna després de registrar-se al Banc Nacional d'Ucraïna", va anunciar l'autoritat.

Article complet

Safello de Suècia planteja la inversió d'efectiu

Bitcoin empresa Safello basada en suec ha plantejat una ronda de $ 600.000 d'inversió dirigit per Bitcoin advoca per Erik Voorhees (cofundador de la companyia de Bitcoin Coinapult) i Roger Veure (Inversor Angel i Bitcoin evangelista), i ha participat en per Blockchain.info CEO Nicolas Cary i inversors àngel Victor & Victor, TechCrunch informa.

Maquinari Grup Bulgària crea monitorització per comprovar en temps real les taxes de Bitcoin

Un duo dels desenvolupadors de maquinari de Bulgària de Plovdiv ha creat un nou aparell Bitcoin que podria ser una gran ajuda per als miners, els inversors i els comerciants es tracta d'moneda digital.

Monitor en temps real d'aquest Bitcoin Miner, equipat amb una pantalla LCD, monitoritzes les taxes d'intercanvi BTC com Bitstamp i Mt. Gox i és compatible amb les plataformes produïdes per KNC Miner i laboratoris de la papallona. No obstant això, el dispositiu, que només necessita ser connectat a un router de casa a la feina gràcies a la seva interfície de configuració basada en la web, l'usuari ha de tenir un compte de Coinbase.

Article complet

L'intercanvi de Corea del Sud Coinplug laaunches primeres aplicacions Bitcoin del país

Coinplug, l'intercanvi de Bitcoin de Corea del Sud i desenvolupador de programari comercial, ha llançat tres aplicacions per a dispositius Android que inclouen una cartera Bitcoin, una aplicació de comerç, i un sistema de punt de venda per als comerciants. Són les primeres aplicacions Bitcoin mòbils disponibles en coreà, segons Coindesk.

Nou projecte de codi obert de BitPay Bitcore ajuda als desenvolupadors d'aplicacions Bitcoin

"En BitPay, creiem que els desenvolupadors contemplen nous projectes Bitcoin no haurien d'haver de recórrer a l'ús d'APIs propietaris allotjats en serveis que s'executen programari tancat". I això és exactament per què el famós processador de pagament Bitcoin ara decidir llançar públicament el seu projecte de codi obert Bitcore.

BitPay anunciar les notícies recentment a través d'un bloc. Segons la companyia, tots els desenvolupadors poden ara accedir a aquesta eina, el que facilitarà la creació de programari "que es connecta directament amb la xarxa real de Bitcoin". En altres paraules, Bitcore és un codi obert biblioteca JavaScript que permet als usuaris fer gairebé qualsevol cosa que puguin imaginar amb el protocol de Bitcoin.

Article complet

Novacoin celebra el seu primer aniversari: un any de turbulència i sorpreses

Demostrant l'estafa traficants malament, Novacoin ha arribat al seu primer any de vida i això vol dir que és hora de mirar cap enrere. El dia 9 de febrer de 2013, una nova crida altcoin Novacoin (NVC) va colpejar la web, l'establiment d'equips de perforació, els intercanvis i fòrums formiguer. Creat per un equip internacional de desenvolupadors, la nova moneda va sorgir per millorar peercoin Sunny King (PPCoin).

Article complet

Bitcoin primers caixers automàtics en sòl nord-americà a la terra en Seattle i Austin

Els Estats Units es prepara per rebre els primers caixers automàtics Bitcoin del país, produïdes per Robocoin, una empresa amb seu a Nevada. Les màquines funcionaran a Seattle i Austin.

El primer dispositiu s'instal·larà al final del mes de febrer, el fabricant va anunciar aquesta setmana. Però a més d'aquest lliurament, Robocoin també està planejant lliurar nous caixers automàtics moneda digital a Europa i Àsia. Tot i que encara no està clar quina empresa serà la gestió dels caixers automàtics Bitcoin a Seattle i Austin, els Estats Units estan pel que sembla tractant de replicar la recepta per a l'èxit "descobert" pel seu veí canadenc.

Article complet

Ruta de la Seda 2,0 promeses per pagar £ 1,7 milions als usuaris després de robatori de Bitcoin

Mercat negre en línia del camí de seda 2.0 s'ha compromès a pagar més de £ 1,7 milions de dòlars en bitcoins robats dels seus servidors durant un robatori de la setmana passada.

Parlant en un post a Reddit, Ruta de la Seda 2,0 moderador Defcon va dir que el lloc web, es reemborsarà als més de 4.000 BTC robat durant l'atracament, i no pagaria el seu personal fins que els usuaris s'havien reemborsat, ha informat IBT.

Màquina lamassu Bitcoin arriba a Nou Mèxic

Robocoin no és l'únic fabricant d'ajudar als Estats Units a ser més Bitcoin ambient. Lamassu ja ha emès la seva primera màquina al país, més específicament, en Nou Mèxic.

El dispositiu de Bitcoin, gestionat per l'empresa Enchanted bitcoins, es pot trobar al bar de cigars Imbibe Nob Ill, a Albuquerque, molt a prop de la Universitat de Nou Mèxic.

Article complet

Banc de Mont-real adverteix Cointrader sobre l'acció anti-Bitcoin

Canadà, el país amb el major nombre de caixers automàtics Bitcoin en el món, podria no ser tan moneda digital d'usar després de tot. Pel que sembla, el Banc de Mont-real està tancant un seguit de comptes relacionats amb negocis relacionats amb Bitcoin, Cointrader denunciat.

Cofundador i CTO de la borsa, Paul Szczesny, va emetre un comunicat anunciant que el banc estaria tancant tots els comptes de les empreses relacionades amb el Bitcoin en tot el país. La decisió és consistent amb les accions i els comentaris fets recentment pel Ministeri d'Hisenda en relació amb el mercat de la moneda digital.

Article complet

Bitcoin caixers automàtics produïts per Robocoin i PayMaq colpegen Corea del Sud i Espanya

Corea del Sud serà el proper país asiàtic que organitza un caixer automàtic de Bitcoin produït per l'empresa nord-americana Robocoin. La notícia va ser anunciat recentment per BitcoinAsia, una nova companyia moneda digital risc amb seu al país que serà l'encarregat de dispositiu.

La màquina, que permet als usuaris convertir la moneda fiduciària a BTC i l'inrevés, va arribar al país aquesta setmana i dos més ha de ser lliurat per Robocoin a BitcoinAsia durant el proper mes.

Més a l'oest, Espanya també està rebent el seu primer caixer automàtic de Bitcoin, però aquest no és produïda per Robocoin o Lamassu, els dos principals fabricants. La companyia PayMaq ha anunciat l'arribada del seu Caixer Bitcoin, una màquina que permetrà als usuaris comprar BTC amb la moneda fiduciària, així com venen les monedes digitals i rebre diners en efectiu.

Article complet

Muntanya usuaris gox es preparen per presentar "multi-actor" vestit com l'intercanvi segueix ajornant recessos BTC

Muntanya Gox va prometre una actualització per aquest dijous (20) i entregat, però el contingut de la declaració no era en absolut el que els clients estaven esperant.

Enfrontat a la negativa de la borsa d'anunciar una data per reprendre les retirades de BTC, alguns usuaris estan planejant en començar un procés legal similar a una demanda col·lectiva contra la companyia per tal de recuperar els seus diners.

Article complet

BitPay dóna suport desenvolupadors Bitcoin-amigables en el llançament hackathon

BitPay, un dels principals patrocinadors del llançament Hackathon 2014 a San Francisco, acaba d'anunciar que es va a lliurar un "premi" especial per als desenvolupadors que implementen el pagament processor'sBitcoin API Passarel·la de Pagaments oa l'aire lliure biblioteca Bitcore font en els seus projectes.

Més de 1.000 desenvolupadors competiran durant 48 hores al Centre de Disseny de Sant Francesc, però BitPay es compromet a prestar especial atenció als que aposten pel programari de la companyia.

Article complet

Objectiu de la policia d'Estònia lloc de comerç Bitcoin BTC.ee

Coindesk ha informat aquesta setmana que les autoritats d'Estònia segueixen reforçar el seu control sobre el tràfic moneda digital. Lloc local de comerç de Bitcoin BTC.ee ha anunciat a través de la seva pàgina web que ha "detingut temporalment el comerç a causa de les amenaces emeses per la policia d'Estònia".

Vermell Herald presenta dopamina, un xassís d'ordinador dissenyat per als miners cripto

0 El fabricant Roig Harbinger s'està preparant per llançar la dopamina, el primer xassís de l'ordinador dissenyada específicament per a la mina moneda digital, segons la companyia.

El dispositiu, força diferent del xassís de l'ordinador típica amb la seva xassís a l'aire lliure i espai per a sis targetes gràfiques, està actualment tractant de reunir fons dels miners interessats en la pàgina web de crowdfunding IndieGoGo.

Article complet

Germans Winklevoss ofereixen un índex per realitzar un seguiment dels preus de Bitcoin

"Els comerciants comuns tenen 500. Els apostadors Bitcoin l'Standard & Poor tindran la Winkdex", The New York Times va informar aquesta setmana. El nou índex financer, que pren el seu nom dels germans Winklevoss, es va donar a conèixer dimecres i proporciona una xifra actualitzada regularment pel preu de Bitcoin, la moneda virtual que ha augmentat en popularitat en l'últim any.

Tyler i Cameron Winklevoss van anunciar la creació de la Winkdex en un document al regulador que van fer dimecres a la Comissió de Valors en relació amb el fons cotitzat Bitcoin es va aplicar per primera vegada per crear l'estiu passat.

BitPay millora pagaments Bitcoin mitjançant la creació de noves mesures de suport

1 Si vostè és un comerciant Bitcoin ambient usant BitPay o un client compra alguna cosa amb moneda digital, a continuació, els pagaments és ara molt més fàcil, gràcies a la posada en marxa oficial de suport de Bitcoin protocol de pagament.

D'acord amb BitPay, aquest nou conjunt de canvis "elimina una gran quantitat d'errors humans en la fabricació d'un pagament Bitcoin". D'ara en endavant, un "usuari pot simplement fer clic en un enllaç de pagament, o escanejar un codi QR, i el programari de la cartera ofereix dues opcions simples per a l'usuari, pagar o no pagar. L'usuari ja no ha de copiar la direcció i la quantitat en la seva cartera ".

Les noves mesures de suport inclouen suport natiu direcció de reemborsament; assegurar i sol·licituds de pagament signats; Els codis QR fàcils d'usar; i la comunicació de pagament directe.

Article complet

Notícies relacionades


Post ICO

Tecnologia Bitcoin per revelar els secrets de Wall Street

Post ICO

Bitcoin Sant Petersburg Bowl

Post ICO

Gavin Andresen: hi ha una petita possibilitat que Bitcoin es posi realment, realment gran

Post ICO

Compreu algunes ales de Bitcoin: laerolínia AirBaltic dóna la benvinguda als criptògens

Post ICO

Finances Consells per a noies: Mt. Gox i Bitcoin van explicar

Post ICO

Com els trolls van treure Coin Fire amb una DMCA

Post ICO

Intercanvi de Bitcoins Kraken anuncia una nova estructura tarifària

Post ICO

Clients de Bitstamp que no aconsegueixen verificar la identitat en risc de perdre tota la seva BTC

Post ICO

Els hackers roben més de 40 BTC de Coinbase dins de la cadena de robatoris de Bitcoin

Post ICO

El hacker roben Bitcoins de les 4.000 carteres que allotja lentitat Bitcash.cz

Post ICO

Butterfly Labs compra Buttcoin.org, Rakuten suggereix a Bitcoin i Nova York revela BitLicense

Post ICO

Canadà té un grup de màrqueting que treballa a favor de Bitcoin i un nou restaurant que accepta criptocurrency