VeriCoin estima a Bitcoin, IBM elogia a Blockchain i molt més | Catalan.Lamareschale.org

VeriCoin estima a Bitcoin, IBM elogia a Blockchain i molt més

VeriCoin estima a Bitcoin, IBM elogia a Blockchain i molt més

Benvingut a 99Bitcoins 'última ronda setmanal de fins. Fes una ullada a les notícies més importants de la setmana passada.

Bitcoin intercanvi Kraken s'anuncia nova estructura de tarifes

Després d'iniciar el seu viatge el 2011, l'intercanvi Kraken s'ha convertit en una de les bosses més populars i àmpliament utilitzats en la xarxa Bitcoin.

L'empresa amb seu a San Francisco, és un favorit entre els operadors professionals per les seves característiques innovadores, execució ràpida i d'alta seguretat, i de suport excepcional.

Article complet en 99Bitcoins.com

Pot spyware enllaç Bitcoin transaccions a les adreces?

Després de l'incident de hacking en companyia de programari espia italià Hacking Team, la qüestió de si les transaccions Bitcoin es poden vincular a les adreces s'ha plantejat. En particular, avions no tripulats que poden instal·lar programari espia a través de xarxes WiFi són vistos com una amenaça potencial per Bitcoin anonimat de la xarxa.

D'una banda, això podria tenir avantatges, ja que podria permetre als governs i autoritats per rastrejar l'activitat criminal que involucra Bitcoin.

Font: NewsBTC.com

CEX.io per establir serveis d'intercanvi moneda digital a Amèrica Llatina

 

Bitcoin usuaris a Amèrica Llatina finalment tindrà els seus propis serveis de canvi gràcies als esforços de CEX.io i AstroPay, els quals s'han unit per oferir als dipòsits i recessos del compte en moneda local a través d'Amèrica Llatina.

Fins ara ha estat difícil per als llatinoamericans d'usar Bitcoin causa de la provisió limitada de serveis locals. Les companyies estan ara l'objectiu d'oferir el nou servei a Argentina, Brasil, Uruguai, Xile, Mèxic, Colòmbia i Perú.

Article complet en 99Bitcoins.com

Coins.ph llança una aplicació Bitcoin peer-to-peer per al Sud-est Asiàtic

Empresa de serveis de Bitcoin Coins.phhas va llançar Teller, una aplicació mòbil que coincideix als seus clients a Indonèsia, Filipines i Tailàndia a través de la blockchain com una forma de facilitar els serveis financers.

Usuaris dels caixers que vulguin accedir als fons per al telèfon mòbil recàrregues i les remeses, per exemple, pot utilitzar l'aplicació per trobar un tercer per acceptar la moneda local, el que permet al comprador per obtenir accés als diners digital.

Font: Coindesk.com

Bitcoin és el sector de més ràpid creixement per al capital risc

Endevina què l'àrea de major creixement del finançament d'inici és? En realitat, si es llegeix el títol llavors ja saben que és Bitcoin.

El finançament de noves empreses relacionades amb Bitcoin va detonar al pas d'un 151% anualitzat des de 2012, ajudant moneda digital per superar a altres sectors d'inversió calenta com photosharing (145%), l'emmagatzematge físic (149%), i els viatges espacials (141%). Sí, recorregut real de l'espai exterior.

Article complet en 99Bitcoins.com

Bitcoin mai dorm: Com de Pantera capital Dan Morehead negocia la moneda digital

Titulars regulars de Bitcoin robatoris d'alt perfil (BTC) i activitats legalment qüestionables podrien haver entorpit la gana d'alguns inversors institucionals per a les monedes digitals, però Dan Morehead ha apostat el futur del seu fons de cobertura sobre ells.

"El valor de Bitcoin, si té èxit, és molt més gran que el risc a la baixa", va dir el fundador i CEO de Pantera capital. "Sembla ser una oportunitat asimètrica".

Font: TradersMagazine.com

Regne Unit adverteix de vigilància de correus electrònics 'oficials' s'amaguen Bitcoin ransomware

No obriu el missatge d'aspecte oficial! Pot ser que sigui un virus, segons el Frau Oficina Nacional d'Intel·ligència (NFIB). L'organisme de control britànica ha emès una advertència sobre una nova onada de Bitcoin ransomware.

Els atacs de malware relacionats amb cripto-disfressats com missatges d'agències governamentals i empreses britàniques conegudes com British Gas, Ministeri de Justícia i el Ministeri de l'Interior del Regne Unit.

Article complet en 99Bitcoins.com

PayPal entra en un nou món de la interrupció de diners

PayPal va anar fent un xipolleig a la cantonada de 43 i Broadway aquest matí. Davant de la seu de Nasdaq, la companyia estava regalant cafè i rosquilles, i l'organització dels transeünts, principalment turistes en un sufocant juliol Dia de la-haver pegat la seva foto dalt a la pantalla digital circular massiva de la borsa de valors.

La publicitat que coincideix amb la reaparició de PayPal Holdings Inc com una companyia pública el dilluns, després de 13 anys van passar dins de l'imperi eBay.

Font: WallStreetJournal.com

Complir amb el primer intercanvi de Bitcoin descentralitzada: Coinffeine llança en 70 països

Rússia, la Xina, Indonèsia i Brasil són només alguns dels països que ara poden utilitzar Bitcoin primer intercanvi peer-to-peer del món. Plataforma descentralitzada Coinffeine acaba de llançar en més de 70 països, dos mesos després de llançar la seva versió 'vista prèvia tècnica'.

Encara Coinffeine ofereix una experiència similar als tradicionals intercanvis en la compra d'Bitcoin, que utilitza processadors de pagament locals per gestionar les transaccions de divises fiduciàries.

Article complet en 99Bitcoins.com

BITX planteja USD 4 milions en finançament Sèrie A

Estem molt contents d'anunciar la nostra Sèrie 4 milions de dòlars de finançament Un avantatge ronda pel Grup Naspers, a través de la seva filial de pagaments PayU. El nostre inversor existent, Grup moneda digital de Barry Silbert, també va participar a la ronda.

Durant els últims 12 mesos hem vist un creixement increïble i la participació en els mercats en què operem, i ara tenim la major presència al mercat emergent de qualsevol empresa moneda digital, amb la nostra plataforma disponible per més de la meitat de mil milions de consumidors repartits en els principals mercats en el sud-est Àsia i Àfrica.

Font: BitX.co

Fundació Gates mirant Bitcoin tecnologia per ajudar els pobres

 

Kosta Peric, el subdirector dels Serveis Financers per a la iniciativa deficient en la Fundació Melinda i Bill Gates, sap una cosa o dues sobre el sector financer. I té una idea bastant bona de com els serveis financers pot ser utilitzat per ajudar els pobres.

Peric està dirigint els esforços de la Fundació Gates per proporcionar a les persones desfavorides amb accés als serveis financers. Entre altres coses, la Fundació Gates està treballant amb socis a l'Àfrica i Àsia per desenvolupar sistemes de monedes digitals.

Article complet en 99Bitcoins.com

OpenBazaar: Ens estem centrant en el 21% dels comerciants d'eBay que estan descontents

La majoria de les persones que han sentit parlar de OpenBazaar semblen creure que no és res més que la propera versió de la ruta de la seda, però l'equip de desenvolupament darrere del projecte està pensant molt més gran que això.

Encara que la idea central de OpenBazaar és crear un mercat obert, sense censura, això no vol dir que només serà utilitzada per als medicaments i altres productes que sovint es venen en els mercats darknet. De fet, sembla que l'equip OpenBazaar veu el programari com una alternativa útil als mercats legals, centralitzats, com eBay i Amazon.

Font: MiningPool.co.uk

Bitcoin a Buenos Aires - La revolució argentina cripto

Des d'un lideratge autocràtic que va sacsejar la infraestructura del país com una tempesta fosca als èxits brillants en el camp de les arts, les ciències i, per descomptat, els esports: Argentina ha passat per moltes coses. Però els ciutadans apassionats de l'Argentina, especialment el poble de Buenos Aires, sempre hi són per donar-li la benvinguda amb un cor obert.

Prenguem l'exemple de la Boca, on serà rebut amb música i el tango rítmic, en passar per les seves cases de colors d'estany.

Article complet en 99Bitcoins.com

La revolució Blockchain obté suport en l'enquesta de Wall Street

Bitcoin partidaris argumenten que el programari que fa que la moneda digital possible podria accelerar la negociació a Wall Street. Un nou estudi suggereix de serveis financers professionals estan a bord.

Greenwich Associates va trobar 94% dels enquestats diu blockchain - el llibre més gran que impulsa Bitcoin - podria ser utilitzat en finances, d'acord amb un informe que serà publicat el dimecres. El programari es promociona com una forma d'accelerar i simplificar com es processen les operacions de tot, des de les reserves a préstecs i derivats.

Font: Bloomberg.com

Per què la Generació Z definitivament abraçar Bitcoin

¿S'imagina un món sense diners físic? Un món en el qual no hem de portar bitllets i monedes a les butxaques i carteres? Generació Z pot.

Un món on els diners es fa exclusivament de nombres en un registre digital és natural per als nens d'avui en dia. Una nova enquesta mostra que més d'una quarta part dels pares estan donant a la moneda digital als seus fills, que després passen a jocs com Minecraft i els monstres de Moshi o la compra de música a iTunes.

Article complet en 99Bitcoins.com

BitMesh Compartir ample de banda per Bitcoin

BitMesh és una plataforma que permet als usuaris compartir les seves connexions d'ample de banda d'Internet o amb altres a canvi de Bitcoin. Sense la participació de la plica de tercers o contractes, els usuaris poden aconseguir una negociació mútua per a la fixació de preus i compartir lliurement a internet i barata.

L'equip de desenvolupament BitMesh ja ha desenvolupat un prototip de treball en la qual els usuaris poden configurar un servidor BitMesh en una pi gerd i connectar diversos clients a la mateixa.

Font: BitcoinMagazine.com

Bitphone llança el primer servei de telefonia digital Bitcoin-amigable

Bitphone acaba de llançar un nou servei que permet fer trucades Bitcoiners globals utilitzant la moneda digital. El Bitcoin Payphone ja està disponible en fase beta, però els usuaris ja poden registrar-se i provar el nou servei.

Bitphone no amaga el seu objectiu principal, ja que l'empresa té com a objectiu competir amb el gegant de les comunicacions digitals Skype permetent als seus usuaris a utilitzar el servei en un ordinador o portàtil, a més d'oferir un servei basat en el telèfon tradicional.

Article complet en 99Bitcoins.com

Winklevoss arxiu bessons paperassa per operar l'intercanvi Gemini Bitcoin

Els inversors Tyler i Cameron Winklevoss principis d'aquesta setmana van presentar documentació per operar una central Bitcoin anomenada Gemini tant per als inversors individuals i institucionals a l'estat de Nova York, va dir una portaveu divendres.

Els bessons, més coneguts per acusar Facebook Inc fundador Mark Zuckerberg de robar la seva idea, volen fer que el corrent principal de la moneda digital als Estats Units.

Font: Reuters.com

Bitcoin podria abocada a l'extinció de la seva pròpia "guerra"

0 Bitcoin, la tecnologia de moneda virtual que consisteix en una comunitat d'atreure inversions per valor de centenars de milions de dòlars, està esforçant malgrat una guerra sempre present.

Aquest conflicte pot semblar una cosa menor des de l'exterior. No Bitcoiners ho veuran com un grup de persones que discuteixen sobre una simple qüestió de números. Però, en realitat, aquest desacord "insignificant" podria tenir conseqüències econòmiques importants i fins i tot posar la pròpia existència de la moneda virtual en risc.

Article complet en 99Bitcoins.com

Agència d'Ingressos de Canadà: Bitcoin considerat com a fons estranger o propietat per impostos

L'Agència d'Ingressos de Canadà va assenyalar recentment en la secció 233.3 de la Llei d'Impost sobre la Renda que Bitcoin i altres monedes digitals són considerats "estrangers propietats específiques" i han de ser tractats com a fons estrangers o propietats intangibles.

Les regles de la Llei de l'Impost sobre el document estableix que les propietats estrangeres incloent Bitcoin que excedeix el valor de $ 100.000 CDN ha de ser comunicat amb una forma d'impost anomenat T11135 per notificar la quantitat de Bitcoin en poder d'un individu o una organització.

Font: BitcoinMagazine.com

NASDAQ promet ser primer intercanvi d'usar tecnologia blockchain de Bitcoin

1 Un nombre creixent d'empreses, desenvolupadors de tecnologia, i els investigadors han acudit a Bitcoin a la recerca d'inspiració tecnològica.

Això no hauria de ser una sorpresa, donat dramàtic augment de Bitcoin i el fet que es porta a terme una cosa que hauria estat gairebé inconcebible fa només una dècada: l'establiment d'una moneda totalment digital peer-to-peer.

Article complet en 99Bitcoins.com

DigitalBTC compra $ 10.100.000 en Bitcoin malgrat les pèrdues

Moneda digital signatura australiana DigitalBTC va comprar $ 10,1 milions de dòlars en Bitcoin a la Q2 d'aquest any, l'últim informe trimestral de la companyia revela. Això vol dir que la quantitat de Bitcoin la companyia ha adquirit en els últims 12 mesos a gairebé $ 29.7m.

L'informe també mostra DigitalBTC - la primera signatura criptogràfica a la llista de Valors de Austràlia (ASX), sota CC Digital Limited - va tancar el trimestre amb un inventari de $ 1 M en Bitcoin.

Font: Coindesk.com

IBM creu blockchain és una "solució elegant" Internet de les Coses

2 No és novetat que IBM ha estat explorant la tecnologia de Bitcoin i les seves aplicacions. No obstant això, el gegant de la informàtica ha llançat un nou informe, que afirma que l'blockchain podria ser la solució tan esperada pels problemes logístics que envolten l'evolució de la Internet de les coses.

En un futur proper, les nostres vides diàries seran exponencialment interactuar amb una "xarxa de mil milions de dispositius intel·ligents," prediu IBM.

Article complet en 99Bitcoins.com

Certs controladors de Uber estan acceptant consells Bitcoin

Una de les principals històries Bitcoin de la setmana passada ha estat de si o no Uber planeja integrar pagaments Bitcoin en el futur. Mentre que es va donar a entendre en un primer moment que la integració Bitcoin és a la llista de tasques pendents, Uber decidir ràpidament per contrarestar aquesta declaració amb una nota de premsa oficial. No obstant això, això no és mantenir els conductors de la recollida de Uber consells Bitcoin.

Tot i que Uber és un dels més populars del món - i odiats - serveis descentralitzats a aquesta mateixa data, l'elecció dels mètodes de pagament colpeja a tantes persones com sigui bastant estrany.

Font: DigitalMoneyTimes.com

Mike Tyson és la següent empresari Bitcoin?

3 campió de boxa Mike Tyson acaba d'anunciar els seus plans per llançar un nou caixer automàtic de Bitcoin a l'agost de 2015. La llegenda dels esports va compartir la notícia a través de Twitter dissabte.

"Canviar la manera d'aconseguir el canvi" va ser el lema triat per Tyson. El tweet també inclou una adreça de pàgina web, on es pot trobar més informació (però no gaire més) sobre l'esforç de Bitcoin de l'atleta.

Article complet en 99Bitcoins.com

Notícies relacionades


Post ICO

Les autoritats financeres de Califòrnia diuen que només admeten la base de Bitcoin

Post ICO

Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners

Post ICO

Pot Bitcoin sobreviure en el futur? El contrapunt Part 2

Post ICO

Lamassu ha llançat la màquina Bitcoin: ja està disponible lordre previ

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

Bitcoin per viatjar: un partit realitzat al cel

Post ICO

CEX.IO suspèn les operacions

Post ICO

Els plans globals de Microsoft per a BTC, el preu de Bitcoin per sota de $ 300 i més

Post ICO

La guerra civil de Bitcoin saproxima: qui, què, per què, quan i com

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Aplicacions de Bitcoin

Post ICO

Prengui part de la subhasta BTC dels EUA a través de SecondMarket