Estats Units sescalfa a Bitcoin, Coinbase arriba al seu límit i una universitat xiprià arriba al capdavant | Catalan.Lamareschale.org

Estats Units sescalfa a Bitcoin, Coinbase arriba al seu límit i una universitat xiprià arriba al capdavant

Estats Units sescalfa a Bitcoin, Coinbase arriba al seu límit i una universitat xiprià arriba al capdavant

Durant aquesta setmana boig per Bitcoin hi havia una gran quantitat de bones i males notícies. Durant els últims set dies, el preu de Bitcoin skyrocketedand si penséssim aconseguint $ 500was un gran problema, la comunitat no podia creure quan el valor va seguir augmentant.

Amb aquest impuls, impulsat principalment per les audiències celebrades a Washington DC, una gran quantitat de nous negocis i institucions (vegeu thisand això) van revelar que estan acceptant moneda digital. Fer una ullada a tots els grans esdeveniments dels últims dies amb l'ajuda de Bitcoin de l'examinador setmanal Round Up.

Botiga en línia d'Apple retalla Bitcoin aplicació de Coinbase

Apple ha tornat en contra d'una aplicació de Bitcoin... Una altra vegada. Menys d'un mes després de Coinbase llançar la seva nova aplicació per iOS, la botiga en línia de la companyia ha retallat el servei.

D'acord amb Coinbase, la decisió va ser presa exclusivament per Apple. L'enllaç que en general condueixen a la pàgina de l'aplicació ara redirigeix ​​els usuaris a la pàgina principal d'iTunes. L'aplicació útil permetre la sincronització immediata amb el compte d'Internet dels usuaris, emmagatzemar moneda digital que encara estaria disponible per al seu ús en qualsevol lloc de forma segura.

Article complet

KnCMiner fa $ 3 milions en només quatre dies

Després de començar a enviar els seus primers equips de mineria de Júpiter a principis d'octubre de KnCMiner ha realitzat recentment una quantitat colossal de diners en tan sols quatre dies, la venda de valor $ 3 milions d'equips de mineria Bitcoin.

Aquest període molt actiu de vendes va ocórrer entre els dies 7 i 10 de novembre, d'acord amb Coindesk. Va ser durant aquests dies que el preu de Bitcoin disparat, fent que el fabricant amb seu a Suècia per vendre fora de Saturn i Júpiter plataformes. La companyia també ha agafat el nombre màxim de pre-ordres possibles.

Article complet

Entrevista amb Jason Williams, de l'Associació de Bitcoin Austràlia

Bitcoin té un nou grup de representants a Austràlia i ara és realment oficial. L'organització sense ànim de lucre Associació Bitcoin d'Austràlia es va constituir el 23 d'octubre i ja s'està treballant per crear consciència al país. Objectius de l'organització s'alineen amb els promoguts per la Fundació Bitcoin, ja que la nova institució es compromet a treballar per tal d'obtenir Bitcoin reconegut a nivell governamental a través d'esdeveniments futurs i altres iniciatives.

El president de l'associació, Jason Williams, va parlar amb Bitcoin examinador amb aquest nou repte i es pinta una imatge actual de la influència de Bitcoin a Austràlia. Comproveu l'entrevista completa.

ASRock anuncia dues noves plaques base destinades per als miners Bitcoin

ASRock convertit recentment en el primer fabricant del corrent principal per unir-se a la comunitat Bitcoin: la companyia ha llançat dues noves plaques que estan dissenyats per a la mineria Bitcoin, VR-Zone informa. Les dues targetes vénen amb un total de sis ranures PCIe, dels quals un és una ranura x16 PCIe 3.0, mentre que els altres cinc són PCIe 2.0 ranures x1. ASRock està llançant en dos connectors addicionals de quatre pins per més potència.

Estat de Nova York considera la creació de '' BitLicenses

' BitLicenses' podrien ser el començament de l'elaboració d'un marc especial que podria, en un futur proper, regular Bitcoin d'una manera adequada. Aquest és el nom de les llicències del Departament d'Estat de Nova York de Serveis Financers (NYDFS) està considerant l'emissió per a les empreses en el negoci de transferència de diners de moneda virtual.

El departament espera per discutir aquesta possibilitat en un futur audiència sobre monedes virtuals, la data encara no s'ha determinat. Un document recent publicat per NYDFS va confirmar la "audiència pública revisarà la interconnexió entre les normes de transmissió de diners i monedes virtuals".

Article complet

Autoritat Monetària de Hong Kong no regularà Bitcoin

La Comissió Reguladora Bancària de la Xina i l'Autoritat Monetària de Hong Kong (HKMA) no regularan Bitcoin. L'última vegada que Bitcoin examinador va parlar d'aquesta possibilitat, la comissió es continua buscant en la regulació i la possible marc. No obstant això, la HKMA ha anunciat públicament, mentrestant, que Bitcoin no pertany a la seva jurisdicció.

La informació va ser revelada divendres passat (15) pel primer executiu de l'autoritat, Norman Chan, citat en l'Imperi Friki través d'un article publicat per Brian Cohen. Si bé aquesta institució Hong Kong té la responsabilitat de "promoure l'estabilitat i integritat del sistema financer, incloent el sistema bancari", que no serà abordar la regulació de Bitcoin.

Article complet

Bitcoin noves empreses obtenen una mica d'ajuda de Silicon Valley

relacionats amb Bitcoin noves empreses tindran l'oportunitat de ser part d'un nou i exclusiu programa d'acceleració, creat per Plug and Play Tech Center, un inversor llavor a PayPal amb tres ubicacions diferents a Silicon Valley. La iniciativa donarà inici a al gener de 2014 amb una primera classe de 10 empreses que seran capaços d'aprendre més durant els següents tres a sis mesos.

Plug and Play Tech Center seu a Sunnyvale (Califòrnia), serà l'amfitrió del programa de Bitcoin, que té previst oferir una inversió inicial de $ 25,000 a cada inici a canvi d'una participació del cinc per cent. Però, "en casos especials", el programa pot concedir fins fins a $ 100.000.

Article complet

Els motors de cerca d'intercanvi d'arxius porten a la Web fosca i Bitcoin per escapar de Hollywood

Indexar els llocs d'intercanvi d'arxius que funcionen com a motors de cerca per als enllaços de pirateria estan prenent al web fosca per escapar de les urpes dels propietaris del copyright, The Guardian va informar aquesta setmana. "Un nou lloc de la pirateria d'indexació finançat exclusivament per bitcoins, NewsNab +, ha establir una botiga dins de la xarxa Tor (...), utilitzant el seu anonimat per protegir la ubicació del lloc de la pirateria i la identitat dels litigis dels propietaris de drets d'autor i els seus representants com la Motion Picture Association of Llatina ", afegeix l'article.

Unitat de crim cibernètic britànic preocupat per Bitcoin ransomware

L'Agència Nacional del crim (NCA) ha descobert, a través de la seva unitat de delictes informàtics, una nova estafa massiva enviament de correu brossa que està dirigida a les víctimes al Regne Unit, "bloqueig" a sortir del seu propi ordinador amb un programa de xifrat i la celebració que per obtenir un rescat a canvi de bitcoins.

A causa de la magnitud de l'estafa, l'agència ha emès un avís pel que fa als correus electrònics de phishing que semblen ser enviats pels bancs i altres institucions financeres, especialment a les petites i mitjanes empreses. El NCA classificació de l'estafa com un "risc significatiu", però els missatges de correu electrònic podria haver arribat a desenes de milions d'usuaris de l'ordinador fins al moment.

Article complet

Els viatgers CAIXA li permet intercanviar les sobres de divises per Bitcoin

La viatgers BOX és una màquina similar a un caixer automàtic que et permet compartir els seus sobres en moneda estrangera per Bitcoin, de manera que realment pot utilitzar aquests diners en el futur sense haver de tornar a un país en particular o perdre molt en les taxes de canvi. El primer d'ells ja ha estat col·locat a l'aeroport de Ataturk, a Istanbul, la major ciutat de Turquia i és un èxit.

Article complet

La ricina carta enviada al president dels Estats Units connectat al comerciant de Ruta de la Seda

El Departament de Seguretat Nacional dels Estats Units va identificar a un dels sospitosos que s'envien per correu les cartes de verí lligada al president Barack Obama, a principis d'aquest any, com a venedor de drogues que normalment opera al Bitcoin exclusiva del mercat il·legal de ruta de la seda.

La informació que s'inclou en un missatge enviat dirigida al comitè del Senat, que recentment va sol·licitar informació sobre els riscos i beneficis de moneda digital, dins d'una audiència que es va celebrar dilluns passat (18).

Article complet

Nova botiga de metro situada a Eslovàquia accepta Bitcoin

Després de dues botigues de metro van començar a acceptar Bitcoin en diferents continents, el moneda digital ha arribat a una tercera etablishment metro. L'última ubicació és a Bratislava, Eslovàquia, Coindesk informa. La botiga té Benn acceptar bitcoins des del 13 de novembre, quan es va registrar el primer pagament.

BitPay revela el seu nou directori comerciant Bitcoin

El processador de pagaments BitPay ha anunciat una nova característica i molt útil, sobretot ara que les vacances estan arribant: un directori comerciant Bitcoin que es pot visitar aquí.

Nova característica de BitPay ofereix una font de confiança per obtenir informació sobre els comerciants Bitcoin ambient i probablement serà una gran ajuda per als venedors, que ara poden integrar el seu propi directori del processador de pagaments. Servei de la plataforma també ofereix una llista d'organitzacions sense ànim de lucre que pot ajudar amb les seves bitcoins.

Article complet

Les famoses "pizzes" Bitcoin són ara un valor de $ 6 milions de

La història de les "pizzes" Bitcoin podria ser algun dia una llegenda moneda digital, però és massa real per a ignorar per ara. Recordeu que quan el 18 de maig de 2010, Laszlo Hanyecz (resident a Jacksonville) va anunciar el Bitcointalk.org que hauria de pagar a algú 10.000 BTC li demana dos pizzes? Bé, en aquest moment, 10.000 Bitcoin valia la pena de $ 25.

Segons Business Insider, quatre dies més tard, Bitcointalk.org usuaris '' obligat jarcos i Hanyecz va registrar la prova: dos "les obres" pizzes de Papa John. Avui dia, els preus de Bitcoin se situen en més de $ 600, el que significa que la pizza és ara un valor de més de $ 6 milions.

BtcChina assegura la inversió de 5 $ milions de

Amb Bitcoin elevat preu i el nombre d'usuaris en creixement sobre una base diària, major borsa de Bitcoin del món en volum, BtcChina només va aconseguir una sèrie Una inversió de $ 5 milions, de Lightspeed de la Xina Partners i Lightspeed Venture Partners.

"Aquesta inversió és un gran suport al nostre equip en BtcChina, i ens permetrà seguir innovant, per convertir-se en la millor companyia de Bitcoin a tot el món. Seguirem construint el més fiable i segura plataforma de negociació Bitcoin per al mercat de la Xina, per oferir una gran servei al client i tenir un impacte global en bitcoins ", va dir el CEO de la borsa, Bobby Lee.

Article complet

Falsa "generador de Bitcoin lliure" oferta porta al malware

Els estafadors en línia han començat a enganyar els usuaris completar enquestes en línia amb promeses de generació de programari "lliure" Bitcoin. D'acord amb Help Net Seguretat, les ofertes són promulgades a través dels vídeos de Youtube, pals Pastebin i llocs de promoció, i quan es declaren explícitament que per obtenir el generador de Bitcoin no haurà de completar una enquesta, se li demanarà de pagar per un compte premium a per descarregar l'arxiu.

Bitcoin està conquerint les autoritats dels Estats Units?

Després que el comitè d'Senat dels Estats Units va tenir l'oportunitat de conèixer Bitcoin durant dues audiències celebrades aquesta setmana a Washington DC, el que es pot dir sobre el futur de moneda digital? Bé, depèn de qui està responent a la pregunta, encara que moltes autoritats semblen estar oberts als beneficis de Bitcoin.

Dilluns (18), el dia de la primera audiència, les paraules "serveis financers legítims" eren en realitat llançada contra moneda digital, de manera que el valor de Bitcoin es disparen cap al cel.

Article complet

Coinbase arriba límit de compra i "suspèn" l'activitat

Recordeu que quan a l'abril l'intercanvi Mt. Gox patir diverses dificultats a causa dels alts nivells de demanda? Bé, una cosa similar va ocórrer recentment a Coinbase aquesta setmana. Dilluns (18), quan el preu de Bitcoin va augmentar gairebé $ 150, l'intercanvi estava manejant grans quantitats de transaccions, igual que moltes altres plataformes de tot el món.

Com a resultat, Coinbase va aconseguir el seu límit de compra, quedant sense vendre bitcoins. En aquest dia, la plataforma va deixar un missatge als seus clients i "suspès" temporalment la seva activitat.

Article complet

Rabobank blocs clients de comprar bitcoins

Un banc als Països Baixos ha bloquejat la majoria dels seus clients de comprar bitcoins a les borses durant aquesta setmana, d'acord amb Coindesk. Rabobank cancel·lat el 99 per cent de les transaccions dels seus clients amb intercanvis Bitcoin dimarts i dimecres sense una raó o explicació. No obstant això, un portaveu de l'holandesa Bitcoin intercanvi BTCNext va dir que era perquè les transaccions són vistos com a possibles fraus.

Universitat de Nicòsia és la primera institució acreditada del món per acceptar Bitcoin

La Universitat de Nicòsia (CINU), a Xipre, va anunciar que està permetent que els estudiants paguen la seva matrícula i altres càrrecs amb Bitcoin a partir d'ara. A més, la universitat, la més gran del país, també oferirà un Mestratge en Ciències en digital de divises, que estarà disponible en línia i al campus a partir de 2014.

Aquesta decisió fa Unic, una de les majors universitats d'idioma Anglès acreditats a la regió euromediterrània, la primera institució Bitcoin-amigable del seu tipus al món. Els pagaments seran processats per la plataforma Neo i de l'abella.

Article complet

Polonès Bitcoin intercanvi Bidextreme.pl hacker

Després d'una setmana sense cap tipus d'anunci d'importants atracaments en el món Bitcoin - l'última mala notícia va venir de la República Txeca -, l'intercanvi polonès Bidextreme.pl revelar que va ser hacker. Com a conseqüència, els clients Bitcoin carteres i litecoin han estat actualitzades.

L'incident va ser reportat a les autoritats i la plataforma de suspendre temporalment totes les activitats, mentre que la investigació continua, segons un comunicat publicat a la pàgina web de Bidextreme.

Article complet

El mercat d'assassinat promou la destrucció de "tots els governs"

0 satisfer el mercat assassinat, un nou i molt diferent iniciativa de crowdfunding que barreja les característiques d'una plataforma com pedal d'arrencada amb un desig d'assassinat polític i la destrucció del govern. Aquest lloc web, que s'executa a la xarxa Tor, utilitza el crowdfunding per crear Bitcoin recompenses en la vida dels líders mundials i representants de l'autoritat.

Tots els objectius són enviades pels usuaris i la llista ja compta amb la presència del president dels Estats Units, Barack Obama, o el president de la Reserva Federal dels Estats Units, Ben Bernanke, que té la major abundància a la plataforma, 124,14 BTC.

Article complet

Notícies relacionades


Post ICO

Santander estudia Bitcoin, Demandware adopta pagaments de BTC i més

Post ICO

Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners

Post ICO

La plataforma Bitcoin CoinJar aconsegueix la primera gran inversió a Austràlia

Post ICO

Els empresaris i inversors expliquen per què hauríeu de prestar atenció a Bitcoin

Post ICO

Switchless compra lintercanvi més gran dÀfrica amb Bitcoin amb lesperança de propulsar el mercat global de remeses

Post ICO

GreenBits sestrena a Android amb suport per a maquinari i Multisig

Post ICO

Primecina: la criptocurrency que pot fer que la mineria sigui útil

Post ICO

Bitcoin i altres monedes digitals

Post ICO

Anàlisi de preus Bitcoin setmanal: tractant de romandre lliure

Post ICO

Gavin Andresen: hi ha una petita possibilitat que Bitcoin es posi realment, realment gran

Post ICO

Bitstamp supera el pirateig, Overstock.com promociona Bitcoin amb caixers automàtics i molt més

Post ICO

Butterfly Labs torna a obrir-se, Georgia Tech ara és més que amigable amb Bitcoin i més