Western Union utilitza la DMCA per treure anuncis promocionant Bitcoin des de Facebook | Catalan.Lamareschale.org

Western Union utilitza la DMCA per treure anuncis promocionant Bitcoin des de Facebook

Western Union utilitza la DMCA per treure anuncis promocionant Bitcoin des de Facebook

Actualment la comunitat Bitcoin és un formiguer després d'usuari de reddit de Dave Aielloreported una imatge que va publicar va ser retirat de Facebook.

Aiello que va crear un "costat de costat a" imatge i etiquetada Western Union a Facebook el 21 de novembre fb.com/BITCOINpage va ser impulsada amb el següent avís a Facebook el 24 de novembre.

La imatge creada usant un banner a la part esquerra de Western Union va ser publicat i després eliminat després de Western Union utilitza un DMCA afirmen que la imatge va violar els drets d'autor de Western Union.

Mentre que molts en la comunitat ha argumentat que la imatge constitueix un ús just o parodiar la realitat de la situació és que Western Union pot fer un reclam en contra de la imatge utilitzant l'eina d'informes DMCA a Facebook i la càrrega es trasllada llavors a l'usuari publicar per mostrar que no estan violant els drets d'autor del reporter.

Moneda de foc es va acostar a Western Union que no va voler fer comentaris sobre la situació i Facebook que va enviar una resposta indicant repetitiu:

Facebook s'ha compromès a ajudar a les persones i organitzacions a protegir els seus drets de propietat intel·lectual. La Declaració de Facebook de drets i responsabilitats no permet la publicació de contingut que infringeixi drets de propietat intel·lectual d'una altra persona, incloent els drets d'autor i marca registrada.

Quan vam rebre un informe d'algú que diu que el contingut del lloc infringeix els seus drets d'autor, és possible que hagi de eliminar immediatament que el contingut de Facebook sense fer contacte amb el cartell en primer lloc.

Si eliminem el contingut d'una altra causa d'una reclamació de drets d'autor, rebran un advertiment de Facebook que inclou la informació de contacte de la persona o empresa que va fer l'informe i / o el contingut de l'informe. Si creuen que el contingut no hauria d'haver estat retirat, poden seguiment amb ells directament per intentar resoldre el problema.

En molts casos aquest procés és gairebé automàtica i Facebook fa que sigui una política de no fer comentaris sobre aquests assumptes sense més investigació.

Per descomptat, això ha portat a una major atenció a Western Union de la comunitat Bitcoin a través d'alguna cosa que es coneix com l'efecte Streisand. Porta el nom d'animador nord-americà Barbra Streisand, l'intent del qual de suprimir 2.003 fotografies de la seva residència a Malibú, Califòrnia generada inadvertidament més publicitat de la mateixa.

En lloc de la imatge simplement ser vist per la pàgina de Facebook bitcoin amb poc més de 24 mil li agrada la imatge ara apareix en diversos altres llocs amb fils reddit incomptables creades, Vox escriure un storyand plena moltes més persones que recullen la història.

Versió "DMCA amable"

També ha donat lloc a la creació d'una versió "DMCA amigable" de la imatge que està sent compartida a través de Twitter, Facebook i altres llocs. Altres imatges que Western Union ha alliberats són ara objecte de més canvis que s'estan estenent a través de la comunitat com la pólvora.

Quins són els seus pensaments sobre tota la situació? Faci'ns saber en els comentaris.

Notícies relacionades


Post ICO

El frau de la targeta de crèdit que millora la seguretat de Bitcoin

Post ICO

Coinbase fa un seguiment de les compres dels clients i tanca comptes que trenquen regles

Post ICO

Les noves característiques de BTC a Xina, AirBaltic accepta Bitcoin i Coinsetter surt de beta

Post ICO

Canvi de canvi de tancament de Satoshi

Post ICO

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Post ICO

Gyft signa a Walmart, lIRS considera la propietat de Bitcoin i Vietnam acull el seu primer intercanvi

Post ICO

Cripto Resum de notícies en 60 segons el 8 de gener de 2017

Post ICO

El nou projecte europeu es compromet a lluitar contra mercats il·legals en línia on Bitcoin és el favorit

Post ICO

El Banc Central de Xipre diu: Bitcoin no és il·legal i reforça el crypto-service de Neo & Bee

Post ICO

Bitcoin micro transaccions sense cap tipus de tarifes? Sí, aquesta és la nova característica de Coinbase

Post ICO

Google xinès Baidu accepta Bitcoin: un altre signe que Xina acull la criptocurrency

Post ICO

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle