Què té Google Glass i Bitcoin en comú? GlassPay és la resposta | Catalan.Lamareschale.org

Què té Google Glass i Bitcoin en comú? GlassPay és la resposta

Què té Google Glass i Bitcoin en comú? GlassPay és la resposta

RedBottle designis introducció d'un dels seus més recents aplicacions per a Google Glass i altres plataformes Android, anomenats GlassPay, a la DEMO 2013 Conferència, succeint a Silicon Valley. Però, què té això a veure amb Bitcoin? Bé, aquesta aplicació es replica l'experiència de compra en línia a les botigues de maó i morter, fent compres segur i simple en establiments que ja accepten Bitcoin.

GlassPay permetrà a tots dos compradors i venedors per gaudir de les transaccions de vendes fàcils i ràpides. En comprar alguna cosa, els usuaris de Google Glass i Android simplement han de escanejar els codis UPC, muntar un "cistella de la compra", anar a comprar usant Bitcoinsand recollir els productes en una ubicació centralitzada.

"Amb GlassPay, estem prenent una de les experiències culturals més bàsics, l'acte de la compra d'articles, i posar-la en el futur", va dir Guy Paddock, CEO d'RedBottle de disseny, en un comunicat de premsa. "Bitcoins estan guanyant acceptació significativa en el mercat a tot el món i sabem que cara a cara, anar de compres basada en l'aplicació i la compra es troba en la següent onada. Estem preparats per a això", ha afegit.

Hi ha una gran quantitat de beneficis per al client, d'acord amb RedBottle Disseny. "Amb GlassPay, els usuaris simplement portar el seu telèfon intel ligent Android o portar el seu dispositiu de Google Glass en una botiga, escanejar elements i realitzar compres des d'on estan aturats. No hi ha necessitat de portar una cartera o esperar en línia", el comunicat de premsa explica. A més, amb GlassPay virtual Bitcoin cartera d'un client és controlat per una contrasenya i la moneda digital pot ser enviat només pel client. "A diferència de diners en efectiu, bitcoins són difícils de perdre, robar, o extraviar. I a diferència de la informació de targetes de crèdit, amb bitcoins un venedor no té cap informació sensible en arxiu que pot ser compromesa".

Però també hi ha avantatges per als venedors: GlassPay fa que sigui més fàcil acceptar Bitcoin com a mitjà de pagament i això significa marges més alts i més baixos costos de fer negocis. És molt bo per a les petites empreses, que ara poden servir a més clients, més ràpidament, i per als grans magatzems, que poden conservar espai al detall preciosa pel manteniment de l'inventari en un magatzem central en lloc de al pis de vendes.

L'aplicació encara està sent provat, però RedBottle Disseny espera obtenir en el mercat en el segon trimestre de 2014, després que Google Glass estigui disponible públicament. Per ara, els venedors que estan interessats en l'ús de la plataforma GlassPay s'han de posar en contacte amb l'empresa a través del seu número de telèfon websiteor (1-855-444-2675).

Notícies relacionades


Post ICO

Servei Bitcoin HashingSpace per obrir el centre de dades a Washington

Post ICO

El lloc de la Fundació New Bitcoin és en viu

Post ICO

Butterfly Labs està dacord amb els informes mensuals de la Cort

Post ICO

Ara, els productes bàsics us permet comprar paladio amb Bitcoin

Post ICO

La família de quatre segueix un viatge no cooperatiu als Estats Units amb només Bitcoin

Post ICO

Pioneer Robocoin senfronta als desafiaments legals dels caixers automàtics no lliurats

Post ICO

Antic funcionari dObama: Bitcoin podria canviar de govern

Post ICO

Dos casinos de Las Vegas accepten Bitcoin, però no a la sala dapostes

Post ICO

Rússia considera que regula Bitcoin per evitar lescalada de criptógrimes del país

Post ICO

El costat fosc de Bitcoin: Criptografia mal utilitzada

Post ICO

Segells amb els clubs que es serveixen

Post ICO

El que significa vida a la presó de Ross Ulbricht significa vendre il·legal en línia i Bitcoin