Dues noves conferències de Bitcoin, notícies de reglament sobre lhoritzó i la curiositat deBay | Catalan.Lamareschale.org

Dues noves conferències de Bitcoin, notícies de reglament sobre lhoritzó i la curiositat deBay

Dues noves conferències de Bitcoin, notícies de reglament sobre lhoritzó i la curiositat deBay

Una altra setmana passa, Bitcoin examinador li porta una nova ronda setmanal amb totes les principals novetats que va sacsejar el nostre món en els últims set dies. A més dels articles, aquesta setmana hem treballat per aconseguir que alguns dels nous útils i divertides llistes, des de la part superior 13 aixetes Bitcoin a 7 pensaments de les persones famoses en Bitcoin.

0.8.4 actualitzar augmenta els nivells de seguretat Bitcoin

La nova actualització de Bitcoin-Qt recentment publicat porta diverses millores en el camp de la seguretat, sobretot la fixació d'alguns errors importants. 

La versió 0.8.4 es recomana a tots els usuaris, que han de actualitzar el seu sistema per tal de solucionar algunes vulnerabilitats: el nucli d'aquesta nova versió es compon de tres actualitzacions de seguretat (que es pot trobar aquí) per evitar l'aplicació es bloquegi o la corrupció de les bases de dades.

SatoshiDice colpejat per un atac DDoS

El lloc web de jocs d'atzar massiva Bitcoin SatoshiDice va patir un atac DDoS aquesta setmana que va tancar la plataforma, però els efectes no van ser tan dolents. Erik Voorhees, que va crear el lloc i el va vendre per $ 11,5 milions al juliol ja no podria posseir la plataforma de jocs d'atzar, però sap tot sobre ell: li assegura als atacs DDoS es produeixen una gran quantitat de llocs de joc Bitcoin.

"No van perdre gran part dels seus diners", va dir sobre els atacants mentre parla amb Coindesk. Segons l'expert, el lloc web no és necessari per a la realització d'apostes, només es proporciona informació sobre les estadístiques d'apostes i altres continguts.

Bitcoin preus gairebé es van duplicar en dos mesos

MarketWatch va fer una anàlisi de l'última pricesand Bitcoin es va adonar que el valor d'aquest moneda digital gairebé s'ha duplicat en els últims dos mesos. "Juliol i agost van ser marcats pel comerç tranquil·la estiu, l'augment dels rendiments i l'especulació sobre el pròxim president de la Reserva Federal. I en aquests dos mesos, els preus Bitcoin gairebé es van duplicar en la borsa de comerç de Mt. Gox. El preu d'un Bitcoin a la muntanya gox, la major borsa de Bitcoin en volum, va ser recentment $ 128.50. Això és gairebé el doble del valor d'un Bitcoin el 5 "de juliol, els informes del lloc web.

Estats Units esperar normes federals pel que fa a les donacions Bitcoin

La Comissió Federal d'Eleccions nord-americà està treballant per crear regles pel que fa a les donacions Bitcoin, especialment dins de les campanyes polítiques. Els advocats d'Acció Conservadora Fons PAC van començar el debat després de demanar a la institució si els candidats polítics i grups externs per acceptar la moneda digital, a més de dòlars americans.

"A mesura que un nombre creixent de comerç dels individus en Bitcoin, els partits polítics i els candidats també volen acceptar i passar aquesta nova moneda", Dan Backer d'Estratègies Capitol DB escriure en la sol·licitud, el que planteja 24 preguntes tècniques a la FEC fa a l'ús de Bitcoin com una forma de contribució política.

StrongCoin està treballant en un intercanvi distribuït

El servei de moneder en línia StrongCoin està posant en marxa un nou servei d'intercanvi distribuït a comprar bitcoins. El fundador del sistema, Ian Purton, ja funciona un intercanvi OTC (que és diferent, ja que permet a les persones per trobar directament entre si i organitzar un comerç, per exemple) es diu Bitcoinary. Ara, Purton també està creant un intercanvi distribuït, segons Coindesk, que serà operada com a part del seu servei de moneder electrònic encriptat StrongCoin.

El nou servei s'associarà amb els titulars de Bitcoin aquells que vulguin adquirir en moneda fiduciària. I els usuaris ni tan sols han de buscar manualment a través de missatges de persones que ofereixen al comerç bitcoins, ja que el nou canvi coincidirà de forma automàtica.

Beneficis econòmics del seu contingut digital amb BitMonet

El mercat microtransacciones Bitcoin té una altra gran eina capaç d'ajudar a obtenir beneficis econòmics de continguts digitals amb gairebé no hi ha despeses de transacció. El nom d'aquesta plataforma és BitMonet i va ser creat per a resoldre alguns dels problemes de cada cara contingut productor avui dia, alhora que afirma la rellevància de moneda digital.

D'acord amb el lloc web del servei, és possible començar a utilitzar la plataforma de codi obert en només 10 minuts, permetent als propietaris de llocs web per a requerir facilitat de pagament per accedir a un element de contingut específic, com un article, un bloc o fins i tot a llarg termini basat en subscripció ofrena.

Bitcoin no està preparat per assumir el control del mercat de remeses

L'expert Bitcoin Jeremy Liew, de Lightspeed Venture Partners, va escriure un article sobre Bitcoin i el mercat de les remeses. "L'ús de Bitcoin per a l'enviament de diners entre països, les ofertes startups una oportunitat per construir un nou negoci, però les qüestions de mercat geogràfic. Esbrinar on s'ha de construir", comença dient al seu text publicat per GigaOM.

Les autoritats se centren en l'estudi que nega l'anonimat Bitcoin

Encara que això no és exactament una notícia a la comunitat moneda digital, el fet que un estudi oficial diu que Bitcoin no és totalment anònima podria fer que les autoritats accepten moneda digital més fàcilment.

Investigadors de la Universitat de Califòrnia, a San Diego (EUA), produeixen un estudi que se centra en Bitcoin. Els estats d'anàlisi que moneda digital la dependència dels usuaris dels serveis com la Muntanya Gox, que són els canvis de divises centralitzats, pot ser que siguin fàcilment identificables per les forces de l'ordre. En altres paraules, això significa que Bitcoiners no pot utilitzar la moneda virtual per comprar i vendre béns de forma anònima a través d'aquests canals a gran escala.

BetCoin clients guanyen $ 5 milions en 30 dies

La xarxa d'entreteniment BetCoin Bitcoin manté l'ampliació del seu casino amb diverses millores importants als productes existents i una marca nova oferta de grau de milions de dòlars en les pròximes setmanes, segons la Revista Digital. En només un mes, BetCoin processa 420.000 apostes, amb un desemborsament total de la sorprenent xifra de 36.000 BTC ($ 4,5 milions). BetCoin donats demostra que és un favorit dels clients, amb 225.000 apostes processats i un desemborsament total de 24.000 increïble BTC ($ 3 milions).

L'Índia acull la Conferència Mundial de Bitcoin al desembre de 2013

Hi ha un nou esdeveniment a la cripto-horitzó: la Conferència Mundial de Bitcoin 2013, que es realitzarà el 14 de desembre, a Bangalore (Índia). La reunió comptarà amb la presència d'importants personalitats de la comunitat Bitcoin com a representants de grans institucions com Buttercoin, BitPay, Mt. Gox o la Fundació Bitcoin.

La conferència es centrarà en els reptes i oportunitats que estan canviant l'univers Bitcoin, especialment quan es tracta de la influència de moneda digital en el segon país més gran poblada i també una de les majors economies del planeta. L'equip organitzador espera que l'esdeveniment sigui un canvi de joc, la difusió del coneixement i la comprensió de Bitcoin quins canvis que pot aportar a les economies locals i globals.

EBay s'està mostrant una mica d'amor a Bitcoin?

estrany que pugui semblar, la plataforma de comerç electrònic eBay gegant vol saber com se senten sobre els seus usuaris de Bitcoin. Tot va començar amb un post titulat "Quin és el tracte amb bitcoins totes maneres?" que va ser publicat recentment al blog d'eBay amb un vídeo de dos minuts parlant de moneda digital. Pel que sembla, eBay estava intentant entendre com els seus usuaris se senten sobre la moneda virtual. Part del post diu que "el jurat segueix deliberant sobre si es convertirà en bitcoins ubiqua i resistir el pas del temps, o si les noves innovacions podrien finalment prendre el seu lloc. Què et sembla? ¿Són bitcoins el tracte real?".

Per descomptat, en cap Bitcoiners temps en el sub-Reddit i persones al fòrum Bitcointalk.org va començar a compartir el coneixement i el missatge va ser viral, amb tothom pensant que Bitcoin anava a ser la pròxima gran cosa a eBay. Però és realment o estem somiant massa alt? La veritat és que si Bitcoin va ser acceptat per una plataforma important com eBay, una gran quantitat canviaria.

Bitcoin pot beneficiar-se de la Llei de Transmissió de diners que es modifica de Califòrnia

La nova legislació aprovada per l'Estat de Califòrnia podria fer que sigui més fàcil per les arrencades Bitcoin per fer negocis en l'estat. AB 786 esmena la Llei de Transmissió de diners Califòrnia amb noves alteracions inportant, segons Coindesk. Llei de Diners transmissió original de l'estat classifica certes empreses que fan negocis a Califòrnia com a transmissors de diners, la imposició de requisits rigorosos sobre ells abans que poguessin fer negocis en l'estat. El nou projecte de llei introdueix certa importància.

Lloc avançat de Sean anuncia Satoshi Bosc, un santuari per a les persones sense llar

Lloc avançat de Sean, un refugi per a persones sense llar a Pensacola (Florida), és probablement la caritat més ben conegut en la comunitat Bitcoin. Tot va començar amb un simple missatge demanant ajuda per crear un servei de menjar constant per a les persones sense llar local i ha anat creixent gràcies a l'ajuda de diversos Bitcoiners. Cinc mesos després de la primera sol·licitud d'ajuda, lloc avançat de Sean ha recollit més de $ 30,000 en fons de Bitcoin i té previst ampliar el projecte, segons l'informat per la revista Bitcoin.

El nou projecte de la caritat és la creació del Bosc Satoshi, també a Pensacola. Segons Jason King, responsable de Outpost de Sean, això serà "un santuari sense llar, un lloc on els oprimits poden trobar respir del 'crim' de ser simplement dolenta".

Bitcoin podria ser aviat una part real de l'educació infantil

L'Acadèmia Bitcoin Bitcoin i Bootcamp són dues idees noves creades per una startup que té l'objectiu d'educar els nens sobre Bitcoin. Aquesta idea simple permetrà als estudiants de totes les edats per aprendre sobre moneda digital a l'aula oa través d'internet. "L'Acadèmia Bitcoin té l'objectiu de crear una xarxa d'aules en línia i en el món real, incloent aules dedicades reals en les principals ciutats de tot el món. Anem a organitzar clubs de negocis i fundacions, quedades i conferències, seminaris i llocs de reunió, tots ells dedicats a l'ensenyament el món de moneda digital i Bitcoin com un nou mitjà d'expressió i la llibertat "matemàtica i financera, el fundador del programa Morgan Rockwell va explicar a la revista Bitcoin.

Els negocis de l'empresa, que la intenció d'associar amb les escoles de tot el país, es divideixen en l'Acadèmia Bitcoin Bitcoin i el Bootcamp. "La visió d'aquests va començar quan vaig començar a pensar en la manera d'introduir Bitcoin al món de la rajola i morter. (...) Sento que hi ha un aspecte que falta d'educació que ensenya als nens els beneficis i com utilitzar Bitcoin. Hem de tornar per ensenyar als nens matemàtiques i la ciència de nou ", afegeix Rockwell.

Cinc quioscos RoboCoin estan arribant a Canadà fins al final de l'any

Canadà està millorant la seva escena d'intercanvi de Bitcoin. Després de l'arribada esperada d'Bitcoiniacs, una botiga física situada a Vancouver, que actua com un agent de Bitcoin, ara el país està a l'espera de cinc caixers automàtics moneda digital que estaran disponibles en cinc grans ciutats canadenques.

Els nous quioscos Bitcoin van ser construïdes per una empresa basada a Las Vegas anomenats RoboCoin i ordenats per Bitcoiniacs. La posada en marxa té la intenció de difondre-les a través del Canadà en els propers mesos. S'espera que la primera màquina aterrar a Vancouver a principis d'octubre. S'espera que la resta dels dispositius per arribar al desembre a altres grans ciutats com Toronto, Mont-real, Calgary i Ottawa.

Feu servir Bitcoin per ajudar a San Francisco càlida estada sense llar

FEED del Projecte s'ha associat amb Bitcoin no les bombes i Mitjans de Apel·lació Inc per mantenir a la gent sense llar de Sant Francesc una mica més còmode aquest hivern. Ells estan tractant de reunir fons per comprar més de 300 dessuadores amb un missatge relacionat amb el Bitcoin per distribuir als menys afortunats abans que comenci l'hivern.

Els membres de l'alimentació es van adonar que, a més del menjar, la gent necessita roba d'abric. I així és com va néixer el projecte de la capella dels Sense Llar "No és sobre l'ús de les persones sense llar per fer propaganda a Bitcoin En el seu lloc, aquestes dessuadores interrompudes proporcionen una oportunitat més barat d'ajudar a aquest poble", va explicar David Barker, des de la plataforma de Bitcoin no bombes.

Kraken ja està negociant amb euros, bitcoins i Litecoins

Kraken és el nom de la nova central moneda digital que finalment obrir aquesta setmana després d'una llarga fase de prova beta. Les ofertes de serveis amb diversos tipus de moneda, específicament euros, bitcoins i Litecoins per ara. No obstant això, en un mes, hi haurà més opcions com dòlars nord-americans, lliures esterlines o Namecoins. Kraken va ser dissenyat per portar els comerciants de monedes virtuals algunes de les mateixes característiques que gaudeixen els operadors de divises com les ordres d'aturada i operacions de marge. La plataforma garanteix alts nivells de seguretat, degut principalment als seus quatre nivells d'autenticació.

Aldea Global és la primera xarxa social Bitcoin xifrada

Bitcoiners ara tenen un lloc segur - com segur xifrat de grau militar - per compartir informació i fer algunes xarxes socials sense tenir ningú espiar de dalt a baix. Aldea Global, creat per la gent en NoBs.is, encara s'està executant en fase beta, però els desenvolupadors asseguren que el xifrat de grau militar que protegirà les dades de l'usuari ja està treballant.

Si està interessat en saber més sobre la plataforma, pot crear el seu compte en uns pocs segons, utilitzant el servei per generar grups, actualitzacions d'estat i enviar missatges encriptats dins de la xarxa social. D'acord amb un comunicat de premsa, només els membres de l'Aldea Global que tenen una clau de xifrat seran capaços de llegir els missatges compartits dels usuaris i el sistema serà construït sense una clau mestra.

Rodolfo Andragnes parla de LaBITconf

Després d'informar el nou esdeveniment que sacsejarà l'Argentina i cada Bitcoiner Sud Amèrica, Bitcoin examinador va parlar amb Rodolfo Andragnes sobre l'esperat LaBITconf, la gran conferència moneda digital que passarà a Buenos Aires, al desembre (7 i 8). El nostre últim entrevistat és un dels organitzadors i membre de la Fundació Bitcoin Argentina. Pot comprovar l'entrevista completa aquí.

Artista contemporani s'inspira en Bitcoin

L'artista contemporani Kuno Goda es va inspirar per Andy Warhol i va crear una obra anomenada "200" bitcoins. Igual que "Factures 200 d'un dòlar" de Warhol, el preu d'aquesta pintura és de 199 bitcoins (però l'artista admet el valor és negociable).

A la seva pàgina web, Kuno Goda parla del seu acostament a l'art modern dins d'aquest nou concepte i mostra la seva nova obra d'art.

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el Banc Nacional i Bitcoin

Després del suport d'Alemanya a moneda digital, un altre país podria estar mostrant signes de tolerància i acceptació cap a Bitcoin. Ministre de Finances de Bèlgica admès recentment que no té problema amb la moneda virtual, tot i que encara hi ha només uns pocs usuaris al país.

Opinió Koen Geens es va revelar quan el ministre va respondre a una pregunta parlamentària sobre Bitcoin. Dins d'aquesta resposta, va dir que no veuria el Banc Nacional Belga tenir cap objecció a moneda digital. No obstant això, per ara, l'organització anti-rentat de diners de la nació, anomenat Cèl·lula de traitement des Informació Financières, no ha rebut cap orientació al respecte.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin micro transaccions sense cap tipus de tarifes? Sí, aquesta és la nova característica de Coinbase

Post ICO

Comença el Retiro manual de Coinapult

Post ICO

Pot Bitcoin arruïnar la privadesa de les empreses?

Post ICO

Lexecutiu líder de Visa destaca el potencial de bitcoins a la conferència

Post ICO

El pioner de Cryptocurrency explica per què és impossible tancar Bitcoin cap avall

Post ICO

Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners

Post ICO

UltraPlay proporciona noves solucions de jocs en línia de Bitcoin als seus clients

Post ICO

Intercanvi Bitcoin BtcChina va patir atac de DDoS de 100 Gbps

Post ICO

El CEO de BitInstant, Charlie Shrem, arrestat a causa de les sospites de blanqueig de diners

Post ICO

Bitstamp torna a negociar amb un sistema més segur després duna violació massiva de la cartera

Post ICO

Ucraïna per crear el seu propi BitLicense i regular Bitcoin

Post ICO

Coinpunk ja està en fase de beta i espera als desenvolupadors