Tradehill suspèn el comerç, els problemes amb lactualització de Google Authenticator i la regulació dels debats del Regne Unit | Catalan.Lamareschale.org

Tradehill suspèn el comerç, els problemes amb lactualització de Google Authenticator i la regulació dels debats del Regne Unit

Tradehill suspèn el comerç, els problemes amb lactualització de Google Authenticator i la regulació dels debats del Regne Unit

Una altra setmana amb diverses noves actualitzacions en el panorama Bitcoin a tot el món. De nous serveis a alguns contratemps, aquestes són les notícies més importants dels últims set dies.

Pagar el seu lloguer a bitcoins a través Rentalutions

Rentalutions, una nova solució per a residents dels Estats Units, permet als inquilins paguin el lloguer amb el nostre moneda digital favorit. L'empresa va ser co-fundada per Ryan Coon a l'abril de 2012 com una plataforma de gestió de la propietat en línia, amb seu a Chicago. L'objectiu original era ajudar els propietaris comprovar els possibles llogaters i tenir cura de les seves propietats, que també permet als inquilins a pagar el lloguer i el manteniment sol·licitud de treball. Rentalutions decidir afegir Bitcoin com a forma de pagament per als inquilins sobretot perquè Coon i la resta de l'equip creuen en el poder de moneda digital.

Tradehill suspèn cotització a causa de "qüestions bancàries i reguladores"

Tradehill, un dels majors intercanvis Bitcoin als Estats Units, ha suspès oficialment el comerç i explica la situació en un comunicat publicat a la pàgina web de la companyia. La plataforma diu que el tancament temporal va ser causada per "la banca i les qüestions reglamentàries", tan sols uns dies després de Tradehill traslladar els seus comptes a una cooperativa de crèdit nord-americà - l'Arxiu Federal Credit Union - Internet, per tal de realitzar transaccions Bitcoin més fàcil.

Segons el comunicat, "aquesta decisió no s'ha fet a la lleugera i lamentem haver de prendre tal acció. No obstant això, vam abraçar el costat positiu de la nostra situació i la intenció d'aprofitar aquesta oportunitat per actualitzar, millorar i polir la nostra plataforma d'operacions".

El cripto-revolució a San Diego

San Diego no és com qualsevol altra ciutat al món quan es tracta de Bitcoin, ja que la seva relació és bastant especial. Després d'empreses locals com Escalada Hangtime van començar a acceptar pagaments moneda digital i especialment des de la creació dels bitcoins plataforma a San Diego, la presència de Bitcoin i el coneixement a la ciutat, situada a l'estat de Califòrnia (EUA), ha anat en constant augment. Bitcoin examinador va parlar amb Eric Camerino, que és amo de la botiga de bicicletes ITSA a San Diego, prop de la cripto-escena a la ciutat i es pot llegir tots els detalls aquí.

Avalon està reemborsant els clients a causa de les ordres finals

El fabricant de maquinari Bitcoin minera Avalon ha publicat una actualització important en la seva retard en el lliurament de xips, assegurant que iniciarà la devolució dels clients que no han rebut la seva comanda realitzat abans de l'1 de juny. La companyia va en contra de la seva política de no reemborsaments, ja que alguns dels clients ja han estat esperant per les seves xips per a gairebé 21 setmanes a causa de la "esdeveniments fora del nostre control", afirma Avalon.

Guanya bitcoins, mentre que parlen al Coinchat

El Coinchat basada en navegador li permet parlar amb estranys en línia i guanyar monedes digitals al llarg del camí, mentre que el xat gràcies a la generació d'ingressos propis del lloc, finançat per anuncis. Després del seu recent llançament, la plataforma està aconseguint un èxit HGE. A més d'aconseguir moneda digital amb només parlar, els usuaris també poden inclinar entre si o amb altres missatges individuals. A més, Coinchat suporta jocs d'apostes amb seqüències d'ordres, entre altres tipus, on els usuaris poden guanyar més bitcoins.

Naus Lamassu les seves primeres 15 màquines de Bitcoin

La posada en marxa Lamassu va començar a comercialitzar el seu primer caixer automàtic de Bitcoin aquesta setmana. La companyia twitteó la notícia el dilluns (2). "Ha començat! La nostra carrera preliminar de 15 Bitcoin Màquines està en marxa", va anunciar Lamassu. D'acord amb els seus desenvolupadors, la màquina Bitcoin serà capaç d'intercanviar moneda fiduciària en Bitcoin en només 15 segons. El dispositiu de lamassu permetrà als propietaris utilitzar un intercanvi en línia per finançar la màquina i també acceptarà la moneda de més de 200 països.

SQ1.tv està produint un programa de televisió sobre Bitcoin

Hi ha un nou projecte en Kickstarter que té la intenció de produir un programa de televisió sobre moneda digital. El programa es titula El fenomen Bitcoin i formarà part de la propera posada en marxa de la nova SQ1.tv - pronunciat "un quadrat" -, a punt per ser presentat a la tardor. La campanya de recaptació de fons vol reunir $ 25.000 fins al 30 de setembre per augmentar la consciència sobre Bitcoin a través d'un programa especial de televisió. Podeu consultar la pàgina oficial de la campanya aquí.

Bons Aires acull la primera Conferència Sud-americana Bitcoin

LaBITconf és el nom de la primera sèrie de conferències Bitcoin passi a Argentina, al desembre, per debatre sobre la influència de moneda digital a Amèrica Llatina. L'esdeveniment està sent organitzat per la Fundació Bitcoin Argentina i tindrà oradors importants com els empresaris Bitcoin Erik Voorhees, Charlie Shrem (CEO d'Bitinstant) o Wences Casares (CEO de la Xarxa de llimona), entre molts altres convidats. L'objectiu principal d'LaBITconf, el que passarà en el 7 i 8 de desembre, és discutir el futur de Bitcoin i les oportunitats generades per la moneda virtual a Amèrica del Sud.

Fons de Defensa de Snowden recapta més de $ 14.500 en bitcoins

El fons de la defensa la protecció d'origen periodístic creat per Wikileaks i actualment reunint diners per ajudar a Edward Snowden ja ha recaptat més de $ 14.500 a través de donacions Bitcoin. L'ex contractista de l'Agència Nacional de Seguretat està vivint actualment a Rússia després de revelar la veritat sobre el programa de vigilància nord-americà (PRISM), que enfronta càrrecs d'espionatge als Estats Units. Per ajudar-lo, Wikileaks va establir un fons de defensa que ha recaptat gairebé $ 18.000 en 24 dies. D'aquests diners, més del 75 per cent - més de $ 14.500 - va ser donat en forma de bitcoins.

Gerd Pi utilitza en la nova taula de billar Bitcoin

Liberty Games, un especialista en sala de jocs, s'ha creat una taula de billar operada per Bitcoin alimentat per una Gerd Pi, Coindesk ha informat aquesta setmana. El codi QR i la pantalla LCD costat de la ranura de monedes tradicional de la taula mostren el preu per joc en bitcoins. Els usuaris només han de escanejar el codi QR i enviar la quantitat que es mostra a la direcció de la cartera de Bitcoin del propietari. La màquina consells automàticament les boles, de manera que no ha de ser llançat manualment.

Actualització de Google Authenticator per a iPhone fa que els usuaris de perdre les claus

L'alerta va ser llançada aquesta setmana i va començar a preocupar-se de centenars d'usuaris de Bitcoin. Pel que sembla, la nova versió de Google Authenticator per l'iPhone pot causar molts problemes a Bitcoiners. Usuaris per tot el web estan advertint a altres propietaris moneda digital no actualitzar la seva versió del programa o es perdran totes les seves claus. Vostè pot trobar més informació sobre ell aquí.

Safello és la nova posada en marxa Bitcoin sueca que fa més fàcil la negociació

Suècia té una nova posada en marxa de Bitcoin que ajuda als usuaris, especialment als principiants, per comprar i comerciar monedes virtuals. Safello es va posar en línia a l'agost i planeja ser part de la nova onada de serveis que lluiten per la regulació de moneda digital per assegurar-se que els venedors i compradors Bitcoin estan protegits.

L'empresa, segons el seu director general Frank Schuil, se centra en dues característiques Bitcoin que són de gran utilitat per als consumidors: velocitat i comoditat, especialment quan els usuaris necessiten per realitzar transaccions internacionals. Com revenedor Bitcoin, l'objectiu de la posada en marxa és proporcionar la infraestructura per a la compra i venda de moneda digital, però Schuil diu que, "en aquesta etapa, també tenim al mercat Bitcoin en si".

Companyia de taxis britànica accepta bitcoins per al seu viatge

Hi ha una empresa de taxi britànic que recentment ha començat a acceptar moneda digital com un pagament. Vostè pot trobar aquesta empresa innovadora a Cumbria, un comtat al nord-oest d'Anglaterra.

Els taxis Cumbria basats en Carlisle va començar a prendre les monedes virtuals fa tan sols unes setmanes, després d'obrir un compte de comerciant a través de la Bitpay processador de pagaments. Segons la companyia, les taxes de transacció més baixos i la reducció del risc de frau van apel·lar al model de negoci de la companyia de taxis. El pagament es pot fer fàcilment a la cabina, just simplement escanejant un codi QR amb el telèfon intel·ligent del client.

Bitcoin Borsa de Berlín està impulsant la moneda digital al país

La tercera Bitcoin Borsa de Berlín (BXB), el que ha passat recentment, va ser un veritable èxit, d'acord amb la placa base Vice. El canvi mensual va tenir lloc a l'espai d'art Platoon Kunsthalle. El focus del mercat en la tarifa culturals, però els venedors i compradors dedica el seu temps a intercanviar monedes digitals. Això ve a demostrar que Bitcoin és realment prenent velocitat a Alemanya, sobretot ara que es reconeix com els diners privat.

Regne Unit està debatent la regulació Bitcoin

Després que Estats Units i Alemanya, el Regne Unit també està estudiant la possible regulació de les empreses de Bitcoin. La qüestió era al centre d'un debat celebrat dimecres passat (4) al 10 de Downing Street, la famosa casa a Londres que alberga la seu del govern.

La reunió va comptar amb la participació de diverses empreses de tecnologia que operen en el camp de les finances, els reguladors britànics i membres del govern i els resultats van ser força positiva, d'acord amb alguns dels convidats.

Notícies relacionades


Post ICO

Els gegants dInternet són anglosais cap a Bitcoin i molt més

Post ICO

Xina considera Bitcoin un bé virtual i prohibeix als bancs de tractar criptocrèdit

Post ICO

La NBA acull Bitcoin: Sacramento Kings per acceptar criptocalitat al març

Post ICO

Primer ATM de Bitcoin a Vancouver: totalment operatiu i preparat per mantenir lintercanvi

Post ICO

Lestadi i el sistema de crèdit de Georgia Tech BuzzCard ara són compatibles amb Bitcoin

Post ICO

LFBI autoritza a vendre prop de 30.000 Bitcoins del bust de la Ruta de la Seda

Post ICO

Top 5 hackers de criptocurrency de tots els temps

Post ICO

Bitcoin London 2013, la nova aventura de Winklevii i la carta de la fundació Bitcoin

Post ICO

Rússia bloqueja els llocs de Bitcoin, EgoPay congela fons de clients i més

Post ICO

La comunitat serbia Bitcoin accepta advertència anti-BTC i demana la regulació

Post ICO

El projecte Bitcoin Isle, les noves criptogies i les consignes occidentals de ladopció de BTC

Post ICO

Heus aquí una idea: què passa si el preu de Bitcoin estava vinculat al dòlar dels EUA?