Rakuten i el Banc dAnglaterra més criptogestionables que mai i més | Catalan.Lamareschale.org

Rakuten i el Banc dAnglaterra més criptogestionables que mai i més

Rakuten i el Banc dAnglaterra més criptogestionables que mai i més

Benvingut a la setmana Round Up de Bitcoin examinador, on ens vam reunir els titulars més importants de la setmana passada.

Gegant japonès Rakuten "probablement" acceptar Bitcoin

Sembla que ni tan sols desastres com el Mt. Gox caiguda, un terratrèmol de Bitcoin massiu amb epicentre al Japó, han estat capaços de degradar les grans empreses japoneses d'invertir o no adoptar cryptocurrency.Rakuten és l'últim de negocis més importants a considerar acceptar BTC com a opció de pagament.

L'empresa de comerç electrònic i d'Internet amb seu a Tòquio aviat podria adoptar Bitcoin, segons el fundador i CEO, Hiroshi Mikitani. L'empresari, un dels homes més rics del Japó, va insinuar la possibilitat durant la Conferència Financera Rakuten, que va passar aquest cap de setmana.

Article complet en Bitcoin examinador

Coinbase aconsegueix un segell d'aprovació de NYSE i BBVA

El preu de Bitcoin lliscament ha provocat una bona quantitat de mal aliè recentment. Però no s'ha fet molt per esmorteir els esperits dels inversors de posada en marxa que van al mercat.

Un exemple d'això: Coinbase només ha recaptat $ 75 milions en el que és la major ronda de finançament revelat públicament però, per a una empresa de Bitcoin. També notable és que els partidaris d'aquest temps inclouen la Borsa de Nova York, BBVA i ex CEO de Citigroup, Vikram Pandit.

Font: Financial Times

Ben Lawsky: Els banquers han de ser responsables de crims

Departament de Serveis Financers superintendent Ben Lawsky Nova York és ben conegut en la comunitat Bitcoin causa de la seva creació del BitLicense, però en realitat ha de tractar amb molt més que moneda digital durant les seves hores de treball normals. Lawsky lliurat algunes observacions a l'Escola de Dret de Columbia ahir, i els seus tres principals àrees d'interès eren la responsabilitat de Wall Street després de la crisi financera, la prevenció de rentat de diners i la seguretat cibernètica.

Els aspectes més interessants de les declaracions de Lawsky van arribar mentre estava discutint la rendició de comptes per crims financers. Va ser durant aquesta part de la xerrada que el superintendent va deixar en clar que els reguladors han de ser dirigides a individus en lloc de les empreses si volen espantar la recta bancs.

Font: InsideBitcoins.com

Socis Fidor Banc amb Bitcoin.de que ofereixen les transaccions Bitcoin instantanis

Alguns bancs tenen por Bitcoin, alguns fins i tot tractar d'impedir que els seus clients de tractar amb moneda digital, però no Fidor Banc. El banc amb seu a Munic s'ha associat amb el canvi de Bitcoin Bitcoin.de alemany per oferir una nova opció "exprés Comerç" als seus clients.

Aquesta opció permet els clients del banc per comprar i vendre BTC a l'instant en l'intercanvi. Fidor clients amb un 'intel·ligent compte de gir' ara poden "portar a terme una operació de Bitcoin en Bitcoin.de en qüestió de segons. A través del seu sistema de 'exprés Comerç', Fidor i Bitcoin.de ofereixen l'opció més ràpida d'Europa de la compra i venda de bitcoins ", van anunciar les companyies en un comunicat de premsa.

Article complet en Bitcoin examinador

Ex-Goldman, executius Paribas llançar Bitcoin borsa de derivats

Una nova plataforma de negociació de derivats Bitcoin denominada Instal·lacions Crypto ha posat en marxa a Londres, recolzat per un parell de co-fundadors amb llarga experiència en els mercats financers tradicionals de la Ciutat.

Crypto instal·lacions actualment permet als clients comerciar un sol instrument, un contracte forward sobre el preu de Bitcoin. Actualment ofereix el contracte amb tres dates de caducitat. Un comerciant pot fixar el preu d'un Bitcoin amb la venda o el curtcircuit d'un davanter.

Font: Coindesk

Banc d'Anglaterra revela investigació per emetre moneda digital

El Banc d'Anglaterra creu monedes electrònics com Bitcoin podrien canviar fonamentalment la indústria de pagaments a tot el món. 

Segons The Telegraph, el banc ha estat analitzant cryptocurrencies i els resultats ara són part del seu programa d'investigació del Banc Un. Una de les principals conclusions és que va donar a conèixer Bitcoin té el poder de revolucionar la forma britànics pagar per béns i serveis, que compara l'arribada de pagament digital a l'arribada d'Internet.

Article complet en Bitcoin examinador

WordPress: No hem renunciat a Bitcoin

WordPress co-desenvolupador fundador Matt Mullenweg diu que la seva companyia no ha renunciat a Bitcoin, malgrat la seva desaparició de pàgina de pagament de la seva plataforma. En declaracions a CoinDesk, Mullenweg va dir que la decisió de destral Bitcoin es va produir com a resultat de les limitacions de recursos durant l'empenta de WordPress per optimitzar el seu sistema de pagaments de cinc anys d'edat - no un canvi de cor.

"És simplement una qüestió de recursos de desenvolupament, que són especialment escàs per a nosaltres en aquest moment, ja que estem tractant de seguir el ritme de creixement", ha dit, i ha afegit que el seu equip segueixen sent "grans fans" de la moneda digital.

Font: Coindesk

JP Morgan va de caça per als disruptors i experts Bitcoin

Disruptors Atenció: No es pot estar interessat en JP Morgan Chase, però està interessat en vostè. Un treball recent publicació al seu lloc web va destacar el desafiament que enfronten les empreses de Wall Street a la recerca de tecnòlegs d'avantguarda: Necessiten persones que no estan disposats a treballar per a ells.

El títol del treball és un típic bromur corporativa: "nou lliurament del producte gerent de desenvolupament de productes-Associat / VP."

Font: The Wall Street Journal

Festival SXSW de Texas 2015 permet brillantor Bitcoin

No és tots els dies que Bitcoin arriba a ocupar un lloc central en un dels esdeveniments de tecnologia més importants del món. Però això està obligat a passar al març al Festival Interactiu SXSW 22a.

Entre els dies 13 i 17 de març, la ciutat d'Austin, a Texas (Estats Units), acollirà la mostra anual i conferència dedicada a les tecnologies emergents. L'esdeveniment inclourà un 'dia Bitcoin', el 16, com a part de la festa d'inici Village.

Article complet en Bitcoin examinador

Legislador rus: Bitcoin és una conspiració de la CIA

Un legislador del Partit Liberal Democràtic de Rússia està parlant en contra Bitcoin i altres monedes digitals sobre la base de la tecnologia és part d'un pla dels Estats Units per soscavar els esforços del país a nivell internacional.

Els comentaris, fets per MP Andrei Svintsov, es van produir durant les observacions que aborden el debat en curs a Rússia sobre si Bitcoin i les monedes digitals han de ser prohibits com a part d'un esforç més ampli per aturar la fuga de capitals.

Font: Coindesk

CEO d'intercanvi de Bitcoin Reserva Independent mor a Tailàndia

Adam Tepper, el director general de la borsa de Bitcoin australiana independent de reserves, ha mort a Tailàndia en un accident de motocicleta.

El cos dels 34 anys d'edat, home de Melbourne es troba a Sai Yuan Junction, en Wiset Road, prop d'un senyal de trànsit destruïdes i uns 30 metres de la seva motocicleta, va informar El Phuket Gaceta. Les autoritats locals van confirmar Adam Tepper, qui es trobava a Tailàndia de vacances, van morir immediatament després de l'accident.

Article complet en Bitcoin examinador

Bitcoin aviat a ser part del programa d'educació empresarial

Si tot va segons el pla, Bitcoin aviat serà una part d'un programa d'educació empresarial. En contrast amb la idea de sector bancari molt extravagant i de ment estreta, aquest programa - dissenyat per iniciativa startup de tecnologia de Joves de negocis EUA - educa joves empresaris sobre els mètodes per transformar les seves idees de negoci en empreses rendibles sense dependre tant dels creditors establerts.

El programa encomiable inclou tot, des d'una formació en profunditat a préstecs sense interès que ajuden a aspirants a empresaris implementen els seus models de micro-negocis.

Notícies relacionades


Post ICO

Els impostors iGot llancen Phishing Attack per accedir als comptes de Google

Post ICO

Tallers de marcs de polítiques en curs

Post ICO

Bitcoin obté un segell important daprovació: el preu de la criptoconització ara està en Bloomberg

Post ICO

Lestafa de HashPrime fa moltes preguntes Blockchain.info Integritat

Post ICO

Investigacions federals de Cryptsy en marxa

Post ICO

Els estafadors de Bitcoin es van veure obligats a instal·lar-se amb la FTC

Post ICO

BitLicense provoca alguns intercanvis per tallar serveis a Nova York

Post ICO

Lexjugador de Bitcoin, Jason King, executa 3,237 milles per promoure la criptocurrency

Post ICO

Boston podria obtenir un caixer automàtic Bitcoin a principis de 2014

Post ICO

Butterfly Labs torna a obrir-se, Georgia Tech ara és més que amigable amb Bitcoin i més

Post ICO

Foodler: les comandes pagades amb Bitcoin augmenten un 30% per mes

Post ICO

Servei Bitcoin HashingSpace per obrir el centre de dades a Washington