Transaccions de tarifes zero a Coinbase, una subvenció per a Coinpunk i una decisió judicial amb bones conseqüències | Catalan.Lamareschale.org

Transaccions de tarifes zero a Coinbase, una subvenció per a Coinpunk i una decisió judicial amb bones conseqüències

Transaccions de tarifes zero a Coinbase, una subvenció per a Coinpunk i una decisió judicial amb bones conseqüències

Com de costum, Bitcoin examinador es remunta uns dies i l'ajuda a recordar la notícia que va fer la setmana. De nous serveis Bitcoin a la decisió judicial que va anunciar que moneda digital pot considerar-se "moneda o una forma de diners", hem tingut alguns dies ocupats.

Khan Academy va començar a acceptar donacions Bitcoin

Ara pot donar suport al conegut treball de l'Acadèmia Khan amb els seus bitcoins, a través d'Coinbase. Com la majoria de vostès saben, Khan Academy és una organització sense ànim de lucre que ofereix educació gratuïta per a les persones de tot el planeta. A través de materials educatius en línia de qualitat, com vídeos d'instrucció o exercicis de pràctica, els subministraments de l'acadèmia ajuda personalitzada per als usuaris de totes les edats i orígens.

Des del principi, tenien lliçons sobre les matemàtiques, la ciència o la història. Però fa un temps s'afegeixen Bitcoin als seus plans d'estudi, de manera que res més lògic que comenci a acceptar donacions moneda digital també.

CoinForest és el nou descompte de mercat Bitcoin

CoinForest vol ser la botiga en línia que rep les millors ofertes per als consumidors i les empreses en l'ecosistema moneda digital. Una cosa així com Groupon, però amb bitcoins, com ho descriu en Bitcoin. A més dels béns i serveis relacionats amb Bitcoin, CoinForest també serà la venda de serveis d'impressió en 3D, serveis d'educació en línia, tot el que necessita per desenvolupar programari i no oblidem sobre els serveis per a noves empreses i negocis en línia.

Crypto Street és el primer intercanvi altcurrency amb seu a EUA

Hi ha un nou canvi que pot convertir Bitcoin, litecoin i Feathercoin. El nom d'aquest servei, que actualment s'està executant la fase de proves beta, és Crypto carrer. Aquest intercanvi altcurrency amb seu a Delaware és el primer d'aquest tipus a néixer als Estats Units i s'està centrant tota la seva atenció en aquests tres primers cryptocurrencies que recullen els nous usuaris cada dia.

Encara que això no vol dir Crypto carrer és l'única borsa de altcurrency, ja que empreses com la búlgara BTC-i ja existien abans, la nova plataforma es basa en els seus orígens per tenir èxit: "gent li agrada i confiar en una plataforma basada en l'Americana i que és actualment el que oferim per a un intercanvi altcoin ", diu Shamoon Siddiqui, el fundador i CEO de la companyia.

Bitcoins físiques Casascius s'esquerda a la Defcon

Els investigadors Defcon Stits i Datagram només es necessiten 10 minuts per trencar el sistema d'un Casascius Bitcoin per primera vegada. No obstant això, en la conferència de hackers, els experts van dir que amb una mica de pràctica podien recuperar la clau privada d'una unitat Casascius en tan sols un o dos minuts.

Per a les persones que encara no saben què és la Casascius són, aquests bitcoins físics tenen una petita targeta incrustat a l'interior, que conté un moneder moneda digital vinculada a un compte amb el mateix valor que el gravat en la moneda. Els dispositius estan protegits per una capa de hologrames i un codi de 8 dígits i se suposa que són molt difícils de manipular un d'aquests, però la conferència Defcon d'aquest any van mostrar el contrari. Comproveu el mètode utilitzat pels investigadors aquí.

Muntanya Gox està treballant amb Akamai i el nou motor de comerç

Muntanya Gox va anunciar aquesta setmana que ara amb el suport d'Akamai, una plataforma en núvol líder que amb seguretat "permet a qualsevol experiència en qualsevol dispositiu" i aviat posarà el seu nou motor de comerç, Mides, en acció. Les noves característiques van ser revelats en una extensa actualització publicat en línia per l'intercanvi.

Segons la companyia, "hi ha moltes coses que succeeixen en aquest moment en Mt. Gox (...) que són importants per als nostres clients en tot el món i per a la comunitat Bitcoin". La plataforma es van tractar tres temes principals en aquesta actualització: "la velocitat del lloc i la seguretat, propers integracions de divises i els problemes administratius amb dipòsit i retirada de la moneda". Per saber més sobre els canvis a la muntanya Gox aquí.

VC3: roda de regulació Bitcoin ocorre el 14 d'agost

L'enfocament federal per a la regulació de les noves tecnologies de transferència de diners. Aquest és el tema principal de les primeres monedes virtuals Conferència de Compliment (VC3) que està passant el 14 d'agost, al Col·legi d'Advocats de la ciutat de Nova York. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació Nacional d'Transmissors de Diners, tindrà un convidat especial: James H. Fregiu, l'exdirector de la Xarxa de Control de Crims Financers, també coneguda com la FinCEN.

VC3 serà particularment útil per als membres de la indústria que necessiten ser il·luminats sobre les noves regles: empresaris moneda virtual ara han de posar en pràctica els programes contra el rentat de diners, obtenir l'estat de llicència i es registra a la FinCEN. Altrament, s'enfronten a càrrecs criminals.

Per bitcoins són més cars a Argentina

D'acord amb Coindesk, les persones que viuen a l'Argentina estan pagant més pels seus bitcoins que els usuaris que viuen als Estats Units. La raó? Una taxa d'inflació anual de prop del 25 per cent és fer-los donen l'esquena a la seva moneda nacional. Les xifres oficials situen la taxa anual d'inflació al país al voltant del 10%, però els economistes privats estimen que sigui més del doble.

BtcTrip té notícia als seus clients

BtcTrip, la plataforma en línia que li permet comprar bitllets d'avió amb els seus bitcoins, està preparant el llançament de tres nous serveis. Bitcoin examinador va parlar amb el CEO Martin Fernández i ens va dir que la posada en marxa "es mou al següent nivell" mitjançant el desenvolupament dels programes de "Rent a Car & Hotel", "BtcTrip milles i punts" i "BtcTrip Surf".

Després del seu llançament al juliol, "BtcTrip s'ha rebut excepcionalment bé per la comunitat". Després de les primeres dues setmanes en el negoci, la plataforma ha registrat un auge en el negoci. "Vam començar amb un moviment que augmentarà, dia a dia, pels comentaris entusiastes i el suport de la comunitat Bitcoin", afegeix. És clar, que ajuda a que "els grans jugadors com Bitinstant o la Fundació Bitcoin" estan ajudant a promoure l'empresa per aconseguir entrades amb BtcTrip, principalment gràcies a la seva nova compte de viatges de negocis.

CoinTerra forma equip amb Open-silici

La Revista Bitcoin va informar aquesta setmana que CoinTerra selecciona Obrir-silici com el seu disseny ASIC i soci de desenvolupament. Com a empresa d'enginyeria de semiconductors, CoinTerra busca solucions de mineria Bitcoin usant ASIC, amb la finalitat de produir xips d'alta qualitat de solucions de mineria Bitcoin personalitzats.

Coinbase anunciar micro-transaccions sense cap despesa

Després d'anunciar recentment instantània Bitcoin transferències d'usuaris verificats, Coinbase va llançar una nova característica: off blockchain micro-transaccions entre els comptes de la plataforma. I el millor? Aquestes operacions de càrrega zero comissions.

El primer "usuari" per a provar la nova característica va ser CEO de Coinbase. Brian Armstrong va enviar a si mateix 1 Satoshi (0,00000001 Bitcoin). D'acord amb un comunicat publicat al blog de la plataforma d'aquest dilluns (5), l'operació va ser molt ràpida: va arribar a l'instant, es va confirmar a l'instant i, com vostè ja sap, que va costar zero en honoraris.

Coinpunk guanya beca concedida per la Fundació Bitcoin

Coinpunk, la font oberta i auto-organitzades 'faci-ho vostè mateix' Bitcoin cartera que es pot executar en el seu propi servidor van guanyar recentment una subvenció concedida per la Fundació Bitcoin - el segon d'aquest any - i obtindrà una nova versió amb totes les funcions.

Encara Coinpunk està encara en desenvolupament, els primers usuaris i alguns desenvolupadors, fabricants de maquinari de cartera i altres organitzacions ja poden gaudir d'algunes de les característiques de la seva versió actual. El creador del servei, el fundador d'inici veterà Kyle Drake, no pot donar tots els terminis per al projecte, però espera poder llançar la nova versió a la fi de finals d'estiu.

BitWall agregats Bitcoin micropagaments per contingut digital

Hi ha un nou servei de Bitcoin llançament d'aquest mes: BitWall permetrà als seus usuaris vendre continguts digitals de baix valor utilitzant moneda digital favorit de tots. L'empresa amb seu a San Francisco planeja afegir micropagaments per tal de reduir el pes de les tarifes aplicades als compradors.

Molt petites transaccions (generalment considerades micro quan els valors són al voltant de $ 1) han estat una característica nusos del camp del comerç electrònic en línia, sobretot quan estem parlant de monetització de contingut digital, com aplicacions o jocs mòbils. Bitcoin ja es cobra una tarifa menor que les targetes de crèdit - al voltant de 0,0005 BTC, el que equival a al voltant de cinc centaus en dòlars nord-americans al tipus de canvi actual -, però BitWall vol fer d'aquest tracte encara més beneficiós per als usuaris mitjançant l'agregació de diverses micro pagaments Bitcoin.

Maletí converteix el canvi de butxaca en Bitcoin

Els creadors d'un nou maletí robòtic que pot convertir els diners en Bitcoin van presentar el dispositiu a la conferència de hackers Defcon, a Las Vegas. Coindesk reportedthat el dispositiu encès-Pi gerd va permetre als usuaris posar les seves monedes soltes a la ranura de monedes i, a canvi, rep un codi QR imprès en un paper de rebut que podrien utilitzar per redimir els seus bitcoins.

D'acord amb un dels desenvolupadors, es va fer el maletí per augmentar el coneixement de Bitcoin. El cost maletí al voltant de $ 250 a construir i, a més de l'ordinador Raspberry Pi, té un mòdem 4G mòbil.

Decisió judicial sobre Bitcoin pot obrir un "ampli precedent"

Si alguna cosa bona ha sortit de l'estafa piramidal establert per Trendon màquines d'afaitar - més conegut en el món com moneda digital 'pirateat40? - és la decisió d'un jutge de Texas, que ha governat recentment que "Bitcoin és una moneda o forma de diners", el que significa que la Comissió de Borsa i Valors (SEC) pot seguir endavant i demanar el sospitós.

Podeu comprovar el document signat pel jutge nord-americà aquí. En aquest memoràndum, jutge Amos L. Mazzant fa una anàlisi del cas pel que fa a la Bitcoin Estalvis i Confiança (BTCST), un "negoci" fundada i operada per les màquines d'afaitar.

Bitcoin examinador va parlar amb Marc Santori, president del Comitè d'Afers Regulatoris a la Fundació theBitcoin, sobre aquest tema. Entre altres coses, l'advocat va dir que l'opinió del jutge Mazzant podria obrir el camí per a un canvi en el món de moneda digital. "A la pràctica, però, els advocats, els jutges, els polítics i els reguladors es pot esperar que l'utilitzen com un molt ampli precedent. Per exemple, un regulador financer pot utilitzar-lo per recolzar la seva posició que Bitcoin intercanvi hauria de requerir una llicència de transmissió de diners. Un advocat podria utilitzar-lo en convèncer un jutge en un estat diferent que bitcoins robada del seu client tenia un valor al món real, el que donaria suport a una demanda per danys i perjudicis. Les implicacions són de llarg abast ", va explicar.

Notícies relacionades


Post ICO

Coinbase registra un rècord de finançament de $ 75 milions, Ingenico acull Bitcoin i molt més

Post ICO

Barclays prova la tecnologia bitcoin

Post ICO

Reddit tanca el club de striptease virtual GirlsGoneBitcoin, però la plataforma torna a obrir-se amb un nou nom

Post ICO

Coinbase compra el popular bloc blocker explorer Blockr.io

Post ICO

Declaració editorial especial sobre Homer, Joshua Garza

Post ICO

El mercat de lassassinat utilitza Bitcoin per promoure la destrucció de tots els governs

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

BitPay millora els pagaments de Bitcoin creant noves mesures de suport

Post ICO

Butterfly Labs tancat per la FTC, acusat de pràctiques injustes i enganyoses

Post ICO

Marco Santori diu que Bitcoin és una moneda que la decisió judicial pot ser utilitzada com un precedent molt ampli

Post ICO

Fundació Bitcoin Comentari sobre el retard BitLicense del Departament de Serveis Financers de Nova York

Post ICO

Coinbase ajuda Bitcoiners a comprar serveis a Fiverr amb criptocurrency