TerraHash tanca, el jugador Bitcoin aconsegueix milionari i Predictious segueix creixent | Catalan.Lamareschale.org

TerraHash tanca, el jugador Bitcoin aconsegueix milionari i Predictious segueix creixent

TerraHash tanca, el jugador Bitcoin aconsegueix milionari i Predictious segueix creixent

Va ser una setmana plena de bones notícies per a l'ecosistema Bitcoin. En primer lloc, tenim almenys tres noves empreses de tot el món i al web d'acceptar Bitcoin: de la companyia de te de Hawaii Tealet a l'JazzExpress empresa de taxis, a Lituània, sense oblidar les solucions d'empresa d'allotjament Crookservers.

Llavors, ens hem adonat i descriu el creixement de diverses empreses relacionades amb la moneda digital-i fins i tot alguns grans inversions i nous productes. És hora que la nostra ronda setmanal dalt!

Ex advocat del Banc Mundial advoca per l'ús de Bitcoin

La mateixa dona que va acusar el Banc Mundial de la corrupció està creant consciència sobre Bitcoin. L'antic Banc Mundial Sènior Counsel Karen Hudes va dir, citat per totes les coses Bitcoin, que "està bastant clar cap a on ens dirigim, i que és una cosa que es diu backwardation de l'or permanent. Aquesta és una paraula elegant per a persones que perden la confiança en el paper moneda. Això vol dir el valor de la moneda en un futur és menor que el d'avui ".

Hudes, que va passar 20 anys al Banc Mundial, assegura "això és com el col·lapse de totes les fusions. El que vol dir és que no es pot finançar el comerç internacional".En un vídeo publicat en el lloc web, es parla de la necessitat de canviar la forma ens ocupem de la moneda fiduciària, convertint a moneda digital i or.

Polític suís vol el govern per estudiar Bitcoin

Un polític suís i membre del parlament federal mostren públicament la seva preocupació per Bitcoin aquesta setmana. Jean Christophe Schwaab vol que el Consell Nacional per investigar i escriure un informe sobre moneda digital.

El membre del Partit Socialista suís creu que hi ha perill real de Bitcoin que permet el rentat de diners i altres delictes a Suïssa. No obstant això, també admet que moneda digital podria portar alguna cosa bona i crear oportunitats positives, també.

Entrevista amb l'artista Kuno Goda, creador de "200" bitcoins

Des de la comunitat Bitcoin esbrinar sobre el jove artista alemany que va crear una obra d'art inspirada en la nostra moneda digital favorit, Kuno Goda ha estat en el centre de diverses converses, per la qual Bitcoin examinador va decidir parlar amb l'artista.

Goda, qui es va inspirar en "Factures 200 d'un dòlar" d'Andy Warhol per crear la seva obra "200" bitcoins, té a tots parlant sobre la influència de Bitcoin en un altre camp de la nostra vida quotidiana, el món de l'art. Per veure l'entrevista completa, feu clic aquí.

Negre Fletxa anuncia 28nm 64Ghash Bitcoin ASIC

L'empresa Fletxa Negre ja està prenent pre-comandes per al seu nou minera ASIC desfer nom en codi "el Minion". Segons el lloc web Ciol, la marca acaba d'obrir la seva botiga en línia i ara està prenent pre-comandes. S'espera que els primers enviaments a succeir al final del mes de febrer de 2014.

Simplement viatge permet Bitcoiners per triar 300.000 hotels en el món

La plataforma de Simply Travel està acceptant moneda digital, de manera que els Bitcoiners que hi ha ara tenen la possibilitat d'escollir una de 300.000 hotels arreu del món i fer servir les seves monedes digitals preciosos de pagar per això.

La plataforma es segueix executant el seu nou programa de pagament Bitcoin en beta, però simplement CEO de viatge, Gregor Amon, assegura "no hi haurà una gran quantitat de millores en les pròximes setmanes".

Impulsar VC Startups sessió completa de l'accelerador en Demo Day 2013

La Revista Bitcoin va ser Presentat la primera sessió accelerador d'inici centrada en Bitcoin promogut pel programa Boost VC, el Demo Day. Aquest esdeveniment va funcionar com la graduació per a les 17 noves empreses que van ser seleccionats per participar en el programa d'incubadora.

Set de les noves empreses que assisteixen han creat productes que utilitzen Bitcoin en una àmplia varietat de formes i va rebre una inversió de $ 50.000 en addició a diversos altres beneficis.

Gliph rep inversió de $ 200.000 per desenvolupar noves funcions Bitcoin

L'aplicació de missatgeria segura Gliph, que té una integració a través de Bitcoin Coinbase i permet als usuaris enviar o rebre bitcoins través d'una aplicació per iOS, va aixecar recentment una gran inversió de $ 200.000. El finançament va ser assegurada per Tim Draper, fundador de la Universitat Draper i soci en el programa Boost.vc, que va assistir Gliph.

L'empresa va ser fundada a principis de 2012 com una aplicació de missatgeria encriptada, però aquest any va veure el potencial de connectar els seus serveis a Bitcoin, pel que estan invertint en aquest sector.

BitPagos mostra les meravelles de Bitcoin als comerciants argentins

BitPagos és el nom de la companyia de processament de pagaments relacionats amb Bitcoin que està fent la major part de l'ona cripto argentí. La posada en marxa de Sud-amèrica, amb seu a l'Argentina, va participar recentment a l'última classe que proporciona el programa Boost.vc accelerador.

La plataforma es considera una alternativa creativa per a la barrera de la banca que està bloquejant sistemàticament les transaccions a gran escala a través d'intercanvis internacionals, tot i l'enorme demanda. La companyia està completament enfocat en els mercats d'Amèrica Llatina, amb una especial atenció a l'Argentina, ajudant a portar Bitcoin en l'economia del país sense la necessitat de canviar pesos argentins.

Persianes BTC-TC $ 12 milions d'operacions a causa dels canvis regulatoris

BTC Trading Corp (BTC-TC), una de les majors borses de valors Bitcoin, va anunciar que tancarà tot el comerç abans del 7 d'octubre. BTC-TC és responsable de 101.000 BTC (equivalent a $ 12 milions) en valors dipositats i 2900 BTC ($ 350.000) en el volum diari. Avís de la companyia va citar "els recents canvis en l'entorn regulatori moneda virtual" com la raó de les operacions d'encofrat. També està tancant LTC-Global, una borsa de valors denominats en litecoin també dirigit per Ethan Burnside, el mateix operador que BTC-TC.

Notícies relacionades


Post ICO

Segells amb els clubs que es serveixen

Post ICO

Gavin Andresen: hi ha una petita possibilitat que Bitcoin es posi realment, realment gran

Post ICO

El processador de pagaments Coinvoice permet als comerciants facturar en dòlars dels EUA i rebre Bitcoins

Post ICO

Servei de pagament mòbil El CEO de Lemon Network vol incloure Bitcoin a la plataforma

Post ICO

Un any en

Post ICO

Rússia i Argentina plantegen obstacles a Bitcoin mentre que França planeja la regulació

Post ICO

Pot Bitcoin arruïnar la privadesa de les empreses?

Post ICO

El gegant minorista Overstock acceptarà Bitcoin en el segon trimestre del 2014

Post ICO

Corea del Nord és testimoni de la seva primera transacció de Bitcoin

Post ICO

Els primers caixers automàtics Bitcoin van arribar a Nova York i Amèrica del Sud durant les properes setmanes

Post ICO

Viena es prepara per donar la benvinguda a lExposició Bitcoin Central Europea 2014

Post ICO

Tres robatoris de Bitcoin, el nou programa de Punts de Gyft i donacions per a les víctimes de tifons