NYSE llança líndex de Bitcoin, els hackers ataquen a BitFinex i molt més | Catalan.Lamareschale.org

NYSE llança líndex de Bitcoin, els hackers ataquen a BitFinex i molt més

NYSE llança líndex de Bitcoin, els hackers ataquen a BitFinex i molt més

Benvingut a última ronda setmanal 99Bitcoins 'amb les notícies més importants de la setmana passada.

La seguretat basada en Bitcoin primera s'inicia la negociació en el mercat d'Estocolm

Suècia és ara la llar del primer seguretat basada en Bitcoin del món en un mercat regulat. El Nasdaq Estocolm va iniciar el comerç moneda digital dilluns (18a), després de l'aprovació proporcionada pel regulador financer de Suècia.

El Finansinspektionen va aprovar el llançament de Bitcoin proveïdor de seguiment XBT amb seu a Estocolm AB a finals d'abril. En aquest moment, l'empresa va anunciar que comenci a operar el 18 de maig.

Article complet en 99Bitcoins.com

Bitcoin companyia de verificació Spondoolies recapta $ 1.5m

La inversió de BTCS a Spondoolies-Tech segueix a l'anunci del mes passat que es fusionarà amb la companyia israeliana.

Israel posada en marxa Spondoolies-Tech Ltd ha recaptat $ 1.5 milions d'una empresa de tecnologia de cadena de bloc dedicat als serveis de verificació Bitcoin Bitcoin Shop Inc. (BTCS). Basat en Kiryat Gat, al sud d'Israel, Spondoolies-Tech és un fabricant de servidors verificació de les transaccions.

Font: Globes.co.il

Bitcoin inici 21 dóna a conèixer pla de producte: els xips encastats per a telèfons intel·ligents

Major dotació de fons bitcoin posada en marxa del món ha revelat plans per comercialitzar una línia de xips per encastar en els dispositius de consum, permetent que els telèfons intel·ligents i altres dispositius connectats a Internet per guanyar contínuament la moneda digital a través del procés conegut com "mineria".

La notícia del 21 Inc, que també es va afegir l'ex secretari del Tresor Lawrence H. Summers al seu Consell Assessor i anunciant que el gegant tecnològic Cisco Systems Inc i excap de ARM Holdings PLC estratègia oficial de Mark Templeton estan invertint en l'empresa, acaba 18 mesos d'intensa especulació dins de la comunitat Bitcoin.

Font: WSJ.com

Borsa de Nova York llança Bitcoin índex NYXBT

La Borsa de Nova York (NYSE) va posar en marxa el primer NYXBT de canvi calculat i difós Bitcoin índex, anomenat.

El nou índex NYXBT representarà el valor en dòlars d'una BTC basada en transaccions reals que ocorren en les borses moneda digital seleccionats. Aquestes plataformes s'han valorat prèviament per la Borsa de Nova York, un membre de theIntercontinental Exchange, la xarxa nord-americana d'intercanvis i cambres de compensació per als mercats financers i de matèries primeres.

Article complet en 99Bitcoins.com

1% de la comunitat Bitcoin controla el 99% de la riquesa Bitcoin

Recentment, em vaig trobar amb aquesta taula de distribució molt interessant sobre Quora que em va fer recordar els vells temps d'Occupy Wall Street. Som el 99%, oi? Potser en més d'un sentit, com la taula passaria a mostrar. Això fa que tot sembli molt clar que com més canvien les coses, més romanen igual.

Els rumors diuen que el creador original de l'Bitcoin, el llegendari Satoshi Nakamoto mateix, recull el primer milió de bitcoins per a si mateix. Això deixaria a només 20 milions de dòlars disponibles per a la resta de nosaltres. I magnats actuals Bitcoin Els bessons Winklevoss han dit que són propietaris d'aproximadament l'1% de tots els bitcoins en existència, a partir de 2013. Això li pot donar una finestra a com la riquesa bitcoin tendeix a ser distribuïda.

Font: CryptoCoinsNews.com 

Bitcoin Préstecs Plataforma Bitbond rastells en 600K Euro Inversions

Plataforma de préstecs mundial Bitcoin P2P Bitbond ha recaptat 600.000 euros en el segon tram de finançament àngel. Finançament total de la plataforma per la ronda ara ha arribat a 800.000 euros.

Els prominents inversors àngel en aquesta ocasió inclouen Florian Heinemann i Uwe Horstmann (Projecte A), Christian Vollmann (els primers inversors en ResearchGate), i Félix Jahn (cofundador de Home24). Bitbond utilitzarà els fons per ampliar la seva base de clients i fer un impacte molt pronunciada en els mercats emergents.

Bitcoiners egipcis poden comprar BTC gràcies al nou servei posat en marxa per bo YellowPay

YellowPay processador de pagaments basats en moneda digital Orient Mitjà (o simplement groc) acaba de llançar un servei de vals Bitcoin a Egipte a través d'Eventtus, una plataforma de venda d'entrades local.

El nou servei permet als clients a comprar els vals en línia com Bitcoin 'tiquets' utilitzant diverses opcions de pagament com targetes de crèdit, PayFort (una passarel·la de pagament en línia basat en el Mig Orient), o les màquines de punt de venda Vodafone, CoinTelegraph.com informa.

Article complet en 99Bitcoins.com

Pioner de la seguretat a Internet presenta projecte de la Universitat de Blockchain

Un projecte dirigit per un desenvolupador pioner de capa de connexió segura d'Internet (SSL) va ser un dels destacats en el segon dia de demostració de la Universitat de Blockchain.

Celebrada a Mountain View, Califòrnia, el dilluns 18 de maig l'esdeveniment va comptar amb presentacions d'aproximadament 10 projectes creats a l'accelerador previ durant un període de sis setmanes a partir d'abril. Llançat al desembre de 2014, Universitat Blockchain té com a objectiu promoure l'interès i la innovació en la tecnologia blockchain i llibres distribuïts.

Font: Coindesk.com

Moveu el cursor sobre diamants, Bitcoin és el millor amic d'una noia

Un anell de compromís ha estat per molt temps de la promesa d'amor etern i l'associació entre dos individus d'amor, però la peça de joieria ha evolucionat per incloure una gran varietat de pedres precioses i ajustos complicats que sovint parlen més sobre la riquesa del comprador del seu compromís. No obstant això, hi ha un nou tipus d'anell en el mercat que renúncia diamants tots junts i demostra l'amor d'una parella, i la riquesa, en Bitcoin.

L'anell de BTC ofereix als entusiastes Bitcoin una manera d'renunciar als diamants i proposar l'ús de la moneda virtual. L'anell mostra un codi QR gravat que pot ser escanejat per mostrar el seu valor corresponent.

Font: Benzinga.com

Les autoritats de Califòrnia aturar la regulació moneda digital, demanar nova legislatura dedicada

El Departament Estatal de Supervisió d'Empreses (DBO) ha decidit que no es regula moneda digital sota la llei actual. En lloc d'això, l'autoritat demanarà a la legislatura per crear normes específiques per a Bitcoin i altres tipus de pagament digital.

Si, i com regular la moneda digital més famós del món segueix sent un tema de debat per a la majoria dels experts de tot el món.

Article complet en 99Bitcoins.com

Feliç Dia Bitcoin pizza!

Cada 22 de maig cyphernerds tot el món celebren el Dia Bitcoin Pizza, el dia en que a principis de Bitcoin entusiasta i programador Laszlo Hanyecz va oferir 10.000 bitcoins - al voltant de $ 25 en aquest moment - per dos pizzes de Papa John. El 2010 ha publicat això a un tauler de missatges Bitcoin:

Aquests bitcoins valdrien $ 2.330.000 avui.

Font: TechCrunch.com

Fons d'inversió amb seu a Bitcoin va afegir a IG

El primer fons d'inversió per oferir Bitcoin com a part d'una cartera a mida ha posat en marxa en derivats globals de comerç IG plataforma, el major proveïdor de divises del Regne Unit.

Va posar en marxa a finals de 2014, el finançament de la plataforma d'invertir el seu camí (IYW) permetrà als operadors a invertir en Bitcoin a través de contracte per diferències (CFDs), una forma de contracte de futurs, on les operacions es liquiden en efectiu en lloc de béns físics.

Font: Coindesk.com

Els hackers ataquen Bitcoin intercanvi BitFinex i roben la cartera calenta

intercanvi de Bitcoin seu a Hong Kong BitFinex ha estat atacat pels pirates informàtics, perdre el contingut de la seva cartera calent. S'ha demanat als clients de la companyia a cessar tots els dipòsits de BTC que impliquen les direccions d'edat, com la plataforma creu que totes les claus calentes cartera han estat compromesos.

Tot i que BitFinex processa una quantitat notable de les transaccions, l'intercanvi va confirmar la quantitat de moneda digital robat és força baix: només el 0,5% de BTC dels seus clients. Gràcies a les pràctiques de seguretat de l'empresa, el 99,5% dels seus dipòsits de clients es mantenen en carteres multisig.

Article complet en 99Bitcoins.com

El nadó de Bitcoin: revolució 'a prova de falsificacions' de Blockchain

Per Bitcoin, 2014 no va ser un bon any. El valor de la moneda virtual es va desplomar com un escàndol rere l'altre va colpejar, donant lloc a moltes persones a perdre una quantitat significativa de diners. En els últims mesos, la "moneda digital" s'ha estabilitzat, però, és encara val la pena a menys d'un quart del seu valor màxim respecte al dòlar.

Però mentre que les perspectives a llarg termini de Bitcoin poden romandre en el dubte, alguns estan suggerint que la seva tecnologia subjacent - la Blockchain - té un futur brillant.

Font: BBC.co.uk

Servidor BitcoinTalk compromesa durant l'atac d'enginyeria social

Popular fòrum de moneda digital BitcoinTalk ha desconnectat després d'un atac d'enginyeria social que va donar lloc a un compromís servidor.

L'atac es diu que ha dirigit l'ISP del lloc, una companyia anomenada nForce que es basa en els Països Baixos. Durant un atac d'enginyeria social, un atacant intenta manipular l'objectiu amb l'objectiu de convèncer revelarà contrasenyes o altra informació sensible.

Font: Coindesk.com

Notícies relacionades


Post ICO

Espereu-vos al vostre Bitcoin! Kaspersky llança una eina gratuïta de desxifrat que desbloqueja ransomware

Post ICO

Blockchain i Chain.com socis per Hackathon amb 125 dòlars en premis en efectiu

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més

Post ICO

Què és el Capital One Labs de totes maneres? Què volen amb Bitcoin?

Post ICO

Anàlisi i predicció de preus Bitcoin setmanal 2

Post ICO

Més de 30 botigues CeX al Regne Unit cotitzen a Bitcoin

Post ICO

Lagència delictiva del Regne Unit aprofita milions de lliures de Bitcoins, vuit concessionaris de la Ruta de la Seda que es van arrescar a tot el món

Post ICO

El lloc de la Fundació New Bitcoin és en viu

Post ICO

Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners

Post ICO

Nou cavall de troià i variants que operen a Mac OS X recopilen credencials dinici de sessió per robar Bitcoins

Post ICO

Tres noves comissions sencarreguen de les qüestions legals a la fundació Bitcoin

Post ICO

Servei de pagament mòbil El CEO de Lemon Network vol incloure Bitcoin a la plataforma