Nou fons australià, banc japonès contra Bitcoin i les polèmiques eleccions de la fundació | Catalan.Lamareschale.org

Nou fons australià, banc japonès contra Bitcoin i les polèmiques eleccions de la fundació

Nou fons australià, banc japonès contra Bitcoin i les polèmiques eleccions de la fundació

Fes una ullada a l'última de Bitcoin examinador setmana Round Up.

Business Accelerator 500 Startups finançaran cinc empreses Bitcoin

Coinalytics, Bonafide, GogoCoin, Monetsu i Neuroware. Aquestes són les cinc empreses relacionades amb Bitcoin elegits per l'accelerador d'inici d'etapa primerenca i els inversors 500 Startups per integrar últim programa de creixement de l'organització.

Aquestes empreses relacionades moneda digital es troben entre les 29 firmes que van fer la llista més recent de noves empreses triades. Ells rebran fins a $ 250,000 en fons, així com la tutoria i orientació dels professionals de la indústria.

Article complet

FEC aprova Bitcoin donacions en espècie per a les campanyes polítiques dels Estats Units

La Comissió Federal dels Estats Units Canvi (FEC) ha determinat que les campanyes polítiques i comitès d'acció política poden acceptar Bitcoin com una forma de donació en espècie en virtut de les lleis electorals federals actuals.

La FEC ha retardat prèviament una decisió sobre una sol·licitud d'aclariment de fer que les seves lleis - una organització que facilita les contribucions polítiques - que ha demanat orientació sobre com podria anar sobre acceptar i usar Bitcoin donacions, així com les regles generals per a la manipulació de monedes digitals.

Font: Coindesk

Pagar els seus comptes amb bitcoins a Austràlia, Indonèsia i Tailàndia

És normal que la comunitat Bitcoin esperar signes precursors de l'evolució en el món dels diners digital des de països com Austràlia. Però hi ha altres nacions que tracten d'obtenir un tall de l'economia Bitcoin, també.

Cripto-oferiment d'Austràlia s'ha tornat més completes gràcies a la posada en marxa de la plataforma de la sala d'estar de Satoshi, que permet als usuaris pagar les seves factures - telèfon, gas, electricitat i fins i tot quotes d'estudiant - amb Bitcoin.

Article complet

Bessons Winklevoss a la llista de fons de Bitcoin al Nasdaq

Malgrat les precaucions i vacil·lacions entre els reguladors sobre la inversió en moneda virtual, els bessons Winklevoss estan cada vegada més a prop de crear el primer fons de Bitcoin cotitza en borsa.

Dijous, Cameron i Tyler Winklevoss, els germans més coneguts per les seves batalles legals amb el cofundador de Facebook, Mark Zuckerberg, es descriu en un document regulador que havien triat a la llista del seu fons cotitzat Bitcoin, el Winklevoss Bitcoin Trust, en la borsa de valors NASDAQ.

Font: New York Times

Capital futur Bitcoin llança fons amb 30 $ milions de llest per invertir

Un grup d'inversors amb experiència en l'univers digital ha llançat el primer fons de Bitcoin dedicat d'Austràlia - Fons Bitcoin de Capital Futur (FCBF) - carregat amb $ 30 milions de dòlars ha de ser invertit en una escala mundial en empreses que actualment estan oferint moneda digital serveis relacionats amb la PI.

L'empresa d'inversió, dirigida pel conegut empresari i inversor Domenic Carosa, té la seu a Austràlia.

Article complet

Inici de mineria Bitcoin Hashfast acomiada la meitat del seu personal, declara "no som estafadors"

La mineria d'inici Bitcoin HashFast va anunciar aquesta setmana que ha acomiadat la meitat dels seus empleats com una manera d'estalviar diners. "Per tal de millorar el flux d'efectiu, així com centrar-se en ASIC, hem pres la decisió difícil de reduir la nostra força de treball mitjançant l'eliminació de la comercialització i les funcions de servei al client, així com algunes funcions d'enginyeria", Amy Abascal, director de màrqueting de l'empresa, va escriure en un bloc. "la reducció total va ser del 50 per cent de la plantilla actual. Aquesta era una manera fiscalment responsable per a nosaltres per alentir la nostra velocitat de combustió, obtenim clients i operacions hash seguir desenvolupant la tecnologia increïble".

L'empresa compta amb nombrosos casos d'arbitratge i judicis pendents en contra seva. Molts clients han acusat a l'empresa de frau absolut, i alguns estan molestos que quan l'empresa no ha complert les seves ordres, no seria la devolució de l'import en bitcoins com ho havia promès anteriorment.

Font: ArsTechnica

Banc japonès Shinsei es nega transferències de diners relacionats amb Bitcoin

Males notícies per a la comunitat Bitcoin directament del Japó. Una institució financera local, el Shinsei Bank Ltd, està bloquejant totes les sol·licituds de transferència internacional de diners que podria ser connectat a Bitcoin.

El banc pel que sembla, ha estat tractant de distanciar-se de les transaccions realitzades pels clients que compren i venen bitcoins. D'acord amb una portaveu del banc, "la decisió, que ha estat efectiva des de febrer, es basa en el nostre judici integral com un banc".

Article complet

Polònia programat per arribar primera ambaixada Bitcoin d'Europa

Polònia serà programat per obtenir el que s'està trucar primer Ambaixada Bitcoin d'Europa a Varsòvia, en un moviment que mostra la comunitat Bitcoin continua el seu ràpid creixement. L'ambaixada ha d'obrir el 12 de maig.

L'organització, ubicada al carrer 46 Krucza al centre de la ciutat, servirà tant per reunir els entusiastes de Bitcoin i per popularitzar l'ús de moneda digital a Polònia.

Font: NewsBTC

Bobby Lee i Brock Pierce triat per la Fundació Bitcoin

Bobby Lee i Brock Pierce són els dos noms triats per unir-se a la junta directiva de la Fundació Bitcoin. El CEO popular de la borsa de BTC Xina i el capitalista de risc van ser elegits recentment, però la decisió ja està engendrant una ona de controvèrsia.

L'elecció va incloure inicialment tres candidats. A més de Lee i Pierce, el director general de la telefonia mòbil proveïdor de targeta de regal Gyft, Vinny Lingham, estava també en la cursa. Mentre que el cap de BTC de la Xina va obtenir 79 per cent d'aprovació, Pierce va anotar 65 per cent i Lingham "només" el 63 per cent.

Article complet

Fundació Bitcoin s'ocupa de renúncies

Un nombre de membres de la Fundació Bitcoin, descontents amb la direcció actual de la Fundació, han començat a renunciar.

Això és d'acord amb aquest missatge del fòrum fòrum sobre la junta de la Fundació Bitcoin, en què membre anual Patrick Alexander comença el fil amb un anunci: "desgraciadament he de renunciar com un membre individual de la Fundació Bitcoin", Alexander escriu en el seu lloc.

Ell apunta Charlie Shrem (ex CEO Bitinstant i va acusar rentador de diners), Mark Karpeles (ex CEO gox Muntanya), i Brock Pierce (membre de la junta acabat d'elegir que ha abordat qüestions legals de la seva pròpia) com a raons per les quals és la Fundació encapçalada pel camí equivocat.

Font: NewsBTC

Notícies relacionades


Post ICO

El pla dexpansió de Coinbase fa que el servei estigui disponible en 14 països

Post ICO

ItBit arrenca la llicència bancària, es converteix en el primer intercanvi de Bitcoin regulat als Estats Units

Post ICO

Les campanyes ja poden acceptar BTC amb la caixa de verificació simple

Post ICO

David Marcus de PayPal deixa per Facebook

Post ICO

5 extrems de Bitcoin per aprofitar al màxim el vostre lloc de WordPress

Post ICO

Les empreses de Berlín abracen moneda digital

Post ICO

Recordeu quan Mitt Romney i la seva dona van ser xantatge per Bitcoins el 2012?

Post ICO

La criminalitat relacionada amb Bitcoin augmenta, Dell amplia lopció de pagament BTC i més

Post ICO

Els plans globals de Microsoft per a BTC, el preu de Bitcoin per sota de $ 300 i més

Post ICO

Japó vol que la cooperació internacional desenvolupi un marc regulador per a Bitcoin

Post ICO

Presentació dopinions

Post ICO

El preu de Bitcoin per sota de $ 300 per primera vegada des de finals de 2013: la comunitat no està preocupada