Santander estudia Bitcoin, Demandware adopta pagaments de BTC i més | Catalan.Lamareschale.org

Santander estudia Bitcoin, Demandware adopta pagaments de BTC i més

Santander estudia Bitcoin, Demandware adopta pagaments de BTC i més

Benvingut a última ronda setmanal de Bitcoin examinador al dia amb totes les notícies més importants dels últims dies.

BitGive és ara la primera d'impostos de l'IRS exempta de caritat Bitcoin

La caritat Bitcoin Fundació BitGive acaba de rebre un estatut oficial de l'IRS que converteix la institució a la primera exempció d'impostos relacionats amb la caritat moneda digital. Aquesta és una gran notícia per a la fundació, que també es puntades-off una nova campanya de recaptació de fons amb l'ajuda d'BitPay, Xapo, LibraTax i Roger Veure, entre altres empreses i personalitats.

Una mica més d'un any després de la seva fundació, BitGive - una fundació que recapta fons per a la salut pública i les causes ambientals - es converteix en "la primera organització sense ànim de lucre Bitcoin per rebre un 501 (c) (3) l'aprovació".

Article complet

Intercanvi de Bitcoin coreana Korbit recapta $ 3 Un Milió de sèries

Intercanvi de Bitcoin coreana Korbit ha recaptat $ 3 milions en finançament Sèrie A dirigit per SoftBank Ventures, Corea i Pantera capital, amb la participació de BAM Ventures, i els inversors tornen Bitcoin Oportunitat Corp, Tim Draper, Pietro Dova, i empreses forts. La posada en marxa de TechCrunch va dir que farà servir la seva sèrie A per millorar la qualitat dels seus productes i serveis i fer contractacions addicionals.

Korbit competeix amb Coinbase i Bitpay però que diferència amb els serveis que es localitzen específicament per al mercat coreà. L'abril passat, Korbit, que també ofereix serveis de cartera i de processament per a comerciants bitcoin través Korbit de pagament, va posar en marxa el primer intercanvi guanyat bitcoin-coreana.

Font: TechCrunch

Grup Santander vol saber com Bitcoin podria afectar la indústria bancària

El Grup Santander, que posseeix el major banc de la zona euro per valor de mercat, ha ordenat un nou estudi relacionats amb Bitcoin que analitzarà l'impacte potencial de moneda digital en la indústria bancària. El document, que serà produït per l'empresa de consultoria Yegii, també "dissenyar un curs d'acció estratègic" pel que fa a la creixent popularitat dels diners digital a Europa.

El grup bancari espanyol va ser fundada el 1857, però per descomptat no està disposat a donar l'esquena a una innovació com moneda digital. D'acord amb Trond Undheim, el fundador de Yegii, l'agència de consultoria va ser abordat pel cap del Banc Santander de desenvolupament corporatiu, Julio Faura, que va sol·licitar l'estudi.

Article complet

Universitat canadenca analitza les compres al campus per pagar amb Bitcoin

Els estudiants al campus de la muntanya de Burnaby de la Universitat Simon Fraser al Canadà aviat podria tenir l'oportunitat de pagar les compres al campus amb Bitcoin, si els funcionaris de la Universitat donen un projecte pilot d'un segell d'aprovació.

Tan aviat com aquest proper semestre de tardor, els estudiants poden ser capaços de pagar per coses com el menjar i llibres utilitzant la moneda digital, que fins i tot podria obrir la porta a Bitcoin caixers automàtics estan instal·lant al campus de la línia.

Font: NewsBTC

Fundació Nova Bitcoin capítol d'afiliats és de Romania

La Fundació Bitcoin té una nova filial a Romania, el primer a Europa de l'Est. Tot i que l'afiliada capítol Fundatia Bitcoin Romania no és la primera al continent - en realitat és el quart d'Europa després de Dinamarca, Alemanya i els Països Baixos -, és sens dubte la primera en aquesta regió.

El nou afiliat té els mateixos objectius que els membres anteriors del programa: per educar el públic sobre els beneficis de Bitcoin, i ajudar a difondre l'adopció de la moneda digital entre els comerciants.

Article complet

Banca enquesta: el 65% de Bitcoin poc probable '' per comprar els consumidors dels EUA

Un nou estudi suggereix que molts consumidors segueixen sent cautelosos sobre la possibilitat de comprar o fer servir la moneda digital.

L'informe va ser elaborat per la Divisió de Bancs de Massachusetts (MDB) en conjunt amb la Conferència de Supervisors de Bancs Estatals (CSBS), que va sondejar a més de 1.000 consumidors amb una enquesta en línia que es va centrar en la moneda digital. Els operadors privats, que és una organització nacional dels reguladors bancaris, tingut prèviament una audiència sobre el tema de la moneda digital al maig.

Font: Coindesk

Demandware equips fins amb BitPay que ofereixen l'opció de Bitcoin

El proveïdor de solucions de comerç electrònic líder en el núvol Demandware només s'ha associat amb la BitPay processador de pagaments. L'associació permet a la companyia per incloure Bitcoin com una forma de pagament per a tots els seus clients, el que significa que els comerciants de tot el món.

BitPay va desenvolupar una integració pre-construïts entre els seus serveis de processament de pagaments i la plataforma Demandware, d'acord amb un comunicat de premsa. L'objectiu és accelerar l'adopció de tecnologies innovadores de comerç que són complementàries a la plataforma del gegant del comerç.

Article complet

70,000 residents de l'illa del Carib per rebre Bitcoin el 2015

Tots els 70.000 residents que viuen a la nació caribenya de Dominica seran elegibles per rebre Bitcoin com a part del projecte 'El Bit Drop', una propera col·laboració entre empreses bitcoin, grups d'interès i els funcionaris del govern local.

Que tindrà lloc el 14 de març de 2015, The Drop Bit comptarà amb un partit en tota l'illa que compta amb 'celebritats, músics i seguidors del bitcoin', així com cabines d'educació i regals gratis. L'esdeveniment també coincidir amb el Dia Pi, una celebració anual de la constant matemàtica? (Pi).

Font: Coindesk

Bitcoin promotor per declarar-se culpable de transferència de diners sense llicència

Bitcoin empresari Charlie Shrem ha arribat a un acord amb la fiscalia per resoldre acusacions dels Estats Units que participen en un pla per vendre sobre $ 1 milions BTC als usuaris de Mercat il·lícita ruta de la seda, el seu advocat va dir aquesta setmana.

Shrem, l'ex vicepresident de la Fundació Bitcoin, es declararà culpable dijous que ve a Nova York tribunal federal per a la transmissió de diners sense llicència, Marc Agnifilo, el seu advocat a Reuters en un correu electrònic.

Font: Reuters

El malware connectat amb el conflicte entre Rússia i Ucraïna es buida carteres Bitcoin

va anunciar que una empresa de seguretat digital ha descobert un nou malware dirigit a carteres Bitcoin i distribuïda per un grup de hackers que està tractant d'aprofitar al màxim l'actual conflicte entre Ucraïna i Rússia.

Bitdefender Labs, una firma amb l'interès públic en el mercat de divises digital, ha publicat recentment un informe en què analitza l'amenaça. Segons el document, el malware, anomenat Kelihos, es va identificar en primer lloc, fa quatre anys i ara està sent distribuït pels pirates informàtics a través de programes de programari especials.

Article complet

En primer lloc l'intercanvi de Bitcoin UEA posa en marxa a Dubai

Multinacional Igot intercanvi de Bitcoin posarà en marxa avui el primer intercanvi de Bitcoin als Emirats Àrabs Units (EAU), per treure profit de l'oportunitat única que suposa el mercat.

El fundador de l'empresa amb seu a Austràlia Rick Day a CoinDesk la nova central operarà amb una llicència de Borsa de Comerç, aprovat pel govern local. També ha assegurat socis bancaris locals per a dipòsits directes i recessos en dírhams dels UEA (AED).

Font: Coindesk

Notícies relacionades


Post ICO

El pirata hacker la força minera de Bitcoin i segresta més de 140 BTC

Post ICO

El director general dOverstock.com compra el primer enllaç Bitcoin del món per 500.000 dòlars

Post ICO

IBM creu que Blockchain és una solució elegant per a Internet of Things

Post ICO

Revisió: Moltes preocupacions amb el servei Hashlet de Miners GAW

Post ICO

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Post ICO

Dos polítics que fan campanya a Maine estan acceptant donacions de Bitcoin

Post ICO

7 raons per les quals el negoci de Bitcoin està perdent clients

Post ICO

DigitalTangible integra Bitcoin i USD en la seva cartera web

Post ICO

El relat del periodista de la criptocurrency

Post ICO

Bank of Montreal adverteix a Cointrader sobre lacció anti-Bitcoin, sense conseqüències per a altres empreses fins ara

Post ICO

BitGive és ara la primera caritat de Bitcoin exempta dimpostos IRS

Post ICO

Bitcoin London 2013 és aquí i us donem una vista prèvia completa