Què hi ha de nou sobre Bitcoin 0.8.6? Errors i límits de mida de bloc | Catalan.Lamareschale.org

Què hi ha de nou sobre Bitcoin 0.8.6? Errors i límits de mida de bloc

Què hi ha de nou sobre Bitcoin 0.8.6? Errors i límits de mida de bloc

L'actualització Bitcoin 0.8.6was llançat oficialment aquesta setmana, portant notícies benvinguda a la comunitat. No es tracta només de ser afectats per menys errors, es tracta també dels canvis realitzats en la grandària de bloc.

Ara és possible realitzar fins a 27 operacions gratuïtes per bloc, informa Coindesk, una gran millora en comparació amb la versió 0.8.5. Un altre canvi acollit es refereix a l'exigència mínima de sortida, que ja no és de 0,01 BTC. Amb l'augment del valor, el requisit es va convertir en obsoleta i va ser eliminat.

No obstant això, pot haver alguns usuaris s'enfronten a problemes relacionats amb l'actualització. Hi ha informes de persones corrent fora de la memòria virtual en màquines de 32 bits durant el procés de sincronització inicial. Això vol dir que el millor és utilitzar un executable de 64 bits, la qual cosa no està disponible en aquest moment, encara que se suposa 0.9.0 per oferir suport natiu de 64 bits. Segons l'actualització, aquestes són les instruccions que s'han de seguir:

Si utilitzeu una versió anterior, és recomanable apagar-lo. Espereu fins que s'hagi tancat completament (el que pot trigar uns minuts per a versions anteriors), a continuació, executeu el programa d'instal·lació (en Windows) o simplement copiar / Aplicacions / Bitcoin-Qt (en Mac) o bitcoind / bitcoin-qt (en Linux ).

Si està actualitzant des de la versió 0.7.2 o anterior, la primera vegada que s'executa 0.8.6 blockchain seus arxius es tornen a indexar, que tindrà entre 30 minuts a diverses hores, depenent de la velocitat de l'ordinador.

Comproveu les dues principals novetats de la versió 0.8.6 a continuació:

1. Menys errors

L'actualització corregeix diversos errors trobats en la versió anterior, sobretot en els usuaris que executen Mac OSX. En aquest cas, es van fixar els problemes de corrupció blockchain, ha mètodes es van fer fsync alternatius i altres ajustos per millorar la fiabilitat. Aquesta nova versió també ha d'esborrar tots els problemes relacionats amb la transmissió en operació, així com la xarxa d'actualització de rendiment de codi i robustesa, també la introducció d'un nou registre de marca de temps de depuració per detectar i diagnosticar problemes de xarxa.

2. Pujada de la mida de bloc per defecte miner

La mida de bloc per defecte miner es va augmentar de 300.000 a 350.000 bytes, com l'espai per defecte per a les transaccions d'alta prioritat ha crescut fins a 30.000 bytes per acomodar un major volum de transaccions i mesurar la quantitat d'energia hashing va juntament amb valors predeterminats.

Totes les imatges de Wikimedia

Notícies relacionades


Post ICO

7 raons per les quals el negoci de Bitcoin està perdent clients

Post ICO

Gegants bancaris que recolzen la tecnologia Bitcoin

Post ICO

Intercanvi suec Bitcoin Safello suneix al banc britànic per millorar el servei

Post ICO

Coinapult Compromise Timeline

Post ICO

Les nostres 6.833 anàlisis dels usuaris revelen un principiant bitcoin típic

Post ICO

Ja hi ha una Mastercard prepagada que podeu utilitzar per canviar els vostres Bitcoins

Post ICO

Max Laumeister i ListenToBitcoin: res no em va portar a creure que ho usarien per malware

Post ICO

Coinsetter amplia serveis després de ladquisició de lintercanvi canadenc Bitcoin CAVIRTEX

Post ICO

Els inversors comercialitzen criptocurrency a través de Noble Markets utilitzant la tecnologia de Nasdaq

Post ICO

Intercanvis Bitcoin: Coinbase sexpandeix al Regne Unit, Suècia aprova el primer BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoin conquesta dos nous grans partidaris: Peter Paff i Peter Assange dEuro Pacífic

Post ICO

Innovació digital a Àsia: futur boom de Bitcoin