Nova subhasta de BTC de Silk Road, Mozilla accepta donacions de Bitcoin i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Nova subhasta de BTC de Silk Road, Mozilla accepta donacions de Bitcoin i molt més

Nova subhasta de BTC de Silk Road, Mozilla accepta donacions de Bitcoin i molt més

Benvingut a la nova ronda setmanal de Bitcoin examinador amb els titulars més grans dels últims set dies.

Les autoritats nord-americanes subhastes 50.000 BTC del temible pirata Roberts

Servei del Mariscal dels Estats Units està subhastant un nou segment dels bitcoins confiscats eren propietat de temible pirata Roberts, el cervell darrere del mercat en línia il·legal Ruta de la Seda (l'original), tancat per les autoritats en 2013.

Aquest cop les autoritats federals estan subhastant 50.000 BTC, segons un anunci fet aquesta setmana. "Aquesta subhasta segellada és de 50.000 bitcoins separades en dues sèries: Sèrie A (10 blocs de 2.000 bitcoins), i la Sèrie B (10 blocs de 3.000 bitcoins)", explica el comunicat.

Article complet

Escèptic diu Bitcoin es "sempre serà la moneda del futur"

Bitcoin recordar quan anava a pertorbar el sistema bancari del món? Això va ser fa dos anys i, si bé les noves plataformes de pagament com Venmo i Apple de pagament han guanyat força, monedes virtuals ara se senten més com una moda que un fenomen.

Almenys aquesta és l'opinió de Felix Salmon, un blogger financera i principis escèptic Bitcoin, qui va fer tot el possible per bolcar l'aigua freda en una habitació d'entusiastes alt-moneda es van reunir aquesta setmana en un esdeveniment de Bloomberg titulat "Bitcoin: Més enllà de la Moneda" a Nova York City.

Font: GigaOM

Finlàndia vs UE: país declara operacions Bitcoin exempts de l'IVA

Finlàndia ha anunciat un nou error moneda digital: Serveis de Bitcoin són ara exempts de l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) al país. No obstant això, la decisió podria no satisfer a la Unió Europea (UE) després dels recents fallades de l'organització en diners digital.

Segons la UE, Bitcoin i totes les altres monedes virtuals s'han de considerar els serveis financers o bancaris subjectes a l'IVA. Advertències A més, el sindicat ha emès dirigides a usuaris de Bitcoin, recordant-los sobre la volatilitat del moneda digital i els riscos associats.

Article complet

CFTC: "Tenim l'autoritat sobre la manipulació de preus Bitcoin"

La lluita entre els organismes reguladors dels Estats Units sobre qui pot actuar en els casos de Bitcoin continua com la Comissió de Negociació de Futurs de Matèries Primeres, una agència federal independent dels Estats Units va determinar que té facultats d'execució contra la manipulació dels preus en els mercats de Bitcoin. Aquesta agència va ser establerta el 1974 per la Llei de negociació de Futurs de Matèries Primeres per promoure "els mercats de futurs competitius i eficients i protegir els inversors contra la manipulació, les pràctiques comercials abusives i el frau".

En declaracions a la roda de Bitcoin celebrada a Bloomberg, el comissionat de la CFTC Marc Wetjen afirmar quan se li va preguntar si la seva agència té autoritat: "No ha estat provat, però jo crec que tenim l'autoritat perquè Bitcoin, per crec que una lectura molt racional del nostre estatut, classifica com una mercaderia i la definició d'un producte sota la Llei de Mercat de Matèries Primeres ".

Font: CoinTelegraph

CryptoLabs anuncia cartera Bitcoin físic amb l'autenticació biomètrica

el nom del cas va ser probablement inspirat per la seva grandària compacta. Estem parlant d'una nova cartera de maquinari moneda digital, que mesura al voltant de 86 mm per 54 mm, i estarà disponible el 2015 gràcies als CryptoLabs inici Bitcoin.

El dispositiu físic permetrà als usuaris comprar i vendre moneda digital, així com enviar i rebre BTC. Però una de les majors sorpreses del dispositiu és en realitat les seves característiques de seguretat avançades, com l'autenticació biomètrica.

Article complet

SpectroCoin llança servei de Bitcoin-a-efectiu en 25 països

SpectroCoin ara permet que els seus clients convertir bitcoin en diners en efectiu en 25 països d'Europa i Àsia Central. L'anunci és l'últim del Regne Unit i proveïdor de serveis de bitcoin basada a Lituània, que va afegir processament de targetes comercials a la seva oferta de borsa i la cartera existents a l'agost.

En declaracions a CoinDesk, SpectroCoin CEO Vytautas Karalevi? Ius comparació més nou servei de la seva empresa a les ofertes de remeses tradicionals, posant l'accent en que la seva companyia té la intenció de fer que els serveis que s'estenen a la sub-bancaritzats a la seva regió un enfocament central.

Font: Coindesk

Coinbase solució li permet pagar amb Bitcoin a Facebook i iTunes

Bitcoin cartera Coinbase ha trobat una solució per ajudar els seus usuaris realitzar compres a Facebook i iTunes amb Bitcoin. I s'està fent equip amb una companyia anomenada RewardsPay perquè això passi. Abans d'anar més lluny, però, anem a explicar el que és RewardsPay. Ha tingut alguna vegada una targeta de crèdit que li permet guanyar "cash back"? RewardsPay és una plataforma de pagament que permet als usuaris posar a utilitzar els premis en efectiu que s'han guanyat de targetes de crèdit i altres programes de fidelitat.

Amb la nova associació Coinbase-RewardsPay, pot vincular la seva cartera Coinbase a un compte RewardsPay per fer compres a iTunes, Facebook, Grooveshark, i vuit comerciants en línia amb Bitcoin. Tenint en compte que la cartera de comerciants de RewardsPay és relativament petita, és clar que és Coinbase interessat en obtenir accés als grans noms de la llista.

Font: Venture Beat

Fundació Mozilla ara accepta donacions Bitcoin arran de les sol·licituds en línia

Després d'un any tenint en compte la idea, la Fundació Mozilla ha decidit ara acceptar donacions Bitcoin. L'anunci va ser fet aquesta setmana per la comunitat de desenvolupament de codi obert responsable del popular navegador web Firefox, que va crear una nova pàgina web on els usuaris poden donar moneda digital.

L'organització sense ànim de lucre es va associar amb Coinbase per tal d'acceptar les donacions digitals. En una entrada del bloc, la companyia amb seu a Califòrnia moneda digital garanteix que no cobrarà taxes quan es processen les contribucions.

Article complet

Ara es pot comprar entrades de cinema per a la Bitcoin amb FlixForCoins

Anar només pel nom de Richard, un estudiant d'informàtica d'assistir a la Universitat Mount Royal a Canadà ha posat en marxa FlixForCoins. El lloc de compra d'entrades de cinema per Fiat en nom seu. El lloc no és només per fer pagaments, o bé, en realitat hi horaris espectacle de temps complet de les principals sales de cinema a ciutats de tot Estats Units del Nord (Estats Units i Canadà en aquest moment).

Deixa a un estudiant universitari de codi escrit perquè fuita de la realitat una mica més fàcil. Com qualsevol que hagi utilitzat Bitcoin sap, sempre estàs disposat a fer la seva pròxima compra a moneda digital. És tan ràpid. És tan privat. Però pot ser difícil quan molts comerciants encara no ho accepten. Richard hi és per fer la seva pel·lícula escapades una mica més fàcil en el interí.

Font: CoinTelegraph

Els pacients amb càncer obligats a utilitzar els mercats en línia Bitcoin impulsades per comprar drogues

Els mercats basats en la web fosques estan fent un cop més titulars, però aquesta vegada no es tracta d'un conflicte amb la llei. Pacients amb càncer nord-americans estan utilitzant les plataformes per accedir a les farmàcies darknet i comprar drogues terapèutiques amb grans descomptes.

Els mercats en línia estan sent utilitzats pels nord-americans sense assegurança mèdica i la gent a tot el món en necessitat de medicaments que no han estat aprovats per les autoritats com l'alimentació amb seu a Estats Units and Drug Administration (FDA). Segons els usuaris reals d'aquestes plataformes il·legals, diversos fàrmacs terapèutics es poden comprar en línia en el descompte massiu.

Article complet

Bitcoin inflexió preveu un creixement gegant: ChangeTip supera les 10.000 consells en un sol dia

Aquesta setmana, Bitcoin servei d'inflexió ChangeTip va anunciar que tenia excedeixi de 10.000 generats pels usuaris consells Bitcoin en un dia, que marca una fita en el fenomen de Bitcoin microtransacted inclinar a través d'Internet.

Com una moneda que es poden dividir en fraccions molt petites i encara negocia, Bitcoin ha tingut sempre un avantatge efímera quan es tracta de la possibilitat de microtransacciones. Hi pot haver problemes potencials amb la comissió de moviment (que són petites) però encara es destaca com un excel·lent mètode per a la remissió de quantitats molt petites. Això fa perfecte per a Bitcoin inflexió.

Font: Angle de silici

Notícies relacionades


Post ICO

Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més

Post ICO

VeriCoin Fred Wilson: Reddit basat en Blockchain podria emergir

Post ICO

Laventura de la moto instal·larà els intercanvis de Bitcoin a lÀfrica

Post ICO

Bitcoin a San Diego: més empreses petites segueixen unint-se a la cripto-revolució

Post ICO

El pioner de Cryptocurrency explica per què és impossible tancar Bitcoin cap avall

Post ICO

Linici canadenc Wagepoint inclou Bitcoin en el seu programari de nòmina en línia

Post ICO

El Banc Nacional dUcraïna considera Bitcoin il·legal com a opció de pagament

Post ICO

Fundació Gates que busca tecnologia Bitcoin per ajudar els pobres

Post ICO

La fundació Bitcoin acull Bitcoin France

Post ICO

La fundació de Bitcoin va gastar $ 150K per mes, va perdre $ 4.6M en menys dun any

Post ICO

Les campanyes ja poden acceptar BTC amb la caixa de verificació simple

Post ICO

Els estafadors de Bitcoin es van veure obligats a instal·lar-se amb la FTC