T-Mobile accepta Bitcoin, IBM per utilitzar la tecnologia blockchain i molt més | Catalan.Lamareschale.org

T-Mobile accepta Bitcoin, IBM per utilitzar la tecnologia blockchain i molt més

T-Mobile accepta Bitcoin, IBM per utilitzar la tecnologia blockchain i molt més

Benvingut a última ronda setmanal 99Bitcoins 'amb les notícies més importants de la setmana.

Utah fa història: Bill Bitcoin passa Senat primera lectura

Oblida't de Nova York i New Hampshire. Utah és l'estat més recent de Bitcoin del medi ambient US fer història en l'univers moneda digital i podria ser el primer a acceptar BTC pels serveis estatals.

Un nou projecte de llei va passar la seva primera lectura Senat després d'haver estat passant a través de la Cambra de Representants (la majoria de 38 'sí' enfront del 36 'no').

Article complet en 99Bitcoins

Bitcoin xarxa social ZapChain llança eina de micropagaments

Bitcoin xarxa social centrada en ZapChain està una vegada més permet als micropagaments amb el llançament d'un nou mecanisme d'inflexió a la casa. L'anunci ZapChain troba la promoció dels seus intents per experimentar amb la monetització de contingut, després de la decisió de posar fi al seu Coinbase servei d'inflexió al febrer.

CEO de la companyia Matt Schlicht va afirmar el moviment cap a micropagaments es va inspirar en la manca de llocs disponibles per als consumidors a tenir experiències introductòries amb Bitcoin, mentre que els inversors ZapChain i Boost VC CEO Adam Draper va parlar de la gran imatge darrere de la visió de la companyia per a la monetització de contingut.

Font: Coindesk

Tres oferents guanyar la subhasta Bitcoin en poder de Agutzils dels EUA

El Agutzils d'Estats Units va anunciar aquest dimarts (10a) que tres candidats diferents van guanyar la tercera subhasta de bitcoins confiscats a Ross Ulbricht el 2013. Ulbricht, conegut a la 'xarxa fosca' com temible pirata Roberts, va ser condemnat recentment per córrer el mercat il·legal en línia Ruta de la seda.

Les autoritats van subhastar 50.000 BTC en aquesta ocasió. Segons la portaveu del Servei de Agutzils Lynzey Donahue, els adjudicataris van guanyar quantitats que ascendeixen a 27.000, 20.000 i 3.000 BTC.

Article complet en 99Bitcoins

80% de Bitcoin s'intercanvia per Yuan xinès

En una setmana Outlast informe de Goldman Sachs sobre el futur dels diners, el banc assenyala que el 80% del volum de Bitcoin es canvia ara dins i fora de iuan xinès. El segon més alt d'intercanvi de divises és el dòlar dels EUA, seguit de denominacions més petites en iens i euros.

La revelació de la dominació de comerç bitcoin de la Xina sembla desafiar la lògica que les restriccions governamentals ajustats deprimirían adopció de Bitcoin en la major economia del món. La quantitat d'activitat comercial Bitcoin a la Xina també ha augmentat, tot i la caiguda en picat dels preus dels màxims Bitcoin $ 1.000, més de l'any passat a menys de $ 300 en l'actualitat.

Font: QZ.com

Shapeshift recapta $ 525k, revela Erik Voorhees com a creador

Bitcoin instantània i intercanvi altcoin Shapeshift ha rebut $ 525,000 en finançament inicial dels inversors Barry Silbert i Roger Veure. La plataforma basada a Suïssa, el que permet als usuaris canviar entre 25 monedes digitals i tokens, es diferencia dels tradicionals intercanvis en què opera sense comptes d'usuari i no requereix cap tipus de registre.

Silbert, que va invertir en el marc del Grup de moneda digital, va dir CoinDesk: "Shapeshift ha reinventat el mercat altcoin i permet la més ràpida, més eficient i menys arriscat per a les persones intercanviar diferents monedes digitals i tokens."

Font: Coindesk

Clients de T-Mobile poden ara Top-up seus telèfons amb Bitcoin a Polònia

Seguint un anunci a la fi de febrer, T-Mobile està acceptant Bitcoin a Polònia dins d'un programa d'assajos. Clients de la companyia poden comprar crèdits telefònics utilitzant moneda digital. 

Unitat polonesa de T-Mobile, també conegut com Polska Telefonia Cyfrowa, es va associar amb InPay processador de Bitcoin amb seu a Varsòvia per tal d'acceptar els diners digital. L'associació té com a objectiu aprofitar al màxim la popularitat de BTC entre els usuaris de telèfons de prepagament poloneses.

Article complet en 99Bitcoins

Intuit llança servei de pagament Bitcoin a Austràlia

Australianes petites empreses que utilitzen programari en el núvol de comptabilitat de Intuit QuickBooks Online ara seran capaços d'oferir als seus clients l'opció de pagar per béns i serveis amb Bitcoin, després del llançament de la companyia del seu servei PayByCoin al país.

Intuit, que també fa que el programari de finances personals Quicken, va anunciar el llançament local del seu servei PayByCoin dijous, amb el director general d'Intuit Austràlia Nicolette Maury dient que el servei ja ha guanyat força entre els primers a adoptar al seu país d'origen, els Estats Units.

Font: ZDNet.com

IBM planeja utilitzar la tecnologia per crear blockchain nou sistema de pagaments

IBM s'informa, la creació d'un nou sistema de pagaments digitals per a la majoria de les divises inspirats en la tecnologia darrere de Bitcoin. Una font propera a l'assumpte va revelar aquest dijous (12) que el blockchain podria ser el punt de partida per al nou projecte de l'empresa.

El gegant de l'electrònica - també conegut com International Business Machines Corp - vol desenvolupar un nou sistema que permet a les persones per transferir diners i fer pagaments de forma instantània sense la participació d'un banc o un altre tercer. Això significaria un gran estalvi en despeses de transacció.

Article complet en 99Bitcoins

BitBeat: signes Bitcoin codificador Garzik tracten de desplegar '' a l'espai BitSats

Bitcoin pla audaç del desenvolupador principal Jeff Garzik posar els mini satèl·lits en òrbita per proporcionar còpia de seguretat remota i segura per al cultiu de la botiga de la moneda digital de les dades crítics ha fet un pas prop d'esdevenir una realitat. La companyia del Sr. Garzik, Dunvegan Space Systems, va anunciar dijous que ha signat un contracte amb el seu soci, Deep Space Industries Inc, per construir la primera constel·lació de 24 unitats de "BitSats", una idea que primer va donar a conèixer fa gairebé un any.

Dunvegan planeja tenir els BitSats mantenir un registre complet de cada vegada més gran del llibre major blockchain de Bitcoin, per tant actua com crucials "nodes complets" a la còpia de seguretat d'allò més important base de dades central de Bitcoin en un moment en el nombre d'equips basats en terra que proporciona aquest servei d'emmagatzematge de vital importància ha disminuït.

Font: Wall Street Journal

Posada en marxa 21 recapta $ 116m per portar a les masses Bitcoin

Reservat Bitcoin arrencada 21 ha plantejat una increïble $ 116 milions abans de llançament dins d'una ronda de finançament liderada pel conegut firma de capital risc Andreessen Horowitz i RRE Ventures. L'objectiu de l'empresa és tan simple com ambiciós: portar Bitcoin en el corrent principal.

Balaji Srinivasan, soci de Andreessen Horowitz, és l'expert en la gestió de la posada en marxa actualment 21, anomenat així pel fet que només 21 milions de BTC pot ser alliberat. Segons Business Insider, que és també un soci de Andreessen Horowitz, que es va incorporar després de la firma de capital risc va portar una inversió sèrie B $ 25 milions per a 21 fa de dos anys.

Article complet en 99Bitcoins

Notícies relacionades


Post ICO

Els gegants dInternet són anglosais cap a Bitcoin i molt més

Post ICO

Voleu amb Bitcoin: BtcTrip us permet comprar bitllets davió amb criptocurrency

Post ICO

Lintercanvi de correus suggereix que Google podria dir sí a Bitcoin en un futur proper

Post ICO

Dos polítics que fan campanya a Maine estan acceptant donacions de Bitcoin

Post ICO

Empleador No en el carro de bitcoins? Bitwage té una solució

Post ICO

Coinpunk guanya una beca concedida per la fundació Bitcoin: el projecte obtindrà la versió principal amb totes les funcions

Post ICO

Xina i França pel costat de Bitcoin, la NBA es converteix en criptografia i BitPay permet als empresaris pagar salaris digitals

Post ICO

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Post ICO

Pot Bitcoin arruïnar la privadesa de les empreses?

Post ICO

Bitcoin ha arribat a lIran amb un nou lloc web i un fòrum

Post ICO

Un 18% dels britànics afirmen que utilitzarien Bitcoin en el futur

Post ICO

Ladquisició de la cartera de llimona de LifeLock elimina totes les expectatives del suport de Bitcoin