Què en realitat sap de Friedcat? | Catalan.Lamareschale.org

Què en realitat sap de Friedcat?

Què en realitat sap de Friedcat?

Fa un temps, l'equip 99Bitcoins creat una llista de diversió titulat "8 Bitcoin Milionaris: de frikis a gurus rics", però pel que sembla hi havia alguna cosa que faltava. D'acord amb un dels nostres lectors, "no hi ha una llista d'estrella de rock Bitcoin és completa sense Friedcat". Les nostres més sinceres disculpes (i gràcies, 'barfor') als lectors i, per descomptat, a Friedcat. Per redimir nosaltres mateixos, vam decidir fer una recerca completa sobre aquest misteriós friki Bitcoin.

No obstant això, com sospitàvem, no hem trobat una gran quantitat... Llevat que estem parlant de les moltes opinions publicades a la web. Per començar, tothom sap que en Bitcoin Friedcat és el CEO i representant d'ASIC Miner, l'empresa més famosa en el camp de la mineria Bitcoin devicesproduction, això és una gran sorpresa.

Ell és també un membre de Reddit fructífera des de gener de 2012, parlant principalment sobre ASIC i els seus productes. Tots els enviaments que es fa és un motiu d'alegria per a moltes persones.

I això és pràcticament tot el que sabem. Ah, i ell és un "estrella de rock" de Bitcoin! Aquest anonimat no és una gran sorpresa, ja que ASIC Miner és famós pels seus productes, sinó també per no tenir una presència en línia, a part d'unes poques empremtes deixades en el Fòrum Bitcointalk. ASIC fins i tot s'ha descrit abans com a "primera empresa de cent milions de dòlars en el món sense un lloc web", com hem dit aquí.

A més de tot això, d'acord amb algunes opinions, "Friedcat, CEO d'ASIC Miner, segueix sent el productor més fiable de Bitcoin maquinari de la mineria al món".

Coneixes algun altre fet sobre Friedcat vol compartir? Deixa un comentari!El que Google Trends ens pot explicar sobre els interessos dels internautes en BitcoinBitcoin examinador es va trobar amb una interessant investigació relacionada amb Bitcoin revelat per l'eina Google Trends. D'acord amb una anàlisi ràpida, comparteix aquí, l'interès general cap moneda digital segueix creixent a un ritme constant, amb un lleuger augment al juliol.

Després d'una mirada de curiositat registrada a l'abril, justificat per la revelació crisi de Xipre, l'interès posat de manifest pels usuaris d'Internet s'ha estat amunt i avall, com es pot comprovar en aquesta taula, però els números són força positius.

Pel que fa a les dades geogràfiques, els Estats Units i el nord d'Europa, especialment a Finlàndia, són els països amb més interès a saber més sobre Bitcoin.

És curiós veure que la Xina, que ha mostrat un gran interès pràctic en Bitcoin des de l'any passat, no s'acosta com un fort lloc en qüestió de recerca de la tela. Però, que es pot explicar pel simple fet que les dades del país no està disponible, per exemple.

I què dir dels termes més investigades? Així, "la mineria bitcoin" és l'expressió més navegat, seguit de "bitcoins" i "canvi de Bitcoin". No és gran sorpresa aquí, també.

Sembla que l'interès en Bitcoin es manté estable, a diferència del seu preu, que consecutivament ha estat passant en aquesta setmana. Aquest divendres, el valor va caure per sota de $ 75. Avui (6), que ha estat fluctuant entre $ 67 i $ 70.


Què és tan diferent de la nova cartutx Bitcoin Inputs.io?Després d'un parell d'errors que van afectar a diversos Bitcoin walletsduring les últimes setmanes, alguns es van convertir en Bitcoiners decebut amb els serveis que estaven fent servir. És per això que els creadors de la nova cartera web anomenat Inputs.io són el surf aquesta ona i el llançament d'un servei amb nous avantatges.

La pàgina web Coindesk va destacar la setmana servicethis com una cartera d'alta seguretat. Encara Inputs.io segueix faltant una aplicació mòbil, el disseny de la versió basada en navegador és bastant neta i intuïtiva, adaptant-se fàcilment a qualsevol tipus de pantalla.

Igual que altres carteres, Inputs.io permet als usuaris consultar el, enviar i rebre (només) Bitcoin i per determinar si les seves operacions s'han completat o no.

"Barregem automàticament els seus bitcoins per protegir la seva privacitat. Això significa que els saldos en cada direcció seran incorrectes com es veu des exploradors de bloc", explica la pàgina web. A més, amb diverses capes de seguretat, els usuaris de cartera tenen moltes coses per recordar: el nom d'usuari i contrasenya habitual, un PIN per autoritzar els pagaments, un clau de recuperació requerit a restablir la contrasenya i el PIN. Les dades que no es pot oblidar o perdre, en cas contrari es pot dir adéu al seu compte.

Però hi ha més, una capa addicional de protecció: una empremta digital GPG. Una vegada que aquesta funció està activa, Inputs.io es requereixen els usuaris per desxifrar un text com a part del procediment d'inici de sessió. Els propietaris de cartera encara pot permetre que un sistema d'autenticació de dos factors mitjançant el programa Google Authenticator, si així ho desitgen.

A més d'aconseguir un curt URL al seu compte d'usuari, el lloc també proporciona botons de pagament integrables (pel que pot fàcilment establir un enllaç donació). També hi ha bones notícies per als desenvolupadors, sincethe cartera proporciona accés a l'API.

Notícies relacionades


Post ICO

Dos agents federals arrestats per robatori de BTC durant la investigació de Silk Road

Post ICO

Coinbase facilita als usuaris verificats transferències instantànies de Bitcoin

Post ICO

Es presenta un nou mapa de normativa mentre quatre països diferents parlen sobre Bitcoin

Post ICO

Les noves característiques de BTC a Xina, AirBaltic accepta Bitcoin i Coinsetter surt de beta

Post ICO

Prengui part de la subhasta BTC dels EUA a través de SecondMarket

Post ICO

Pioneer Robocoin senfronta als desafiaments legals dels caixers automàtics no lliurats

Post ICO

El cofundador de Coinbase suggereix que més minoristes importants es preparen per acceptar Bitcoin

Post ICO

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment

Post ICO

Apple accepta les aplicacions de Bitcoin, Voorhees cobra per la SEC i el preu de les cadenes de banda BTC

Post ICO

La NBA acull Bitcoin: Sacramento Kings per acceptar criptocalitat al març

Post ICO

Bitcoin a San Diego: més empreses petites segueixen unint-se a la cripto-revolució

Post ICO

Bitcoin al Canadà: per què els comerciants locals són criptocrèdits afectuosos