Qui regula Bitcoin? La comunitat, és clar! | Catalan.Lamareschale.org

Qui regula Bitcoin? La comunitat, és clar!

Qui regula Bitcoin? La comunitat, és clar!

Al llarg dels anys Bitcoin ha existit ha hagut un munt de robatoris i fraus relacionats amb la moneda. No obstant això, la gent sol oblidar el molt que això passa amb els serveis de caixa i targetes de crèdit.

Les activitats il·legals i el crim són una molt més gran issuefor el joc Fiat. Quan passen aquestes pèrdues, moltes reclamant la regulació de les autoritats financeres governmentsand per calmar el 'salvatge oest' de moneda digital. El que aquestes persones estan desaparegudes és el fet que la pròpia comunitat acte-regula la nostra economia.

Un dels exemples més grans és la pèrdua de BTC de la infame Mt. Intercanvi gox. Molts miren a aquest esdeveniment com un dels moments més catastròfics en l'existència d'moneda digital.

Després que passés, un bon eixam de persones va intervenir per a les autoritats superiors a intervenir i aturar la bogeria. No obstant això, això és similar a demanar un servei prestat molta protecció com la màfia en el seu dia. El que la gent no es donen compte és que la comunitat havia manejat apropiadament el cas, el millor que van poder.

[Tweet_box disseny = "box_02"] Bitcoin prosperarà per si mateix. Com va dir John Lennon, hem de 'Let It Be'. [/ Tweet_box]

Prop d'un més d'un any abans de la caiguda de la borsa, diverses advertències van ser emeses per la comunitat indicant que la Muntanya Gox era un intercanvi insolvent. A causa de la seva pròpia base de dades de transaccions de la cadena privada fora d'això no era molt evident per a la majoria, però tot i així se'ls va advertir. La comunitat també tenia els membres tan ferms sobre com obtenir els seus diners de tornada que va volar al Japó per reunir-CEO, Mark Karpeles a la muntanya la porta del gox. Tot i així, la gent no escolta, i es va trigar més temps per esbrinar què tan greu era en realitat aquest cas.

"Recordem que van donar els advertiments i que va acusar Mark Karpelès d'anar insolvent abans de la fallida: la comunitat Bitcoin."

Govern authoritiesstepped després de la factlike sol succeir i va permetre que Mark Karpelès a presentar la fallida i romanen lliures. Ell mai va ser detingut, i no va ser fins que va ser capturat en moviment $ 1 milions de dollarsthat va ser detingut. El cas clàssic de la governabilitat de recollir la llet vessada i no regular en absolut. Recordem que van donar els advertiments i que va acusar Mark Karpelès d'anar insolvent abans de la fallida: la comunitat Bitcoin.

Després d'aquests esdeveniments amb la muntanya Gox, altres robatoris i fraus han aparegut connectat a la regulació comunitària òbvia. Fins i tot les pròpies empreses mostren el signe de l'autoregulació: per exemple, Blockchain.info i BitStamp pagament dels clients de tornada després de les seves corts.

Ells no es pleguen o s'inclinen fora del joc, que van fer el que era millor i estableix una confiança més ferma dins de la comunitat. Després d'aquestes pèrdues, les empreses van començar a proporcionar encara millors mètodes de pràctica de negocis a la base de consumidors. La cartera de Bitcoin i l'intercanvi Circlewas un dels primers a oferir dipòsits assegurats. L'intercanvi Coinbasefollowed poc després que la garantia dels dipòsits, així com una opció per als clients que volien adquirir les claus privades.

Enmig de tot això, encara hi ha talls i pèrdues com l'intercanvi Mintpal, però semblaven ser significativament menor. Els talls com Mintpals eren més petites perquè les persones van ser advertits per endavant de manera significativa. Setmanes anteriors al col·lapse d'intercanvi altcoin, membres de la comunitat previnguts molts usuaris de la seva desaparició que ve, per tant es podia veure la caiguda de volum de manera significativa.

A través d'aquests talls, la gent ha après bastant sobre l'auto-seguretat, el que condueix finalment a l'autoregulació i l'augment de l'educació pel que fa als mètodes de seguretat apropiats com assessorar les persones per mantenir les seves claus privades.

La vella dita "Si no és amo de les seves claus privades, que no és amo de Bitcoin" i això és molt cert. Aquestes lliçons educatives van néixer dels errors que han ensenyat a la gent a fer servir carteres multi-SIG, les contrasenyes més llargues i autenticació de dos factors.

A causa de la pressió que ve de la pròpia comunitat, les empreses també s'han sumat a aquesta forma de pensar, oferint claus per als seus clients, creant adreces deterministes i afegint coses com multi-sig i Authy de Google per als seus serveis. La indústria va rebre una gran empenta de la comunitat moneda digital, whichhas estat autoregulador del primer moment de la mateixa manera que el mateix protocol.

Moltes coses bones seguiran augmentant de manera que la autoregulació es refereix al cripto-medi ambient. Innovacions com carteres de maquinari forts i noves mesures de seguretat estan sent portats a la taula pels seus usuaris i empreses que treballen amb Bitcoin.

No sembla ser una necessitat d'una xarxa d'extorsió dels ingressos recaptats per protegir la indústria del frau. El que es necessita és la contínua evolució natural del protocol Bitcoin i la millora de les característiques d'autoregulació de les comunitats. Sense ser sufocat per la concessió de llicències procediment i donar informació privada lluny de terceres entitats, la moneda va prosperar per si mateix. No hi ha cap necessitat d'un comitè de reglamentació que regula Bitcoin ja que és poc probable que succeeixi a causa de la seva inherent naturalesa descentralitzada. Com va dir una vegada John Lennon, necessitem "Let It Be".

Notícies relacionades


Post ICO

4 publicacions més populars a BitcoinTalk

Post ICO

Nou fons australià, banc japonès contra Bitcoin i les polèmiques eleccions de la fundació

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà

Post ICO

Primer ATM de Bitcoin a Vancouver: totalment operatiu i preparat per mantenir lintercanvi

Post ICO

Erik Voorhees llança ShapeShift, primer convertidor de criptó de iOS

Post ICO

Gyft llança un programa de punts i torna el 3% a les compres de Bitcoin

Post ICO

Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners

Post ICO

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el banc nacional i Bitcoin

Post ICO

Ladministrador de Silk Road és transferit i jutjat a Nova York

Post ICO

NASDAQ promet ser el primer intercanvi dutilitzar la tecnologia de bloqueig de Bitcoin

Post ICO

El capitalista de risc Ben Horowitz pensa que el diner és una metàfora massa feble per Bitcoin

Post ICO

Dijous és el dia de Bitcoin a la ciutat de Nova York