Ucraïna considera Bitcoin il·legal, Coinbase lluita per una nova ronda fundacional de $ 50 milions i més | Catalan.Lamareschale.org

Ucraïna considera Bitcoin il·legal, Coinbase lluita per una nova ronda fundacional de $ 50 milions i més

Ucraïna considera Bitcoin il·legal, Coinbase lluita per una nova ronda fundacional de $ 50 milions i més

Això és de Bitcoin examinador última ronda setmanal de fins. Benvinguda!

El banc central de Nova Zelanda "no amenaçada" per Bitcoin

A diferència d'altres bancs de tot el món, Banc de la Reserva de Nova Zelanda (RBNZ) no té por de moneda digital. Vicegovernador de la institució ha posat de manifest que el banc està "no amenaçada" per la pujada de Bitcoin i altres monedes digitals. Subvenció Spencer va fer la declaració durant Pagaments NZ, una conferència pagaments internacionals de dos dies que va succeir a Auckland.

Opinió de Spencer és clarament diferent d'altres opinions que hem escoltat aquest any. "A mesura que l'emissor de moneda, el Banc de la Reserva no se sent amenaçat per Bitcoin que sembla comportar-se més com una mercaderia que una moneda", va dir. La major part de les autoritats seure a l'altra banda de la tanca, emetent constantment advertències contra Bitcoin i parlar sobre els riscos potencials d'aquesta activitat.

Article complet

Intercanvi de Bitcoin recolzat per Tim Draper Vaurum Rebrands com a mirall

Vaurum, una plataforma d'intercanvi de grau institucional per a inversors bitcoin, ha canviat el seu nom pel mirall. La companyia amb seu a Palo Alto té com a objectiu construir un 'mirall'del sistema financer tradicional, proporcionant més liquiditat als mercats Bitcoin.

En un bloc publicat aquesta setmana sobre el canvi de marca, Mirall va presentar la seva plataforma com un que inclouria diversos serveis avançats, incloent el comerç i la liquiditat basada en la plica. Mirall també va anunciar una certa consolidació de serveis que va dir permetrà a l'empresa aprofitar la tecnologia que està construint per desenvolupar moneda digital en una classe d'actius més avançats.

Font: Coindesk

Banc Nacional d'Ucraïna estimi Bitcoin il·legal com una opció de pagament

El Banc Nacional d'Ucraïna ha anunciat que va a proihibit l'ús de Bitcoin al país. Segons l'autoritat, l'objectiu del banc és protegir els ciutadans i els seus drets. Sembla, però, que l'autoritat d'Ucraïna està seguint el camí invers i la imposició d'una prohibició que segurament va a afectar els Bitcoiners locals.

"Per tal de protegir els drets dels consumidors", Bitcoin 'no es pot utilitzar a Ucraïna com un mitjà de pagament'. A més, les monedes digitals són considerats com "substituts dels diners" simples i per tant il·legal com a opció de pagament.

Article complet

Xapo llança Bitcoin aplicacions de la carpeta per iOS i Android

Bitcoin servei volta Xapo ha posat en marxa al mòbil amb el llançament de iOS i Android. Mentre Xapo ja es va publicar una versió no optimitzada abans de l'aplicació d'Android a Google Play a l'octubre, avui marca el seu llançament oficial.

Xapo es va fer un nom per si mateix en el món Bitcoin amb la seva solució d'emmagatzematge en fred, sinó que també ofereix la funcionalitat de la cartera. Des de l'enfocament de la companyia està en la seguretat, que va prendre una mica més la introducció de productes mòbils per assegurar-se que té les coses bé. Xapo també va haver d'esperar que la vacil·lació pròpia d'Apple pel que fa a permetre aplicacions Bitcoin en l'App Store.

Font: The Next Web

Bitcoin inclòs en futures estratègies de 60% de les organitzacions dels Estats Units

Un nou estudi sobre les tendències de pagament digitals revelar que moneda digital és part de les estratègies a llarg termini d'un 60 per cent de les empreses i organitzacions amb seu a Estats Units.

L'informe de seguretat i Tendències de compliment en els pagaments electrònics innovadors - publicat per l'Institut Ponemon i encarregat pel gegant de l'electrònica d'HP - 634 enquestats residents dels Estats Units. La majoria dels participants treballen a les operacions, la seguretat i la tecnologia d'implementació de TI. També són "conèixer i participar" en els pagaments electrònics de les seves organitzacions les pràctiques actuals i futures stategies.

Article complet

Bitrefill porta compra de crèdit mòbil amb Bitcoin a 113 països

Una empresa anomenada Bitrefill vol que la gent recarregar el seu telèfon mòbil amb crèdit bitcoin en més de cent països de tot el món. La pàgina web de Bitrefill permet als usuaris un cop de puny a un número de mòbil, seleccionar la quantitat de crèdit que voleu afegir i després pagar a Bitcoin.

El fundador del servei de Sergej Kotliar va dir que la seva plataforma, que va començar fa dues setmanes, permet als usuaris per afegir diners als seus telèfons sense haver de viatjar a una botiga de conveniència per comprar crèdit.

Font: Coindesk

Sol·licitants de benestar australians han de declarar ara "actius en moneda cibernètica"

Hi ha una nova petita addició a la sol·licitud de pensió australiana que significa una gran notícia per a la comunitat Bitcoin al país ia tot el món. A partir d'aquesta setmana, les sol·licituds de pensió d'Austràlia han de declarar els seus béns "moneda cibernètica", com ara Bitcoin.

El formulari de sol·licitud publicat pel Departament de Serveis Humans (DHS) Bitcoin posa al mateix nivell d'altres actius potencialment valuoses com ara "plaques de taxi, comparteix el temps, els cavalls de carreres, llebrers, xecs de viatge" i altres col·leccionables. La decisió, d'acord amb un advocat amb seu a Sydney "legitima el concepte de riquesa digitals més enllà d'una àrea de nínxol".

Article complet

Brawker és ara un canvi de Bitcoin descentralitzada

Basada a Hong Kong Bitcoin inici Brawker es va posar en marxa l'any passat a finals de 2013. El servei permet als usuaris comprar fàcilment qualsevol cosa amb bitcoins en una plataforma peer-to-peer. Brawker va servir com escrow centralitzat per facilitar l'intercanvi d'Bitcoins i productes entre els usuaris. No obstant això, en una recent entrevista a CCN, CEO de Brawker Cyril Houri va dir que CCN Brawker aviat es convertiria en molt més descentralitzat.

"Actualment estem treballant en fer que el nostre lloc encara més descentralitzada. Ens vam adonar després de la Muntanya fallida gox que aquest mercat necessita desesperadament menor centralització. Així que aviat llançarà una versió del nostre lloc web que fa un pas més en aquest procés de descentralització per tenir tant la transacció de comerç electrònic i la transacció Bitcoin ocórrer fora de la nostra infraestructura, sense haver de mantenir fons dels usuaris. I la millor manera de no perdre els fons dels seus clients mai és per sostenir ".

Font: CryptoCoinsNews

Coinbase pretén ser millor capitalitzat l'arrencada de Bitcoin ronda de $ 50M fundador

Coinbase podria obtenir un addicional de $ 50 milions en nou capital en un futur pròxim. Això és almenys el proper objectiu de l'empresa, a menys d'un any després de la posada en marxa de Bitcoin rebre la seva última ronda de finançament de sèrie B, un total de $ 25 milions de dòlars recaptats per Andreessen Horowitz.

En el cas Coinbase, que ofereix carteres i serveis digitals per als comerciants a tot el món, en realitat se les arregla per reunir els $ 50 milions, que es convertirà en la millor capitalitzat inici Bitcoin (despiteBlockchain i de Bitpay recents rondes de finançament $ 30 milions).

Article complet

HyprKey introdueix escaneig d'empremtes digitals per assegurar les transaccions Bitcoin

Si hi ha una cosa que s'interposa en el camí del corrent principal de Bitcoin adopció, és frau cibernètic. Això diu l'equip de HyprKey, la posada en marxa amb l'objectiu de protegir els usuaris de monedes digitals del frau mitjançant la utilització del protocol d'autenticació de tres factors TRHI-3.

HyprKey funciona creant un pont d'autenticació biomètrica entre l'usuari i la cartera mòbil incorporat a la part superior de la mateixa. Es converteix automàticament Bitcoin en temps real perquè els usuaris puguin passar sense mai més no tocar la moneda digital mitjançant la vinculació de les seves targetes de dèbit, amb el que l'autenticació de transaccions en el punt de venda.

Font: Coindesk

Notícies relacionades


Post ICO

BitLicense provoca alguns intercanvis per tallar serveis a Nova York

Post ICO

El més nou informe del Banc de Canadà diu que Bitcoin pot portar riscos a lestabilitat financera global

Post ICO

Feds clausura la plataforma de canvi Liberty Reserve

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

Post ICO

Rússia i Argentina plantegen obstacles a Bitcoin mentre que França planeja la regulació

Post ICO

Bitcoin és ara una opció de pagament en una pizzeria a Vermont

Post ICO

Hack bloqueja Flexcoin i condueix a la pèrdua de 896 BTC

Post ICO

El projecte Bitcoin Isle, les noves criptogies i les consignes occidentals de ladopció de BTC

Post ICO

Els ambaixadors de Robocoin poden guanyar fins a $ 10K per cada venda

Post ICO

Finlàndia contra la UE: país declara les operacions de Bitcoin exempts de lIVA

Post ICO

Comprendre els micropagaments i el paper de Bitcoin

Post ICO

Buttercoin vol potenciar el mercat global de remeses a causa de leliminació dhonoraris obscens