Què valerà Bitcoin en 5 anys 2020? | Catalan.Lamareschale.org

Què valerà Bitcoin en 5 anys 2020?

Què valerà Bitcoin en 5 anys 2020?

El següent article representa només l'opinió personal de l'escriptor i no s'ha de considerar com a consell d'inversió.

Podem predir amb precisió quin seria el preu de Bitcoin en 2020?

Bitcoin ha resultat ser potser el producte més calent de la inversió de tots els temps. Hi havia una vegada vostè podria bitcoins recollida per menys d'un cèntim. Ara? Una sola moneda costa més de cent ($ 410 en el moment d'escriure això). No obstant això, algunes persones els preocupa que Bitcoin ha tocat sostre i que invertir ara seria com invertir en or dels ximples. He de discrepar. Excavació d'espectacles més profunds que Bitcoin està començant a vapor de recollida, i diversos factors subjacents suggereixen que l'única moneda digital continuarà guanyant valor en el futur.

Això sí, no sóc l'únic argument que Bitcoin augmentarà en el preu en els propers anys. Si hagués de triar un nombre molt conservador, apostaria que el 2020 bitcoin tindrà un valor d'almenys $ 1.000 dòlars. Segons la informació actualment disponible i les opinions d'altres experts, aquest nombre sembla estar al costat cautelós.

Consultor moneda digital respectada Richelle Ross és Bitcoin predictingthat arribarà a $ 650 dòlars aquest any, una predicció raonable. Daniel Masters, un co-fundador de diversos milions de dòlars de l'Assessor Global bitcoin fons, és la predicció que Bitcoin podria posar a prova el seu tot el temps highsin 2016 (el punt més alt fins al moment és de $ 1.124,76 dòlars), i podria arribar a $ 4.400 en 2017. Si Màsters la predicció resulta ser correcta, els inversors que arrabassar bitcoin ara podien veure la seva riquesa créixer deu vegades en pocs anys.

Per descomptat, ningú coneix el futur. És per això que és important entendre els factors subjacents que podrien causar bitcoin per augmentar el seu valor en les setmanes, mesos i anys vinents. Bitcoin és diferent d'altres monedes en les que ha estat dissenyat des del codi fins apreciar en valor, en lloc de depreciar. La comprensió del que això significa és essencial per invertir en Bitcoin.

El "degoteig" de Nova bitcoins continuarà Slow

Si està familiaritzat amb Bitcoin, vostè probablement ja sap que el subministrament de tots els bitcoins disponibles està limitat a 21 milions. Mentre que els governs nacionals tenen una tendència a imprimir diners nou cada vegada que els dóna la gana, l'oferta de nous bitcoins que entren en el mercat està fortament controlada i en última instància limitat. Una vegada que es creen 21 milions d'bitcoins, mai s'emetran sense més nous bitcoins.

No només és el nombre total de bitcoins tapats, però l'oferta de nous bitcoins que entren al mercat s'està desaccelerant com la mineria bitcoin es torna més difícil. Hi havia una vegada, s'hauria pogut utilitzar el PC de casa per crear blocs i ser recompensat 50 bitcoins més a canvi. Ara bé, si voleu crear un sol bloc, ja sigui que vostè ha de unir piscines mineres, vinculant així el seu poder ordinador personal amb altres ordinadors, o comprar equips de mineria summament especialitzats i costosos.

El nombre de bitcoins adjudicats per a la resolució d'un bloc es talla per la meitat més o menys cada quatre anys. Fins a finals de novembre de 2012, 50 bitcoins van ser premiats per blockchain. Actualment, 25 bitcoins es concedeixen per a cada bloc afegit. S'estima que en algun moment en l'any 2016 el nombre de bitcoins adjudicats per a la creació d'un bloc es reduirà de 25 de a 12,5. Llavors, en algun moment de 2021, aquesta quantitat es reduirà a la meitat altra vegada, i per tant els miners bitcoin només serà recompensat 6,25 bitcoins.

Aquest és potser l'aspecte més important de bitcoin, almenys des del punt de vista de l'inversor. Satoshi Nakamoto, el creador de Bitcoin, creu que en reduir el nombre de nous bitcoins que entren al mercat amb el temps, el valor de Bitcoin podria augmentar amb el temps. Això abordar una de les majors crítiques a les monedes regulars, nacionals, que constantment s'expandeixen supples, i per tant la disminució de valor.

Confós per què l'oferta ha dit un efecte en el valor de Bitcoin? La manera més simple de pensar en una moneda és com un "pastís". Quan es crea més d'una moneda, la mida del pastís no augmenta, sinó que es creen més llesques. Això significa que els talls es fan més petits i més petits amb el temps. La història completa i teoria darrere de les monedes és una mica més complex, és clar, però aquest principi bàsic és vàlid. A mesura que els governs imprimir més diners, el valor de dòlars individuals (o lliures, euros, etc.) disminueix.

Si ens fixem en el valor de Bitcoin, s'ha mostrat una tendència general a l'alça en el temps. Per descomptat, el passat no pot predir el futur, però les tendències són importants per observar i tenir en compte. Al gener de 2015, Bitcoin va ser valorada en $ 215, però al novembre del mateix any s'havia elevat a més de $ 300, un augment substancial.

Oblidar l'última bombolla bitcoin

Des de la seva creació, els preus bitcoin han tendit a millorar en general. A la fi de 2013, bitcoin va assolir un màxim de més de $ 1.000, a continuació, es va reduir dràsticament després. Durant aquest període, bitcoin sembla haver estat sobrevalorats causa de l'especulació. L'especulació pot ocórrer en qualsevol tipus de mercat financer. De tant en tant, l'augment de preus pot desencadenar una mena d'allau. A mesura que els preus pugen, la gent creu que han de comprar, i han de comprar ara abans que els preus s'eleven encara més. Això estableix un bucle de retroalimentació amb més i més gent saltant al carro de compra. Els preus en aquest escenari poden arribar a ser artificialment inflat. Eventualment, però, la música ha de parar, i els accidents de disc pot passar.

Va passar amb la comercialització de l'habitatge als EUA de nou en 2007-2008. Va succeir en el mercat immobiliari del Japó de tornada a principis dels 90, ia la Xina el passat estiu. El petroli s'ha vist forma de bombolles. El mateix passa amb l'or. Quan s'especula, es poden produir bombolles.

Així que sí, bitcoin estava sobrevalorat el 2013, i una correcció del mercat es va deure. Sempre que els preus pugen ràpidament en un curt període de temps, cal ser curós i cautelós amb les seves inversions. No importa si vostè està comprant accions, béns arrels, bitcoin, o qualsevol altra cosa.

També cal ser conscients de bombo. En 2013, bitcoin estava rebent una gran quantitat de publicitat, i molta gent nova s'uneix a la comunitat Bitcoin. Per aquell temps, bitcoin era a les notícies de tot el món, les grans empreses estaven començant a mirar a Bitcoin com una oportunitat potencial i grans noms, com els bessons Winklevoss, estaven començant a cridar l'atenció sobre ell. Aquest bombo pot estimular la demanda i l'augment de la demanda significa augmentar els preus.

Bitcoin podria ser una moneda de refugi segur?

Una última cosa que vostè ha de considerar si vostè està mirant per invertir en Bitcoin. En els últims temps, els mercats de valors han estat molt turbulenta. Si i quan els mercats de valors pateixen una disminució important, Bitcoin podria convertir-se en una inversió segura. Quan es veuen afectats els mercats de valors, la gent tendeix a perdre la fe en els sistemes financers i fins i tot les monedes nacionals. Durant la gran recessió de 2008, per exemple, els preus de l'or es van disparar com a persones van fugir de monedes i tipus de paper i van invertir els seus diners en or i altres actius físics al seu lloc.

Un cop més, predir el futur és difícil, però havien de emmagatzemar els mercats pateixen un gran èxit en un futur pròxim (que és molt possible), bitcoin preus podrien pujar. Com Bitcoin és una moneda alternativa, i perquè els governs nacionals tendeixen a utilitzar les polítiques d'estímul que desinflar el valor de les seves monedes nacionals durant les crisis econòmiques, Bitcoin podria començar a semblar-se a un refugi molt atractiu.

Això significa que els preus de Bitcoin es van amunt i amunt, que és una cosa que tots els inversors han de tenir en compte. Si el món pateixen una recessió important abans de 2020, els preus de bitcoin potencialment podrien sorgir més enllà de la meva conservadora $ 1.000 estimació. Això és pura especulació, és clar, i ningú sap quan passarà la propera recessió.

L'estat actual de Bitcoin

En aquest moment, Bitcoin no està sent promocionat, almenys fora de la raó. El mateix mercat ha madurat, i els preus s'estan desplaçant a taxes molt més moderades. Els guanys estables, constants realitzats per Bitcoin al·ludeix a l'estabilitat subjacent ara es troben al mercat Bitcoin més madur. Sí, els preus han anat guanyant, més ràpid que moltes poblacions i els mercats, de fet, però aquests beneficis es troben dins de l'àmbit de la raó.

Aquests augments constants han de continuar en el futur. No estic fent aquest reclam basat en una il·lusió, sinó que estic tenint en compte el subministrament de la desacceleració de Bitcoin en combinació amb l'augment de la legitimitat de la moneda i la seva cada vegada més gran adopció pels usuaris i inversors.

Els guanys d'entre 15 a 25% semblen ser raonable, basada tant en el creixement passat i el futur potencial. Si els guanys bitcoin només el 15 per cent cada any fins a l'any 2020, les monedes es valoraran a $ 717 per cada un Bitcoin. Si bitcoin guanya un 25%, els preus a dalt de $ 1.000. Aquests guanys són raonables, i el més probable és superar els guanys en els mercats de valors i altres mercats financers.

Així $ 1,000 dòlars bitcoins? Sembla probable. Això sí, aquesta predicció és relativament conservadora. Com ja s'ha esmentat, molts experts creuen que Bitcoin Bitcoin arribarà molt més elevades altures. Per descomptat, es podria argumentar que aquests experts estan simplement tractant de promoure el seu propi interès, potser fins i tot tractant de reunir una mica de bombo. En qualsevol cas, fins i tot si Bitcoin no colpeja la marca de $ 4.000, que ha de seguir guanyant terreny.

Aquest article representa només l'opinió personal de l'escriptor i no s'ha de considerar com a consell d'inversió.

Notícies relacionades


Post ICO

Petició BitLicense de OSFDA

Post ICO

Future Capital Bitcoin llança fons amb 30 milions de dòlars disposats a invertir

Post ICO

La cort britànica demana a Moolah que retorni 750 BTC als desenvolupadors de Syscoin

Post ICO

Més del 40 per cent dels nord-americans ja reconeixen Bitcoin com una moneda virtual

Post ICO

La fundació de Bitcoin va gastar $ 150K per mes, va perdre $ 4.6M en menys dun any

Post ICO

Adopció de Bitcoin: els 5 països en vies de desenvolupament

Post ICO

PayPal suneix al tren Bitcoin

Post ICO

Reddit anuncia reddit notes dactius digitals

Post ICO

Gems integra Telegram Open Source

Post ICO

Primer cop dull a Gems Messenger

Post ICO

Gavin Andresen: hi ha una petita possibilitat que Bitcoin es posi realment, realment gran

Post ICO

Els primers caixers automàtics de Bitcoin en sòl nord-americà per aterrar a Seattle i Austin