On els clients de Silk Road passen els seus Bitcoins ara? | Catalan.Lamareschale.org

On els clients de Silk Road passen els seus Bitcoins ara?

On els clients de Silk Road passen els seus Bitcoins ara?

Amb les conseqüències del major mercat negre en línia del web profunda, la majoria dels clients de ruta de la seda s'han perdut i no sap on posar els seus bitcoins. Però són realment? Hi ha almenys dues alternatives que es destaquen en l'horitzó que ja estan gaudint el tancament de ruta de la seda per aconseguir nous clients i venedors.

1. BMR o Blackmarket Reloaded

Les drogues, la pornografia i diversos altres articles il·legals. Molt semblant Ruta de la Seda, això és el que pot trobar a Blackmarket Reloaded. Això ja és una plataforma massiva, amb gairebé 3.000 productes només en la categoria de narcòtics, però d'acord a un article publicat pel lloc web de Tendències Digitals, alguns usuaris estan dient que els distribuïdors que venen en ruta de la seda ara han migrat a BMR, pel que és encara més gran.

Aquest mercat compta amb un dipòsit de garantia de Bitcoin, com Ruta de la Seda també ho va fer, utilitzat per evitar fraus.

2. Les ovelles del mercat

Ovelles del mercat és un dels nous mercats al web profunda. És també menor que la TMB, que compta amb 14 categories d'usuaris poden comprar béns. Thedrugs secció té més de 850 productsavailable diferent i ha crescut de manera significativa des de dimecres (2), quan Ruta de la Seda va tancar, afegeix l'article publicat per Tendències Digitals. També hi ha altres que està disponible entre les dades i la joieria.

No obstant això, alguns usuaris són prudents a l'hora d'ovelles del mercat pel fet que el lloc és bastant nou i que podria significar que les autoritats estan darrere d'ell i també perquè el lloc no figura el escrowyet Bitcoin, el que impedeix el frau sostenint moneda digital els compradors fins el venedor lliura la mercaderia sol·licitada.Quins Llocs de Criptocurrency són afectats per lExploració de seguretat Authy 2FA?Diumenge a la tarda, l'empresa de seguretat Sakuritydisclosed una vulnerabilitat trobada en el Factor authenticationsystem Authy 2. Aquesta vulnerabilitat es presenta un forat de seguretat interessant que podria conduir a possibles robatoris moneda digital en llocs que utilitzen Authy autenticació de dos factors (2FA). Sakurity es basa a Hong Kong i realitza rutinàriament proves de penetració, auditoria de codi, i avaluacions de vulnerabilitat.

L'exploit permet a un usuari nefast per ometre el procés d'autenticació de dos factors simplement escrivint "./sms" en el símbol per a una clau 2FA en intentar iniciar sessió a un compte assegurada amb Authy.

Sakurity va descobrir el forat de seguretat el 8 de febrer i va informar de la vulnerabilitat a Authy. Authy començar immediatament per resoldre el problema en el seu programari Authy, però requereix que tots els llocs que utilitzen el sistema Authy actualitzar el seu programari per tractar el tema.

Ja que la moneda foc ha provat diversos llocs moneda digital per tal d'informar dels llocs que poden ser afectats actualment pel forat de seguretat. Moneda de foc que contribueixin amb Brendon, Mike, i Leo va intentar la gesta en els seus propis comptes en diversos llocs moneda digital.

Coinbaseand ZenMiner han resolt el problema de seguretat en els seus llocs. A partir de 14:30 EDT el 17 de març, PayBase no ha resolt totalment el problema en el lloc web PayBase.

Mentre Authy pot ser utilitzat pels usuaris finals en els llocs que utilitzen Google Authenticator, només els llocs que estan directament utilitzant el sistema Authy nodes semblen ser impactat. Altres bosses, com Poloniex i el cercle, no es van veure afectats per aquest problema de seguretat.

Un usuari que intenta inici de sessió falsament al compte d'un altre usuari encara ha de tenir dades d'accés inicials d'aquest individu.


Qui pot ajudar a les empreses Bitcoin quan els bancs diuen que no? Internet Archive és una alternativa fortaElls són els guardians que mantenen al nostre historial web segur i degudament registrats. No obstant això, l'Arxiu d'Internet és molt més que això: per a les persones que no saben això, la institució compta amb un banc! Un banc que es diu Internet Arxivi Federal Credit Union o IAFCU que està rescatant algunes empreses Bitcoin desatesos pel sistema bancari tradicional.

La branca inesperada de l'Arxiu d'Internet, fundada el 2012, és a prop de New Brunswick, Nova Jersey. Atès que les empreses connectades a moneda digital van començar a tenir problemes en els Estats Units, la IAFCU ha ajudat a mitja dotzena de Bitcoin negocis, com BitBox.

"Una gran quantitat d'aquests llocs bàsicament dir: 'Mira, si no ens han tancat ara, pot ser que ens s'apagarà aviat'", diu Jordan Modell, el director general de IAFCU. Per tant, busquen l'ajuda de la Federal Credit Union Arxiu d'Internet, fins i tot abans de parlar amb els bancs privats.

D'acord amb Jordan Modell, perseguint i negar ajuda a aquestes empreses és "un gran error". La cara de IAFCU afegeix que "aquests no són narcotraficants, rentadors de diners, o el que sigui. Aquests són gent mitjana" que estan tractant de fer que l'economia es mou cap endavant.

Ara, l'objectiu de la institució és experimentar amb l'empresa cooperativa de crèdit, tractant de veure si hi ha maneres d'actualitzar el model de cooperativa de crèdit: "estem intentant plasmar en la realitat les unions de crèdit presentades pels seus propis esforços".

Via wired.com

Notícies relacionades


Post ICO

No hi hagi una altra moneda que val la pena mirar

Post ICO

The Bit Standard és la nova revista Bitcoin per a la comunitat financera

Post ICO

Bitcoin creix en popularitat a la Xina

Post ICO

Croàcia considera Bitcoin legal: 45 membres del Parlament suís volen el mateix

Post ICO

La criptocurrency varia a Àfrica, BtcTrip ven bitllets davió per Bitcoin i la moneda virtual arriba a Iran

Post ICO

Els rumors de Facebook provem els pagaments de Bitcoin a la plataforma publicitària

Post ICO

Com aquest refugiat utilitza Bitcoin per canviar de vida a lAfganistan

Post ICO

Nou canvi de Bitcoin iniciat a la vigília dAny Nou

Post ICO

Els caixers automàtics Bitcoin de Robocoin per obtenir noves característiques destil bancari aquest estiu

Post ICO

Imaginem que totes les operacions de Bitcoin es tanquen de sobte

Post ICO

El processador de pagaments Neteller canvia la política de la companyia per afegir lopció Bitcoin

Post ICO

El CEO de Ripple diu Bitcoin com a moneda innecessària a lAssemblea de Califòrnia