Benvinguts al futur: conèixer la minoica criolla Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Benvinguts al futur: conèixer la minoica criolla Bitcoin

Benvinguts al futur: conèixer la minoica criolla Bitcoin

Des que vam veure això, sabem que és gairebé impossible que el mitjà de l'ordinador a la meva bitcoins eficient. Aquesta és la raó principal per la maquinària de mineria han estat florint com fongs i, avui, us portem un altre exemple de l'evolució.

Complir amb el Cryonic Frostbit, des Cryoniks Inc., una màquina que només pot ser considerat com un PC, si estem parlant del seu nom. El dispositiu té algunes característiques futuristes: conté un generador de nitrogen líquid, chipsand ASIC especial no us oblideu de preu thespecial al voltant de $ 15.000. És un valor que no es pot, estranyament, pagar en bitcoins.

"És la primera vegada que un 'PC' s'ha construït per als consumidors amb una funció de generadors de nitrogen líquid. Utilitzem tecnologia de compressió d'heli per condensadors super-cool que al seu torn es condensen aire nitrogen en la seva forma líquida. No hi ha res ni remotament semblant a disposició els consumidors ", diu Fahad Koumaiha, el director general de Cryoniks.

"Pel manteniment de temperatures criónicos hem estat capaços d'aconseguir la superconductivitat amb el nostre disseny personalitzat processadors ASIC No només tenim un gran impuls a la velocitat, però la reducció del consum d'energia del voltant de 2800W per unitat ;. Significativament menor que qualsevol cosa en el mercat avui en dia", afegeix.

Mentre que la mitjana de PC colpeja només 200W, aquesta màquina d'explotació minera pot colpejar pics de 2800W i realitzar Gigahashes 1000 per segon. La companyia està planejant enviar el Cryonic Bitcoin Frostbit al juliol, així que si vostè és seriós sobre la mineria Bitcoin i desitja invertir en una bona màquina, pensar-hi.

Via techcrunch.comEl CEO de Western Union suggereix ladopció de Bitcoin, però només una vegada que es regula la criptocurrencyUn dels homes més poderosos en el mercat de remeses, Hikmet Ersek, el CEO de Western Union, va dir aquesta setmana que la seva companyia podria estar buscant a adoptar Bitcoin, però només una vegada es regula més famós moneda digital del món (almenys en algunes de les 200 països en els quals opera l'empresa).

La notícia va ser revelada durant la presentació de Bloomberg "Street Smart", organitzada per Trish Regan. Ersek va admetre Western Union podria incloure una opció de Bitcoin en el seu paquet de serveis.

No obstant això, el director general espera que els clients que mostren interès i demanda l'opció primera, una sol·licitud que serà considerada una vegada que es regula la moneda digital.

"Ens liquidar i pagar a terme en 121 monedes [...]. Un cop Bitcoin ha de ser regulada, pel regulador que ha de ser una moneda adequada, per què no també hem de fer servir Bitcoin?", Va respondre quan se li va preguntar per Trish Regan, que es va enfrontar Ersek amb les altes taxes de Western Union cobra per transferir diners.

Va afegir que l'empresa no va a donar l'esquena a aquesta innovació si els clients demostren que volen usar-lo.

Si Bitcoin està regulat i els clients volen, ¿per què no?

Mentrestant, el preu de Bitcoin sembla haver-se estabilitzat al voltant dels $ 600, després de dues setmanes de certa volatilitat, segons BitcoinCharts.com.

Imatge destacada de Wikimedia


Què pot comprar 1 BTC? Conegui líndex de menjars avançats de SeanLa comunitat Bitcoin està canviant cada vegada més la forma en què es mesura la potència de la seva moneda virtual favorit. Amb la moneda digital de la conquesta de la seva pròpia "personalitat", molts usuaris van deixar de pensar sobre quants dòlars per Bitcoin val la pena. Ara, és una qüestió de capacityand adquisitiu real que és evident quan es comprova l'última classificació relacionats amb Bitcoin per aquí: Lloc avançat de Sean Índex de menjars.

Aquesta pàgina senzilla, anunciada pel redditor 'ryepdx' aquí, és un dels primers passos per començar a veure Bitcoin com moneda digital únic, sense comparacions amb Fiat.

Bàsicament, se li indica quants àpats pot Outpost de Sean, el Homeless Outreach Pensacola, compra amb 1 BTCaccording al tipus de canvi actualitzat de Coinbase. Cada menjar té un cost mitjà de $ 1,25, ja amb totes les despeses de producció i lliurament inclosos.

En el moment de la nostra visita a la pàgina, 1 BTC podria pagar 234 dinars que més tard s'ofereixen a les persones sense llar a la regió de Pensacola, on es troba el Bosc Satoshi, un santuari de nou acres per a les persones sense llar.

Per a tots els Bitcoiners per aquí interessades en el procés de creació, 'ryepdx' va publicar el codi aquí.


Què tenen en comú una empresa dimpressió 3D i un servei de neteja de finestres? Bitcoin és la respostaLa companyia 3Distributed, especialitzada en solucions d'impressió 3D, ha announcedit començat recentment a acceptar Bitcoin, mitjançant la integració d'un sistema de pagament moneda digital a la seva pàgina web.

La petita empresa va donar inici al gener i ara ha decidit afegir Bitcoin a les seves solucions de pagament. A més de productes d'impressió, també subministren components per a les impressores 3D. "Tenim una veritable passió pels projectes innovadors i sempre estem buscant col·laboracions ambicioses que empenyen els límits d'aquesta tecnologia", és possible llegir a la seva pàgina web.

I, parlant d'empreses que accepten Bitcoin, hi ha un altre per assenyalar: Cristiano Bennett Neteja de vidres, un servei de neteja de finestres amb seu a Seattle, als Estats Units.

D'acord amb Coindesk, el fundador de l'empresa, Christian Bennett, només es va començar a acceptar Bitcoin al setembre quan va descobrir Coinvoice, una plataforma que permet a les empreses a pagar a Bitcoin, alhora que la facturació dels clients en dòlars nord-americans. No obstant això, Bennett ja era un Bitcoiner per llavors, ell no sabia que hi havia tants usuaris moneda digital. Ara, ell està fins i tot pensant en obrir la seva cartera per litecoin.

L'empresari va dir que ha Coindesk alreadynoticed un augment en els negocis relacionats amb Bitcoin, però està esperant un salt més gran en la primavera que, a causa del volum de negoci en creixement i per al descompte del 15 per cent que ofereix actualment en compres moneda digital.

Notícies relacionades


Post ICO

El president executiu de Bitcoin Exchange Independent mor a Tailàndia

Post ICO

Croàcia considera Bitcoin legal: 45 membres del Parlament suís volen el mateix

Post ICO

Versió final de BitLicense llançada per lautoritat financera de Nova York

Post ICO

Què passa amb Bitcoin After You Die, qui és Satoshi Nakamoto (una altra vegada) i més Actualització setmanal de notícies

Post ICO

Lempresa britànica està creant un nou servei que promet descentralitzar els intercanvis Bitcoin encara més

Post ICO

Bitcoin: les petites empreses mestimen, les grans empreses no ho fan

Post ICO

Dogecoin canviant a AuxPoW

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai

Post ICO

BitGold obté 3.5 milions de dòlars en inversió de la sèrie A

Post ICO

Nasdaq planifica introduir Blockchain al mercat privat

Post ICO

Bitcoiners francesos planegen crear La Maison du Bitcoin