Què dic això? més ràdio Crypto? BitFM en ruta | Catalan.Lamareschale.org

Què dic això? més ràdio Crypto? BitFM en ruta

Què dic això? més ràdio Crypto? BitFM en ruta

Cadena Radiohad un llançament molt reeixit en el mes passat i ha estat transmetent des de gairebé 24/7 (menys alguns atacs DDoS molestos) i ha experimentat un creixement increïble i ara sembla que dues estacions de ràdio moneda digital són a l'horitzó.

Avui ens agradaria presentar la segona estació de ràdio de la moneda digital tres en total anem a entrevistar.

BitFM (sense lloc en el moment) és un projecte de ràdio que en un principi s'havia anunciat fa uns sis mesos, però havia romàs inactiu. Una recent onada de l'activitat, tot i que s'ha demostrat que l'equip darrere de l'estació són seriosos sobre portar-lo al mercat i es va asseure amb David de BitFM per parlar amb ell sobre els seus plans per a l'estació i el que podem esperar d'ells en un futur proper.

Mike: Hem vist diverses altres estacions de cultiu i es prepara per llançar a l'espai moneda digital. El que fa Bit-FM diferent d'altres llocs?

BitFM: BitFM és una estació de RAN per un equip de persones que tenen una gran experiència en el sector de l'estació de ràdio per Internet. Em vaig trobar amb diverses estacions en línia durant l'any que en realitat no té un públic objectiu de grans dimensions com BitFM. No eren més que les emissores comunitàries que van ser escoltats per la gent local. L'equip en absolut Bit-FM tenen un interès amb CryptoCurrencies i la majoria de nosaltres mantenir algunes monedes. La majoria de nosaltres venim d'un fons miner i per tant sap la importància de la dedicació. Hi ha un munt de coses, al meu entendre, que establirà Bit-FM, a part de les altres cadenes principals. Bit-FM tindrà algunes característiques molt bones, integrant-lo amb altres mitjans de comunicació es van centrar en CryptoCurrencies. Jo prefereixo no fer malbé totes les sorpreses pel que haurà de venir a veure'ns quan hem posat en marxa! Esperem per convertir-se en l'estació moneda digital dominant a mitjan 2015.

Mike: Pot donar-nos un avançament d'alguns dels programes té la intenció que s'executa a l'estació?

BitFM: A diferència de la resta de les estacions dominants en línia en aquest moment, que no utilitzarà Syndicated emissions de ràdio. Els programes de ràdio sindicats són programes pregravats per altres companyies, que pot ser transmès a omplir buits horaris. BitFM mai va a utilitzar aquesta forma de Ràdio i que s'ha d'assegurar que el 80% dels nostres programes s'emetrà en directe. Un parell de teasers per a vostè, el nostre objectiu és programar diferents espectacles de gènere. Així, per exemple, s'elabora actualment una ranura de reggae que s'emet tots els dilluns a la nit. A més dels nostres espectacles musicals, també estarem objectiu de portar algunes entrevistes en l'aire directament a través de VoIP. No obstant això, cada presentador encara decideix quin tipus d'espectacle per a transmetre, ja sigui un espectacle relacionat Gènere, o d'un programa d'entrevistes, aquest s'inclourà en el programa abans que els programa surti a l'aire.

Mike: ¿Quina és la situació de llicència amb l'aspecte de Bit-FM? Sabem que la cadena de ràdio va ser capaç d'assegurar algunes llicències per operar i els que han demostrat ser bastant costosa del que hem après aquí en la moneda de foc.

BitFM: Els requisits de llicència varien de país a país. Per desgràcia per a la cadena de ràdio, la concessió de llicències en els Estats Units és molt estricta i costosa en comparació amb la del Regne Unit. Ja que estarem transmetent des de la Unió Europea (principalment el Regne Unit) només hem d'obtenir una llicència d'estació de ràdio d'Internet des del PPL. El PPL pagarà regalies als artistes en el nostre nom i que només haurà de pagar una quantitat fixa cada any. BitFM estan actualment en converses amb el PPL per definir les nostres restriccions i els seus requisits, per tal d'obtenir la llicència abans de l'emissió.

Mike: Quins són els seus plans per sostenir i mantenir a l'estació de ràdio per Internet en línia? Hem vist el pas de BTC-Ràdio gairebé immediatament i molts han estat nerviós per aconseguir una dependència en una estació.

BitFM: L'estació en si s'ha demostrat un gran interès pels membres de la comunitat. Jo mateix he invertit una gran quantitat de diners en efectiu a l'estació per aconseguir tot en una condició Tip Top abans del llançament. A diferència de les altres estacions que han desaparegut per desgràcia, no dependrem exclusivament de les donacions per mantenir a flotació l'estació. La idea original darrere de l'estació era assegurar-se que els costos de les estacions podrien ser 100% ocupat per les donacions dels oients. Aquest aspecte ha canviat i tenim un parell de plans per assegurar que l'estació romandrà funcionant durant més temps que qualsevol dels nostres competidors. La majoria de les altres estacions també necessiten voluntaris per emetre i administrar el lloc web per assegurar-se que es manté viu. Estem mirant opcions que poden significar presentadors a l'estació poden ser pagats per la demostració en el futur, per assegurar la qualitat del programa transmès i el més important, la sostenibilitat del servei i el talent.

Mike: Sabem que a ningú li agrada donar una data de llançament, però alguna idea vaga quan les coses podrien estar girant cap amunt i va en directe?

BitFM: La Data de Llançament original era la de ser en algun moment de desembre, però amb altres estacions apareixent en tota la comunitat, hem de assegurar-nos que la nostra 'Get peu a la porta' molt abans que més estacions comencen a transmetre. Esperar a veure'ns en l'aire abans de novembre de 2014. Es donarà a conèixer una data de llançament oficial en un comunicat de premsa futur.

Mike: Què va impulsar a vostè i el seu equip miri aquest espai?

BitFM: Un cop més, dóna la casualitat que el grup de persones que participen en aquesta operació tots vénen d'un fons de Mineria. Sense seure i escoltar a altres estacions no xifrat, mentre que la creació de la nostra ASIC i la GPU de i per casualitat, un de nosaltres en el grup va preguntar "Em pregunto si hi ha algunes estacions de ràdio moneda digital". Això ens va portar a buscar una estació que podríem arribar a ser fidels oients a. Es va acabar sense èxit. És per això que ara estem mirant per omplir aquest buit - Sabem que haguéssim estat escoltat i lleials a aquest lloc si era al voltant en els primers dies.

Mike: Què més vostè i el seu equip sobre moneda digital excita?

BitFM: Una de les principals coses que exciten a l'equip sobre moneda digital és l'evolució de la tecnologia. Tots venim d'un fons de la mineria i de TI i, per tant, tots estem interessats en els avenços que CryptoCurrencys estan proporcionant. A tots ens agrada la diversitat de moneda digital de la idea original i que està darrere d'ells. Estic a favor de la privacitat i en contra de la censura i crec que Bitcoin és una de les principals eines que s'utilitza en aquest moment per garantir la privacitat es manté i que els que intenten censurar Internet es va aturar.

Mike: Està purament centrat en Bitcoin o altres cryptocurrencies així?

BitFM: L'estació en si sempre serà BitFM. No ens veurà a partir Dux-FM. No obstant això la pròpia estació a parlar d'altres monedes, així i no serà 100% enfocada en només Bitcoin. Totes les monedes mereix aconseguir esmentat i que tindran com a objectiu atendre totes les monedes.

Sembla que BitFM és probable que serà el llançament en les pròximes setmanes. Moneda de foc anem a mantenir els ulls en ell, la cadena de ràdio i la tercera estació que entrevistaran a finals d'aquesta setmana. Tot el nostre equip està emocionat de veure tantes ofertes construïts al voltant d'aquest espai ja que simplement augmenta les possibilitats dels qui no estan familiaritzats amb la posada a punt de l'espai moneda digital en una d'aquestes estacions i obtenir interessat en cryptocurrencies.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin ticker ja està disponible a la terminal de Bloomberg, però només als empleats

Post ICO

Els gegants dInternet són anglosais cap a Bitcoin i molt més

Post ICO

Segells amb els clubs que es serveixen

Post ICO

Els comentaris de BitLicense es fan públics i això és el que han de dir Western Union, Amazon i Walmart

Post ICO

1.200 comerciants llestos per fer que aquest any Bitcoin Black Friday sigui el més gran encara

Post ICO

Lequip de BetCoin Casino llança el nou lloc web de jocs BetCoin Circle i prepara més notícies

Post ICO

El nou projecte europeu es compromet a lluitar contra mercats il·legals en línia on Bitcoin és el favorit

Post ICO

La plataforma de predicció de Bitcoin Predictive conquereix 1.000 usuaris registrats i té novetats

Post ICO

Xile es converteix en el primer país en vendre béns immobles a canvi de Bitcoin

Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

Top 4 estafes de Bitcoin de lany passat

Post ICO

Nou canvi de Bitcoin iniciat a la vigília dAny Nou